קבלו את הסדנאות לציור על עוגות שהיו לאחרונה.
C cookie1 New member 3/7/05 #5 אירוח בפורום הריון ולידה בנושא מיניות לאחר הלידה יתקיים ב 7/7. המתארחת היא איריס יוטבת. כולכן מוזמנות
אירוח בפורום הריון ולידה בנושא מיניות לאחר הלידה יתקיים ב 7/7. המתארחת היא איריס יוטבת. כולכן מוזמנות
ע עמית@ New member 3/7/05 #6 ../images/Emo124.gif יש פה דיאטניות במקצוען? אני מחפשת דיאטנית (לא בשבילי.. משהו מקצועי) מי מכירה/בעצמה עוסקת בתחום?? וסליחה שאני מעט מעט פה, אני בכלל מעט מעט, אני מתמוטטת, מתה לחזור לפה בפול ווליום..
../images/Emo124.gif יש פה דיאטניות במקצוען? אני מחפשת דיאטנית (לא בשבילי.. משהו מקצועי) מי מכירה/בעצמה עוסקת בתחום?? וסליחה שאני מעט מעט פה, אני בכלל מעט מעט, אני מתמוטטת, מתה לחזור לפה בפול ווליום..
מ מעיןבר New member 3/7/05 #7 באיזה תחום? אני אמנם לא ממש דיאטנית בהכשרתי אבל בפירוש מויה בתחום, ואם לא אולי אני אוכל לברר לך
C cookie1 New member 4/7/05 #12 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מזמינה לאירוח של איריס יוטבת בנושא מיניות לאחר הלידה בפורום הריון ולידה
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מזמינה לאירוח של איריס יוטבת בנושא מיניות לאחר הלידה בפורום הריון ולידה
א אשת מהנדס New member 6/7/05 #15 ../images/Emo36.gif קומונה חדשה נפתחה ../images/Emo26.gif שעיסוקה בפוסט טראומה אחרי לידות ואבדן.