לו"ז הופעות רשמי

TAL BAR ZOHAR

New member
../images/Emo41.gifלו"ז הופעות רשמי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

לו"ז הופעות רשמי חודש נוב' ! ------------------------------ יום שישי 7.11.08 ליין הנוער המוביל בישראל (צוות אייס) מארח לראשונה במועדון המולטי ליין את ענק הסצינה דודי שרון לסט "פסייכו" מרכזי !! לגילאי :18+ יום שני 10.11.08 מועדון ה-TLV (מתחם הנמל ) פותח את שעריו ביום הבחירות ומארח למרכז הערב את הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON & JOUEL LIVE MIX SHOW 08 הופעה מרכזית !! BE THERR DIZALERRRRR גלאי : 17+ יום חמישי 13.11.08 מועדון ה-RICH בחסות XL מארחים לרייב מטורף במגה קלאב ה-ריץ' להפקת ע-נ-ק-!!! דודי שרון & ג'ואל בהופעת "יוניק " ובלתי נשכחת !! לקהל: חוגרים+ תתכוננו לערב בומבסטוס !!!! פרטים בקרוב !!!! עידכונים בהמשך טל בר -זוהר.

TAL BAR ZOHAR

New member
שיחרור: DUDI SHARON -WAKE UP MEXICO CLUB MIX

שימו לב !! קטע חדש ובוער מבית היוצר של ענק הסצינה דודי שרון !! אחד הקטעים שמסומנים ללהיטי הקלאב המחתרתיים כפי שרק דודי יודע לעשות !! שימו לב מדובר כאן באחד הקטעים החזקים והמרעננים שדודי פותח את חורף 08-09 הקטע הוחתם ב-GL MEXICO באוסף להיטי קלאב שהופק עם מועדון ה"אנג'לס" על המיקס די' גי' לואיס (רזידנט ליין הגייז ) והרצועה מופיעה בפתיחת האלבום כ-ב-ו-ד-!!!! קבלו ותרקדו לטראק את הצורה !!! שימו לב למלודיות ולקצב המרענן שדודי פותח פער מטורף !!!

jakovstyle120

New member
סלים מותק..דודי מופיע במועדון המולטיליין!!

המועדון החדש (ישן) שעברו אליו צוות אייס במקום הסילבר . מקווה לראות את כולם .. אוהב , יעקב .

יאאאאאאאא קובי אני לא מאמאין

יש לי שם מסיבה שגורה:D להגייז חחחחחחחחחחחחחח נראה ברור שאני אהיה שם:D

oshrikii3

New member
וווווואוווו אז רואים אותכם בקרוב :)

אני מתלבטת בין המולטי ליין לטיאלוי .. בכל מקרה באחד מהם אני יהיה ... דודי וג'ולה אהבות חיי לנצח. 3>

דורעעע

New member
מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

תודה רבה =] אין על דודי וג'ולה בעולםםםםםם 33333>

דורעעע

New member
וווווואי אלוהים איזה קטע מדהים

קצב מטמטם כניסות קוברות אין דברים כאלה ואיזו איכותתתתתת דודי איזו התקדמות איזה יופי לשמוע את זה!!!!!! אוהב הכי שיש 3>

איזה קטע יוצא מהכלל פששששששששששששש<<<<<<<<<<<

אהבתי ביותר יש מצב או בריץ ?! או לופט יום שבת (טל למה לא עידכנת שדודי מנגן בלופט ?? או שזה המצאה או באמת מסיבה סגורה ??

גרוזיה

New member
חוווווללללללללללה על הקטועעעעע הזההההההההההה

טל טנקססס מווואאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה