ליאל באקזיט

../images/Emo41.gifליאל באקזיט../images/Emo41.gif

כפי שבר עדכנה אותנו,היום היה השידור שליאל השתתפה בו,בתכנית אקזיט
כאן השרשור שאתם יכולים לשרשר אליו כל מה שקשור לתכנית... למי שמעוניין לקרוא את דעתי: 1.חבל שהיא הופיעה רק בסוף,אני אישית ממש הזדעזעתי לראות את השידור הזה. [אהמ אהמ... אורגזמות למינייהן.],קצת קשה לי להאמין שילדים בכיתות ב"-ג" רואים את התכנית הזאת. 2.ליאל הייתה ממש חמודה,ודיברה ממש יפה,ממש שמחתי ששמו את הקטעים שלה עם ריצ"ארד גיר [שאפעם לפני כן לא ראיתי את זה] +חלק מהשידור שהיא שרה עם ביל קלינטון... אני חושבת שזה ממש לא בסדר שהיא לא שרה, ובכלל שקטעו אותה באמצע הראיון . ולסיום? הכובע שלה ממש מוכר לי. [והמבין יבין..חח]

nitzan111

New member
אני אראה עכשיו

בכוונה חיכיתי ל V.O.D כי אני לא סובלת את התוכנית הזאת. לפני שנתיים מישהו אמר לי שהיא תהיה באקזיט ראיתי את כל התוכנית האידיוטית הזאת ובסוף היא לא הייתה. עכשיו אני מעבירה הכל עד שהיא מגיעה. אין לי כוח לשטויות המפגרות שלהם. התוכנית הזאת לא לטעמי. סתם מנסים לעורר פרובוקציות.

nitzan111

New member
אין ב- וי או די

אוףףףףףףף אני מתה אני והחוכמות שלי. לא יכלתי להקליט את זה. חראאאאאאא אני מקווה שעוד כמה ימים יהיה. היא היתה עם הכובע הכחול?

לא,עם הורוד ! :) אגב ניצן,

מקסימום במצב הכי גרוע כשיהיה מפגש [בטוח נעשה בחופש,או לפחות שתיינו..זוכרת?..חח] אז תביאי 26 שקלים ונוכל לתת את הקלטת לחנות וידאו כלשהי /צילום ,והם עושים העתק של הקלטת שלי ואז תהיה לך כל הקלטת עם כל ההקלטות של ליאל שהקלטתי! :) [צונאמי-גיא פינס-ערוץ 11 -יצפאן-אקזיט]

nitzan111

New member
אהה יופי../images/Emo9.gif תודה../images/Emo70.gif

באייזה תאריך ההופעה של ליאל?

SpOnGeTuLa

New member
לא ראיתי../images/Emo10.gif

כשיגיע אלינו HOT וי או די.. אני אזמין את זה. מה היא אמרה בתכנית
..

BARSASOS

New member
כן!!!! הם ממש חוצפנים!../images/Emo46.gif

בעעע....תוכנית מ-ג-ע-י-ל-ה-!-!-!-! סבלתי לראות את זה פשוט!! (כמובן שלא את ליאל..חח) כן, היא באמת הייתה עם הכובע הזה...בגלל זה הוא היה לי מוכר
והם מעצבנים כאלה.. היא באה להגיד :" וב- 7.7 ......" והם קטעו!!!
כנראה לא רצו שיפרסמו על חשבונם! מעצבנים!! באמת רציתי שהיא תשיר
אני ממש מודה לכם שנתתם לה דקה של ראיון!! תודה!!! (ציניות...
) חפיף. באמת שמו קטעים שה שלא ראיתי אף פעם

עד כמה שאני זוכרת,

היא דיברה במיוחד על ההופעה שלה עם ביל קלינטון, על כך שהיא לא הקשיבה להפקה שאמרו לה לא לדבר עם ביל קלינטון,אלא לאירית שאמרה לה כן לדבר איתו... הראו קטעים שהיא שרה עם ביל קלינטו וגם כשהיא שרה עם ריצ"ארד גיר והיא אמרה שהוא גם זמר או משהו כזה ושזה היה באירוע פרטי,והם שרו שם את "אימג"ן"... ואז היא התחילה לספר על כך שבארץ היא לא מפורסמת כמו שבגרמניה, היא התחילה לספר שיצא לה דיסק בארץ..ואז נגמרה התכנית. וקטעו אותה באמצע כשהיא אמרה "וב7 ל7...." זהו.

למעלה