לוח מודעות

לוליLuli

New member
../images/Emo53.gifשאלה בבקשה -

הי לכולן... עוד מעט אהיה שייכת לפורום שלכם .... ובנתיים קופצת לביקור מהפורום השכן של הריון... לשאול שאלה -כי אתן כבר מנוסות ...בנושא :עגלות. אנחנו חושבים לקנות את המדריד+ של ד"ר בייבי כולל הסלקל. למי מכם שיש את העגלה+הסלקל הזה- האם אתם מרוצים? נוח? נכנס למעלית קטנה? האם יש מקום לקנות לא יקר מומלץ? אשמח לתשובות מהירות כי אנחנו הולכים מחרתיים לקנות. המון תודה מראש. והרבה אושר לכן עם הפצפונים ....

היום בתפוז אנשים ../images/Emo57.gif

היום בשעה 19:00 נארח את מנכ"לית המשרד לאיכות הסביבה, הד"ר מיקי הרן בבלוג טי וי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. השאלות יועברו לד"ר הרן ב 11:00, אנא העלו את שאלותיכם עד לשעה זו.פורום איכות הסביבה לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
אנו מזמינים אתכם להקרנת בכורה של הסרט "אשה טובה" (אוסקר ווילד) לטובת המרכז לבריאות הנפש של האשה, במרכז הרפואי ת"א (איכילוב), בסינימטק ת"א, הזמנת כרטיסים בטל' 03-6060800

pinki 1

New member
../images/Emo91.gif

אני לא קניתי את את המדריד + אבל ביררתי עליה בהריון ואני יכולה להמליץ לך על מקום מצויין לקנות עגלות ומוצרי תינוקות , "מוצצים" בראשון , חנות גדולה ומצויינת , מחירים מצויינים . כל מי שאני מכירה קונה משם, היא יחסית זולה.המדריד + בחנות במחיר טוב, שווה ללכת. המשך הריון מהנה ולידה קלה.

עינבלית

New member
ממליצה לך לשאול גם ב"הורים לתינוקות

יש לי אחת אחרת של ד"ר בייבי, שרות הלקוחות שלהם מעולה, אני מכירה את העגלה והיא נכנסת למעלית קטנה בקלות. אני ממליצה לקנות ב"בייבי גארדן" שבדאליית אל כרמל. כדאי לטלפן קודם לברר שיש במלאי. זו החנות הכי זולה שאני מכירה ויש להם שרות טוב.

למעלה