לוח מודעות

שרהLE

New member
משוחחים על הריון ולידה

ביום חמישי 6.7 בשש וחצי, בעין איילה- מפגש עם אורנה שפרון ושרהלה, בנושא "מיניות". ביום ראשון 9.7 באותה שעה, בבית משפחת כשר בראש פינה, בנושא "בחירה". ..או שכולכן משוטטות באתר של "באופן טבעי" וכבר יודעות...

פעילו בבריכה עם נשים בהריון ועם אמה

אני שולחת הזמנה זו לפעילות בבריכה לנים בהריון ואימהות עם תינוקות. הפעילות הינה בהשראת איגור צ'רקובסקי. בביקורו הראשון של איגור בארץ, למדנו ממנו את הפעילות הבריאה הזו שליקראת לידה וכיום איל קופליס , אישי היקר והמילדת אורלי פאר מאיכילוב , מבצעים את הלימוד הלכה למעשה. ( אני מצטרפת לעיתים רחוקות) מועדי הפעילות ימי רביעי ב- 8 בערב, בבריכה בקיבוץ גבעת חיים איחוד ( מיקום גאוגרפי: בין נתניה לחדרה) ימי חמישי ב- 10:30 בבוקר בבריכת עדן במושב נופח ( איזור גיאוגרפי : פ"ת. פרטים והרשמה אצל איל קופליס 0522588021 עלות: 50 ש"לאדם משך פעילות : כשעה וחצי מתוך משוב של נשים: העבודה בבריכה פתחה חסימות עוד לפני הלידה, חווית הלידות היתה טובה , מהירה יחסית, ומהנה אתן מוזמנות באהבה ימים טובים פוריים וזורמים רונית ספראי קופליס

אם פי 3

New member
טוב לראות אותך פה!

(ואפשר גם כאן לבקש ימי חמישי גם בצפון? הנושא הפעם בצפון יותר מעניין אותי, אבל באמצעשבוע - רחוק מדי). ואגב - לראשונה, לא בטוח שאגיע.

צימעס

New member
תרשי לי להיות קטנונית ולהוסיף מידע:

המחיר - 40 ש"ח למשתתפת.

anatina

New member
מכירה מיוחדת של בגדי הריון והנקה

אתן מוזמנת למכירה מיוחדת של קולקציית "חצאים"- בגדים לנשים בכלל, ופטנטים יצירתיים להריון והנקה בפרט. המכירה תתקיים ביום רביעי הקרוב במרכז דארמה ליוגה ברחובות www.darmayoga.co.il בין השעות 13:00-21:00. פרטים על קולקציית חצאים באתר www.wayid.com

למעלה