לוח מודעות

משוש30

New member
אז מי מגיעה ביום א אלי לירושלים?

בנות להתפקד אני אשלח לכן מסרים עם כתבות קבענו בשמונה בערב אצלי אם כל אחת תביא משהו קטן לנשנש יהיה עוד יותר נחמד

הודעה חשובה בדבר האסיפה הכללית של ל

נושא : הודעה חשובה בדבר האסיפה הכללית של לה"ב- למען הפגים בישראל (ע"ר) הודעה בדבר הקמת העמותה למען הפגים בישראל הורים נכבדים, בימים אלו מצויה העמותה למען הפגים בישראל בשלבי רישום סופיים במשרד רשם העמותות שבמשרד המשפטים. עלינו לארגן אסיפה כללית שבה נקבע ועד מנהל, ועדת ביקורת ושאר דברים (סדר יום יתפרסם בנפרד). האסיפה תתקיים בחנוכה, במקום מאורגן קרוב לתחנת רכבת ר"ג. כשלב ראשון, עלינו לדעת כמות פוטנציאלית של משתתפים אפשריים באסיפה הראשונה. אנא, כיתבו לנו אם ברצונכם להשתתף עקרונית, כמה אנשים אתם, שמכם, טלפון ומהיכן בארץ אתם מגיעים. לכתובת הבאה : [email protected] אני קורא לכולכם לקחת חלק בעשיה מבורכת וחשובה זו. בכבוד רב, אורן מלברגר יקי אנגל

../images/Emo42.gif היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 יתארחו חברי "נקמת הטרקטור" באולפן "קול הים האדום"- רדיו אילת. אתם יכולים להשאיר להם שאלות בפורום, ולצפות בשידור החי דרך אתר הרדיו.
ב-19:00 יתארח גל פרידמן ב- blogtv . האיש שהביא לנו כבוד גדול ומדליית זהב יענה לשאלותיכם באירוח משותף של תפוז אנשים ואתר "ספורט 5".
מישל, כוכבת "פרוייקט Y2" שיצאה מהוילה וחזרה אליה, תענה לשאלותיכם live מהוילה הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי בסדרה.
יום לפני ההצבעה בכנסת - בואו להביע את דעתכם בסקר של המדינה - האם אתם תומכים בתוכנית ההתנתקות?

yaelia

New member
גם אני

אבל יותר לכיוון 9:30, אחרי שהאיש יחזור מהעבודה.

אני מגיעה!

ומצפה בקוצר רוח לבלות ערב מהנה ומעניין מבלי לרוץ אחרי אף ילד... לא תצליחו להקים אותי מהמקום.

../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifהודעה חשובה

שלום לכן ביום א'-1/11/04 בין השעות 17:00-19:00 תתארח אתי עשירי-דיאטנית קלינית ומנהלת בפורום "הרזיה לאחר לידה-תמיכה", בתוכנית "אודטה" בערוץ 10. בתכנית תתן אתי המלצות והנחיות תזונתיות לנשים בהריון,לאחר לידה ומניקות.
שעת הופעה מדוייקת תנתן בעוד מספר ימים.
לפרטים נוספים נא לפנות במסר .

maya28

New member
אני מחפשת מטפלת \ משפחתון באיזור

צפון תל אביב . מישהי מכירה?

בלינקה

New member
../images/Emo26.gifמחפשת עבודה ../images/Emo124.gif

והפעם ברצינות. אנחנו רוצים תוך חודשיים, בערך, לעבור לאיזור השרון (לא דרומית לת"א, עדיף לא צפונית מדי לנתניה). ואני מחפשת עבודה חלקית, כדי שאוכל לאסוף גם את שחר מהגן. עו"ד, אבל מוכנה לנסות גם מקצועות חדשים. אם מישהי יודעת על משהו שנדמע לה מתאים, אני אשמח מאד לקבל מסר בעניין

רות י

New member
אם אשמע על הצעת עבודה, אשלח

לך מסר. בכל מקרה, אני רואה שהחלטה נפלה. אז שיהיה המון בהצלחה ובקלות.

למעלה