ליגת הפורום: סיבוב 2 משחק 3

../images/Emo41.gif ליגת הפורום: סיבוב 2 משחק 3 ../images/Emo41.gif

רשימה 1 pink floyd - comfortbly numb deep purple - higway star dire straits - telegraph roud (jimi hendrix - woodoo chile (not slight return led zeppelin - whole lotta love pink floyd - wish you were here the police - every breath you take beatles - eleanor rigby the doors - people are strange U2- staring at the sun deep purple- lazy beatles - a day in a life led zeppelin - since ive been loving you pink floyd - astronomy domine kenny garrett - lonnie's lament מול רשימה 2 1. Pink Floyd – Bike 2. Disney – Circle of Life 3. Pink Floyd – Shine On You Crazy Diamond 4. Queen – Mama 5. Beatles – a Hard Day’s Night 6. Red Hot Chilli Peppers – Californication 7. Metallica – Nothing Else Matters 8. אריק לביא – כל הנחלים 9. Police – Every breath you Take 10. Pink Floyd – Money 11. היהודים - עוד ארון אחד למה? כי האמת שחבר שלי הכיר לי אותו וזה מה שהוא אמר לי שאלתי "איזה שיר?!" הוא ענה משהוא בסגנון הזה... "כי יש לו קצב בן זונה וכי הוא מעביר טוב רגשות..." נראה שזה בדיוק המילים לתאר אותו... 12. Breadfan - metallica טוב תאמת גם את מטליקה לא הכרתי עד לפני זמן קצר... וגם על זה חבר אחר שלי אחרי... אם תקשיבו לו עד הסוף תגלו שיש בו דווקא די הרבה סגנונות... המהירויות שיש בו עם הסולואים של הדיסטורשיין.. הסולואים שיש.. הקטע המהיר.. הקטע של האקוסטית אין צורך לנמק יותר מזה... 13. Beatles - Lucy In The Sky With Diamonds יש משהוא בשיר הזה.. אם מתחילים לשיר אותו לעצמנו, כשמרגישים יאוש סופי ... תאמינו לי זה עוזר (במיוחד במתמטיקה... חחח) 14. Queen – Under Pressure 15. Pink Floyd – See Emily Play – פשוט שיר מקסים! הערה: לרשימה 2 נוספו 6 שירים, מאחר וברשימה המקורית היו רק 9 שירים. המועד לסגירת ההצבעה הוא מחר בבוקר, ב-10:30.
 

Shakty

New member
רשימה אחת אך לא מאהבת מורדכי

ברשימה 2 יש שיר של דיסני ולמרות ששתי הרשימות באנליות לשיר של דיסני אני לא יכול להצביע - ועוד במקום השני ? שירים מתקתקים ודביקים שנכתבו בשביל שיהיו להיטי פופ מתקתקים ודביקים... קני גארט תמוה פה ואת U2 אני פשוט לא סובל מאחרי Joshua Tree . טיפה על קני גארט - סקסופוניסט (אלט) שהיה מחניכיו של מילס דיוויס השיר עצמו לקחו מתוך אלבום טריביוט של גארט לג'ון קולטריין בשם : Pursuance הקטע עצמו נכתב על ידי קולטריין והפך לסטנדרט עם אין ספור ביצועים.
 

Shakty

New member
חס וחוקן - קני ג'י שמו קני גורליק

והחלאה היומרנית הזו רחוק שנות אור מקני גארט
 

DEclipse

New member
שמע, בכל זאת השיר הוא ממלך האריות

שזאת יצירת אומנות :) והוא באמת בנאלי ובכל זאת אל תשכח שהוא מכוון בעיקר לילדים. ובכל זאת, שיין און, קליפורניקיישן (אין כמו לשים את השיר הזה, לעצום את העיניים ולהתמכר לצלילים הנעימים והמרגיעים של הגיטרה) קווין ועוד רבים וטובים. אז רשימה 2, אין ספק. למרות שברשימה אחת יש Comfortably numb הענק, אבל זה לא מספיק..
 

itaikuskus

New member
שתי הרשימות חלשות

ואני זוכר שלפחות היריב של זאת עם הדיסני היה עדיף,ומאחר שרשימות כאלה הגיעו לשלב מתקדם, ואנשים אשכרה מתיימרים להכיר ולאהוב כאן מגוון רחב ומגוון של שירים, כולם בעצם מצביעים לאלה האהובים עליהם מהרדיו והאמטיוי, פשוט גועל נפש ובגלל זה שרשימות כאלה בשלב כזה ורשימות איכותיות בהרבה נדחו בבוז, אני מחרים את ההצבעה ולא לוקח יותר חלק בה. (אולי אביע דעת פה ושם, אך לא אצביע)
 
איתיוש..

