ליגת הפורום: הזוכים והמשתתפים

../images/Emo41.gif ליגת הפורום: הזוכים והמשתתפים

לאחר משחק גמר פושר, שבו גברו הקולות הצפים על הקולות הנשמעים, זכתה רשימה 2 בגביע ליגת השירים של פורום פינק פלויד. והחתול הולך ל-holo. במקום השני המכובד, נמצא afon. לשלב חצי הגמר הגיעו גם: ברוטוס וניר Y לשלב רבע הגמר הגיעו גם: Shakty, chapter 24, dee pink וקרייזי עוד השתתפו: איתי קוסקוס, צנעני, ציףציף1000, אליהו חרמון, Jimi H, Wish I was here תודה רבה רבה לכל המשתתפים
. אני יודעת שעבור חלקכם זה היה מאמץ, הן בחשיבה והן בכתיבה, והרשימות היפות שהגשתם רק מעידות על האיכות הגבוהה של הפורום.

afon

New member
הייתה אחלה ליגה../images/Emo45.gif

מה שבטוח יותר מעניינת מליגת הכדורגל בארץ. מקום שני זה מקום מכובד וכל הכבוד להולו!

holo

New member
יש! מקום ראשון../images/Emo13.gif

כל הכבוד לכל המשתתפים

NIR Y

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

אממ עכשיו חשבתי איזה מוזר זה להגיד מזל טוב למשהו שזכה הרגע. ובאמת רשימה מצוינת

איזה חתימה ציף!!!

אהבתי... יש לו חוש הומור למייסון. האם הוא הביא ניצוצות כאלה גם בספר שלו?!

itaikuskus

New member
אני לא מאמין

בעצם אני כן מאמין מה שעושה את זה עוד יותר עצוב.

holo

New member
אולי מספיק להתבכיין, כולה תחרות

ותודה למאחלים מזל טוב וכל הכבודים

wommer

New member
אני רוצה רק להגיב למשפט שאמרת...

"אני יודעת שעבור חלקכם זה היה מאמץ, הן בחשיבה והן בכתיבה, והרשימות היפות שהגשתם רק מעידות על האיכות הגבוהה של הפורום. " וזה אכן נכון... באמת האנשים פה(אתם) מלאי ידע, לא רק על פ"פ אלא גם בשאר מוזיקת רוק של העבר... וזה באמת נחמד ומגניב... :) תמשיכו להזרים ידע כזה טוב לנו(אלה שלא יודעים הרבה ורוצים לדעת כמוכם...לפחות אני כזה
) להת' ושבת שלום וחג שמח, עומר

deePink

New member
היה כיף.

למרות שלא היו הרבה הצבעות במהלך הליגה עצמה וחבל שכך! מחכה בקוצר רוח לליגה הבא
רציתי גם להגיד
לholo ול-afon היו לכם רשימות ממש טובות!
אפרופו רשימות אז... holo חיפשתי את השיר שהמלצת עליו ולא מצאתי... היכן אני יכולה למצוא אותו??? (spooky tooth- the weight)

afon

New member
ההמלצה על השיר הייתה ממני :)

מכיוון שהדרכים להשגת השיר ברובם "לא חוקיות" וציף ביקשה שלא נדון על הורדות במסגרת הפורום אני אשלח לך מסר, בתקווה מחר (עכשיו כבר מאוחר ואין לי כוח)

נימרודל

New member
חחח

מזל טוב לholo!!! וגם לכל שאר האנשים הסופר-מגנובים שעשו רשימות אובר-קוליות :)

brotos

New member
מזל"ט, הולו.

חבל שלא היה קרב על המקום השלישי ככה, טו סמולר דה השפלה... בכולופן, ציף, כתבת על הרשימה שלי שיש בה כמה שירים תמוהים. ספרי לי מהם, ברשותך... והנה הרשימה, לנוחותך: 1. Jefferson Airplane- white rabbit. פסיכדלי. 2. אחרית הימים- פתחי לי את הדלת. מופתי. 3. Love- A house is not a motel. דוקר. 4. Genesis- supper´s ready. קסום. 5. מאיר אריאל- בס בבלון. נוגע. 6. The Beatles- Eleanor Rigby. נפלא. 7. Metallica- One. עוצמתי. 8. Pink Floyd- Echoes. אלוהי. 9. Syd Barrett- Octopus. מעיף. 10. Jethro Tull- Aqualung. חריף. 11. רוקפור- חור בלבנה. חזק. 12. Yes- And you and i. תמים. 13. Pink Floyd- Atom heart mother. גאוני. 14. Alice in chains- Brother. רגיש. 15. נושאי המגבעת- הבא בתור הוא סוס. מפולפל. 16. רמי פורטיס- אינקובטור. משוגע. 17. Pink Floyd- Jugband blues. כאוב. 18. The Who- My generation. סיקסטיזי. 19. המכשפות- קוצים של פחד. מלאנכולי. 20.Velvet Underground- Venus in furs. קטיפתי.

avki

New member
מזל"ט! ליה מעולה במיוחד!

לדעתי. השלבים החאונים היו לא פחות מאשר מאתגרים וממש היה קשה להחליט בסוף! כל הכבוד! ציף יש רעיון למשחק הבא?

thezanani

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לניסים גרמה!../images/Emo65.gif

המלך הבלתי מעורער של ליגת הפורום שלנו. בכל רשימה,בכל שלב-זה כבר התחיל להיות בלתי נסבל, אבל בואו נפרגן! תודה לך ניסים גרמה!

למעלה