לוח מודעות

היום לומדים משהו בתפוז אנשים...

היום מתקיים יום פתוח וירטואלי ראשון מסוגו של המסלול האקדמי המכללה למינהל. אתם מוזמנים להיכנס לאתר ולשאול שאלות את מנהלי החוגים השונים המעניינים אתכם.
ב-18:00 פורום שיווק ופרסום מארח את גדי שמשון, העורך החדש של המגזין "אותות". אפשר כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום.
ב-20:00 מגיע לירון לבו ל-blogtv ולפורום אהבה מעבר לפינה. לירון יענה live לשאלותיכם.
ב-21:00 מגיע המתופף אשר פדי לפורום מתופפים. שרשור שאלות כבר עכשיו בפורום. יום נעים!

משוש30

New member
לכל הירושלמיות והלא ירושלמיות../images/Emo53.gif

הי בנות החלטתי להצטרף לפורום למען הקהילה אז אני מפרסמת את הבקשה גם כאן...האם יש לכם מטרנה צמחית שלב 1 או 2 וחיתולים לילד ששוקל 6 ק"ג לתרום? אם כן ואתן ירושלמיות אנא צרו איתי קשר במסרים ואני אעבור בינכם ביום א עם האוטו ואאסוף את הדברים אם אתן מהמרכז אנא צרו קשר עם "תמרים" (יש צירוף למטה להודעה המקורית מפורום "למען הקהילה). תודה מראש לכולן

הזמנה למפגש מעגל נשים אחרי לידה../images/Emo41.gif

נשים יקרות, ביום ד' הבא 14.7.04 יתקיים מפגש מעגל נשים אחרי לידה בנושא "סקס וזוגיות לאחר הלידה". במעגל הנשים נשוחח על השינויים שאנו עוברות בהריון ואחרי הלידה בכל הקשור למיניות ולזוגיות. המסקנות ממעגל הנשים יהוו חלק מעבודה שמיכל רוזן ואני (נעמי גטניו) כותבות במשותף בנושא סקס וזוגיות בהריון ולאחר הלידה. חשוב לנו להבהיר ששמות המשתתפות לא יופיע במאמר שייכתב. נושא הזוגיות והמיניות בהריון ואחרי הלידה הינו נושא מרתק אך לצערנו לאין לציבור הנשים מידע זמין בנושא וגם לא משוחחים על נושאים אלה בפתיחות, ולכן החלטנו לכתוב מאמר (ועבודת גמר) בנושא זה. נשמח אם תרצו להשתתף במעגל הנשים ולהעשיר את המאמר שנכתוב בחוויות האישיות שלכן.
שעת המפגש: 10:30
מקום המפגש: גבעתיים
מנחות: נעמי גטניו ומיכל רוזן מדריכות הכנה ללידה, תומכות לידה ומנחות קבוצות לאמהות ותינוקות לאחר לידה
במפגש:
ההשתתפות חינם כמובן!
כיבוד קל + שי
ראיון אישי - 5-10 דקות
מעגל נשים - כשעתיים
שפע חניה
ניתן כמובן להגיע עם התינוקות.
נא להשאיר את העגלה ברכב ולהגיע עם מנשא או עם סלקל.
מי יכולה להירשם למפגש: כל אשה שילדה בשנה-שנתיים האחרונות שרוצה לשתף נשים נוספות במחשבות שלה.
כיצד נרשמים: שולחים מייל אל נעמי [email protected] עם שם פרטי, שם משפחה, כתובת, כינוי בפורום, מספרי טלפון/סלולרי, תאריך הלידה של תינוקך, כתובת מייל - ואני אצור אתכן קשר טלפוני. כמו כן, אשמח אם ייפנו/תפנו אליי כמה בני זוג (גברים) שיהיו מעוניינים להתראיין טלפונית (כ-10-15 דקות) באותו נושא. תודה על שיתוף הפעולה ונשמח לראותכן ביום ד' בשבוע הבא.
מיכל ונעמי

ענק!

אני בדרך כלל לא מהמגיבות. אני קוראת אותך לפעמים בכל מיני מקומות. את כותבת מדהים! למה לא תוציאי ספר או משהו?

משוש30

New member
../images/Emo32.gifמנהלות הצילו מה זה? קופץ לי

כל שניה חלון שה go.tapuz.co.il ומבקש ססמא ושם משתמש ולא מקבל את שלי. מה זה??? איך מפסיקים את זה?

sipi1

New member
גם אצלי !

לי כתוב שזו סיסמת רשת, וחשבתי שהמחשב שלי השתגע. טוב להתנחם שזו צרת רבים !

גם אצלי... נראה כמו תקלה טכנית

כי לא מקבל את שם המשתמש והסיסמא ולא נרשמתי למשהו נוסף של תפוז... אני עושה CANCEL ואז מקבלת חלונות ריקים במקום פרסומות (איזה כיף!
).

talikol

New member
רוצים לישון לילה שלם ברציפות? ../images/Emo29.gif

שלום! אני סטודנטית לרפואה, חובשת במד"א ובעלת נסיון רב מאד בטיפול בילודים (+ המלצות בשפע). אני עובדת כאחות לילה (בבית התינוק, באיזור המרכז בלבד) כך שההורים הטריים יכולים להשלים שעות שינה ולישון רצוף ללא דאגה. לפרטים נוספים ניתן לפנות למייל: [email protected]

למעלה