לוח מודעות

../images/Emo16.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo104.gif

ערב יום השואה אוניברסיטת תל אביב ומכון נטויז'יון לחקר האינטרנט מזמינים אתכם היום ב-17:00 ליום עיון בנושאים: "אנטישמיות ושיטנה דיגיטלית- חופש הביטוי או חופש השיסוי?" ו"חשיבותה של הרשת כמקום תמיכה לבני הדור השני והשלישי". בדיון תשתתף גם מנהלת פורום "שואה - דור שני - תמיכה". הציבור מוזמן, הכניסה ללא תשלום. לפרטים נוספים: http://www.niis.tau.ac.il/text_item.aspx?tid=133
תחרות צילומי שולחן החג בתפוז אלבומים השקעתם בעיצוב השולחן לליל הסדר? במאכלים, בכלים, בקישוטים? תפוז
אלבומים מזמין אתכם לשלוח תמונה לתחרות ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=40

../images/Emo124.gif מפגש הכנה להנקה

חדש בביה"ח "ליס" ליולדות: מפגש הכנה להנקה עם יועצת מוסמכת (IBCLC) במסגרת מועדון היולדות "מאמי ליס", אשר נפתח בתחילת מאי השנה, עתיד להתקיים מפגש הכנה להנקה, לנשים בשבוע ה-34 ואילך להריונן. את המפגש תנחה אסתר גרוניס, IBCLC. במסגרת המפגש, שיתקיים בתאריך 23.5 בין השעות 17:00-19:00, יילמדו בין היתר הנושאים הבאים: - איך להכין את עצמך להנקה? - איך לשרוד את 3 הימים הראשונים? - איך להבין את התנהגות התינוק בימים הראשונים? * לנשים המעונינות לתרגל את אופן תפיסת התינוק את השד, מומלץ להביא בובה לתרגול. * בני הזוג מוזמנים להצטרף למפגש. * הזדרזו להירשם – מספר המשתתפים מוגבל המפגש בתשלום - לפרטים והרשמה: 6973113-03.

שאלה חשובה!!

שלום לכולם.. אני במאית של סרט סטודנטים, סרט הדרכה אינטרקאטיבי שעוסק בלידה טבעית. ובכן, יש לי שאלה שתשמע לכם אולי נורא מוזרה ומגוחכת, אבל אם תינתן לי תשובה על השאלה ייפתרו כל הבעיות שלי... אז ככה: אני רוצה לנסות לחכות סצינות לידה עם שחקנית שכמובן אינה בהריון, ולשם כך עליי לזייף בטן. כן, אני יודעת, זה נשמע מוזר ולא נורמלי, אבל אני צריכה לזייף בטן של הריון. אני יודעת שיש בטן שמשתמשים בה בקורסים להכנה ללידה (או כך שמעתי). האם מישהו יכול לעזור לי למצוא מקום שיוכל לתת לי או להשכיר לי דבר כזה???? בבקשה - זה מאוד חשוב, ועל זה יקום ויפול הסרט שלי....

צימעס

New member
אותי יותר מטריד -

סרט הדרכה איטראקטיבי? את מתכונת שנשים באמת ישתמשו בו בשביל ללמוד לקראת הלידה?

debby12

New member
מנהל
אני יודעת שראיתי כזאת כרית בדיוק

בחנויות של בגדי הריון. בטוח באחת היוקרתית שבצפון רח' דיזנגוף קרוב לירמיהו ששמה כרגע ברח לי (תשאלי בפורום הריון ולידה - מישהי בטוח תדע). ואולי גם בחנות "רמי לי" בקניון איילון - לא 100% בטוחה אבל נדמה לי זה משמש בחנויות כאלה נשים שעוד אין להן ממש בטן הריונית אבל רוצות למדוד ולקנות -- ככה הן יכולות לקבל מושג איך הבגד ייראה עליהן כשתגדל להן הבטן לא יודעת אם יסכימו להשאיל לך - אבל בטוח יגידו לך איפה להשיג. אה - ועוד רעיון: לדעתי אם תסכימי לתת לחנות קרדיט על התוכניה (נגיד:"תודה מיוחדת לחנות XYZ על השאלת ציוד לתפאורה") -- אז אולי בעצם הם גם יסכימו להשאיל לך שיהיה בהצלחה

קודם כל...

תודה רבה על העזרה- אין לך מושג כמה עזרת לי.... דבר שני- לא, נשים לא באמת ילמדו על לידה טבעית מהסרט- ממש לא! זה רק תרגיל של סטודנטים ללמוד איך להתמודד עם נושאים שצריכים להסביר אותם דרך הסרט... אל תהיי מודאגת...

אורניקי

New member
כדאי לך לפנות

דרך אתרים של מדריכות הכנה ללידה, כי אולי הן מחזיקות את זה. אני חושבת שזה מאוד יקר לקנות את זה, ורוכשים את זה בחו"ל, ניתן גם באינטרנט, אם את מעוניינת אשלח לך קישור, השאלה אם שווה לך להשקיע בזה. אם תמצאי מדריכה שיש לה את זה, אולי היא תוכל להשאיל.

ילדתי באמבולנס../images/Emo73.gif

(כבר היה עדיף להשאר בבית, לא?) מי אמור להחזיר לי את דמי הנסיעה באמבולנס? גם קופת החולים שלי וגם ביטוח לאומי מתנערים מאחריות. אולי מישהי מכירה/ שמעה/ יודעת למי לפנות לקבלת החזר?

debby12

New member
מנהל
נסי את האגודה לזכויות החולה

הנה קישור לאתר שלהם. אני לא יודעת אם הם יוכלו לעזור - אבל אם מישהו יוכל נראה לי שזה הם - הם מכירים את הזכויות וכו', ובטח גם יידעו לספר לך על מקרים דומים ומה עשו בהם. כרור שכבר היה עדיף להישאר בבית
. בכל מקרה מזל טוב

לידה באמבולנס.

האם התאשפזת אחרי הלידה בבית חולים? אם כן אז בטוח לאומיישלמו יחד עם כל הוצאת האישפוז ללידה. אם חזרת הביתה יש כאן בעיה. זה כמו נשים שהולכות למיון יולדות לקבל בדיקת רופא יילודים ואינן נשארות לאשפוז. ואז בטוח לומי לא משחרר את דמי האשפוז ואין מי שישלם את הבדיקה... כבר הכרתי כמה שהתעקשו מול קופ"ח וקבלו טופס 17. בבקשה תידעי מה קורה עם זה. בהצלחה מיכל ב

למעלה