לוח מודעות

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif הודעה חשובה../images/Emo70.gif

פורום סדרות אקשן זקוק לקצת אקשן! אם אתם צופים בסדרות אקשן ומוכנים לתרוםל לפורום ולהנות ממנו- הנכם מוזמנים!
מקווה לראותכם שם, אריאל

אורית01

New member
מטפלת דתיה ומנוסה

מטפלת דתיה אימהית ומנוסה חמה ואוהבת ילדים מר"ג בעלת ניסיון עשיר בטיפול בילדים בכל הגילאים כולל המלצות.. מעוניינת לטפל בילדים בכל הגילאים באווירה חמה ואוהבת אפשרות בביתי או בביתכם גמישה ונוחה מאוד.. לפנות לאורית: 050-615772 03-5702291

ה ו ב י ט

New member
החלפת ניק ../images/Emo9.gif הייתי נטע 123

והחלטתי להתחדש בניק חדש. נתחיל בוידוי קטן: "נטע" הוא שמי הוירטואלי בלבד, שנבחר כנראה מתוך ביישנות... אז נעים מאוד, אני עדי
ולמה הוביט? סתם. בגלל שההוביט הוא יצור קטן שמאוד קל לשמח אותו, והוא נהנה בעיקר מהדברים הפשוטים בחיים...

קומונה חדשה

הקומונה סגורה ומיועדת לבנות לאמהות פגועות נפש בלבד. אני מעתיקה לכאן את הודעת הפתיחה: זוהי קומונה אינטימית המיועדת לבנות שאמן הינה נפגעת נפש. כאן המקום לחלוק את הההתמודדות היומיומית עם הקשיים...את הרגשות, הפחדים, התהיות, התובנות שהסיטואציה הלא פשוטה הזו מעלה בנו. האם אני אוהבת את אמא שלי? מי כאן ההורה? איזו מין אמא אני/אהיה ? האם גם אני אהיה פגועת נפש? לא רוצה להיות כמוה... המבוכה... הפנטזיה על אמא רגילה... ועוד ועוד ועוד.... קצת על עצמי: כן גם אמא שלי כזו... אני באופן אישי מרגישה שהסערה הגדולה (אישפוזים וסצינות למיניהן)מאחורי...אבל ההתמודדות אפעם לא נגמרת ועדיין יש לי צורך להתמך ולתמוך. אשמח אם תצטרפנה...

למעלה