לוח מודעות

יש פה מישהו במקרה שעובד בטלוויזיה

או באיזהשהו מקום שעושה קרייאטיב שהוא לא משרד פרסום? או בכלל עובד בטלוויזיה או ברדיו? שלחו לי מסר, יש לי שאלה אמיר

yesod1

New member
אתר יסו"ד - ישראל סוציאל דמוקטית

שלום רב, אתר האינטרנט של יסו"ד - ישראל סוציאל דמוקרטית - משנה את פניו. מעתה יהיו באתר, מלבד מאמרים מתוך כתב העת 'חברה', עדכונים יומיומיים של טורים ומאמרים אשר מטרתם לקדם את הדיון הציבורי בשאלות חברתיות, כלכליות, פוליטיות ותרבותיות. קבוצת יסו"ד חותרת להבהיר את הסכנות הממשיות הנובעות מהמהלך הניאו-ליברלי הנוכחי; להצביע על היתרונות הכלכליים של בלימת מגמת ההפרטה; ולהראות לאן ניתן להגיע חברתית, כלכלית ופוליטית מנקיטת מדיניות ציבורית סוציאל-דמוקרטית. כתובת האתר: http://www.yesod.net מומלץ לבקר, להתעדכן באופן יום-יומי ולהפיץ בקרב כל השותפים למאבק על קיומה של מדינת רווחה ישראלית צודקת, שיתופית ושיוויונית יותר.

ortal13

New member
כולם להכנס../images/Emo70.gif

אתם בעד התוכנית אקזיטאם כן שלחו לי מסר אישי עם שמכם ואם אפשר שם משפחתכם אם אתם לא רוצים ישנן עוד אפשרויות ליידע אותנו אם אתם בעד התוכנית יש באפשרותכם לבוא ולדבר איתנו באיסיקיו מספר 294-262-768 ובמייל exit_reshima.walla.com ככל שיהיו יותר שמות יותר טוב רשימה זו תוראה ליושב ראש הרשות השנייה ויש מצב שהוא יראה כמה אנשים רוצים את התוכנית חזרה הוא יחזיר אותה ויתרכךנקווה יחד תודה רבה אורטל ומיכל-מנהלות הרשימה בעד אקזיט

telavivit

New member
ישן או חדש - שימור בתים בת"א

סיור רגלי בנושא ישן או חדש - שימור בתים בת"א מחר 04.09 בשעה 17:00 מטעם המרכז להכרת ת"א נפגשים ברח' הרצל פינת שד' רוטשילד מחיר 25 שח

למעלה