בהצלחה שרון!
S sharonmx New member 31/1/05 #21 בהצלחה! ואני מבטיחה להפנות את גיסתי הכורעת ללדת וחברותיההרבות ההריוניות שכולן בירושלים אליך. (חוצמזה, המיקום נוסטלגי... אני ירושלמית לשעבר והרחוב הזה נושא בי גלי געגועים)
בהצלחה! ואני מבטיחה להפנות את גיסתי הכורעת ללדת וחברותיההרבות ההריוניות שכולן בירושלים אליך. (חוצמזה, המיקום נוסטלגי... אני ירושלמית לשעבר והרחוב הזה נושא בי גלי געגועים)
1 1במיה New member 31/1/05 #22 כל הכבוד על היוזמה תודה בשמי ובשם שאר הירושלמיות שלא היה להן למי לפנות. כבר לא מניקה אבל שמחה לדעת שאתם קימות ואני אפרסם בין חברותי.
כל הכבוד על היוזמה תודה בשמי ובשם שאר הירושלמיות שלא היה להן למי לפנות. כבר לא מניקה אבל שמחה לדעת שאתם קימות ואני אפרסם בין חברותי.
A Arfilit New member 1/2/05 #24 מזל טוב והמון הצלחה!!! בתור מי שהתראיינה אצלך כחלק ממשימות הקורס אצל בתיה - אני מרגישה שותפה... מתי ניפגש?
מזל טוב והמון הצלחה!!! בתור מי שהתראיינה אצלך כחלק ממשימות הקורס אצל בתיה - אני מרגישה שותפה... מתי ניפגש?
ש שרון של לוטן New member 1/2/05 #27 תודה לכולכן! ותודה לכל מי שתפנה חברות או תפנה בעצמה בעתיד. וגם לכל המבקרות בעיר הקודש. גם אני מתה על הרחוב הזה...
תודה לכולכן! ותודה לכל מי שתפנה חברות או תפנה בעצמה בעתיד. וגם לכל המבקרות בעיר הקודש. גם אני מתה על הרחוב הזה...
מ מאז New member 1/2/05 #30 רק עכשיו ראיתי איפה זה! זה באמת אחד הרחובות הכי הכי מדהימים בירושלים (ויש תחרות, לא ככה?) איזה יופי לכן (ולמבקרות)
רק עכשיו ראיתי איפה זה! זה באמת אחד הרחובות הכי הכי מדהימים בירושלים (ויש תחרות, לא ככה?) איזה יופי לכן (ולמבקרות)
Y yaelia New member 1/2/05 #35 איזה יופי שרון, שיצא מהמחשבה לפועל. מבטיחה לקפוץ לביקור ולהפנות כל מניקה פוטנציאלית מיד. יוזמה נפלאה.
איזה יופי שרון, שיצא מהמחשבה לפועל. מבטיחה לקפוץ לביקור ולהפנות כל מניקה פוטנציאלית מיד. יוזמה נפלאה.
ש שרון של לוטן New member 1/2/05 #28 בטח שאת שותפה! את לא יודעת כמה שהפידבקים שלך נתנו לי בטחון עצמי. אולי נפגש בשבוע הבא אצל מעין?
ש שרון של לוטן New member 1/2/05 #42 מחמם את הלב להכנס הנה בסוף היום! כמובן שהייתי היום בסוף בבית עם לוטן החולה, אבל כיף להכנס הנה ולראות את שרשור הברכות שלכן. אין כמוכן!
מחמם את הלב להכנס הנה בסוף היום! כמובן שהייתי היום בסוף בבית עם לוטן החולה, אבל כיף להכנס הנה ולראות את שרשור הברכות שלכן. אין כמוכן!