זה רק משחק... לא לקחת את זה קשה.
יש כאן הרבה חבר'ה צעירים מאוד, שהחשיפה שלהם למוסיקה היא, מטבע הדברים, מוגבלת. זה לא אשמתם, והם לא בורים (כפי שחלק חוששים). נסה להסתכל על זה כאמצעי לחשיפת אנשים לדברים חדשים.
 

itaikuskus

New member
טוב נו, שכנעת אותי

אני עם 1 בגלל מה שכתב מ"מ, שגרם לי לראות את הרשימה באור פחות שלילי, כי יש שם בעקרון שירים דיי אחלה...רחוקים מלהיות הטובים ביותר, אבל שיהיה 1.
 
אתה הפסדת ב1/1

רשימתך הייתה יומרנית מאין כמוה! פסיכודלית, משעממת. תרד מהעץ
 

itaikuskus

New member
יכול להיות

אבל א.הלכתי על שירים שאני אוהב, ושלא יגידו עליהם "מה זה לעזאזל הלהקה הזאת", יעני התפשרתי על איכות לטובת הכרה, מה שגם לא עשיתי עד הסוף (הרבה טענו שהם לא מכירים) וכנראה היה טעות. ב.הרשימה שמולי הייתה עוד יותר יומרנית. אני חושד שיש לך משהו נגדי שכן יש לך מה להגיד על כמה וכמה מהתגובות שלי. פסיכודלית, משעממת? אני זוכר שאתה הצבעת לשניה, ותאמין לי, להפסיד לרשימה הזאת היה בשבילי שפל המדרגה שגרם לי לחשוב, למה בכלל ניסיתי. לך תעשה ציד מכשפות למישהו אחר חביבי.
 
אני צד דברים אחרים, אבל...

מכשפות??? חלילה. זה רק ספורט. אבל בלי פוזות יש חבוב?
 
וחוצמזה, הם טענו

שרשימה 2 בנאלית וגלגלצית מדיי והצבעתי כי מכיר יותר שירים
 

melancholy man

New member
רשימה 1

התחלתי לשחק (ומה???) אז ככה, ברשימה אחת יש יותר שירים שאני אוהב: comfortbly numb אחד השירים היחידים בחומה ששווה את הכסף של האלבום גם אחרי 20 שנה, גילמור מגיע כאן לאחד השיאים שלו ומראה לאיזה שיאים האלבום הזה יכל להגיע אם היה אלבום של להקה. woodoo chiled מסוג השירים שהם: "גזור ושמור" קלאסיקת רוק אנד רול עם כל מה שזה אומר. led zeppelin - whole lotta love פשוט אחלה שיר! beatles - eleanor rigby אם פעם ישאלו מה השיר הכי טוב של הביטלס, או מה השיר הכי טוב בכלל, אלינור ריגבי היא אחת התשובות הכי טובות לשאלה הזו. the doors - people are strange כן, מוריסון יכול להיות פאטטי ומגוחך לפעמים, אבל יש סיבה שגם יותר משלושים שנה אחרי שהוא מת הוא עדיין ג'ים מוריסון, אחת הסיבות זה השיר המקסים הזה. beatles - a day in a life נכון, ציף צודקת, החלק של פול כאן לא משהו, אבל במילא השיר הזה הוא מה שהוא בזכות המעברים והשילוב בין שני השירים שהופכים לשיר אחד מהפנט. led zeppelin - since ive been loving you לא אכפת מה אף אחד אומר, אני מת על הבלוז הזה. pink floyd - astronomy domine סיד בארט דומינה!!!1 הקטע של garrett מאוד יפה אבל לא ממש מתאים לרשימה. מהרשימה השניה הייתה לוקח את Bike ן See Emily Play יחד עם a Hard Day’s Night ו shine on של הורודים, אבל בגדול לא אהבתי. ואגב, אני לא מכיר של קווין שקוראים לו Mama, לדעתי אין חייה כזאת.
 
מקורותיי מוסרים לי

ש-Mama האמור הוא גרסה מוקדמת ל"רפסודיה בוהמית" - אולי דמו?. לא שמעתי ואיני מכירה, אבל אני סומכת על המקורות שהם יודעים על מה הם מדברים, וכו' וכיו"ב.
 

melancholy man

New member
לי דווקא נדמה

שמדובר בגירסת קאזה לשיר הנ"ל אבל חלילה לי מלחשוד בכשרים, גם לי יש מקורות, נבדוק איתם אם יש גירסא כזאת, בכל מקרה אני מתקשה להניח שיש גירסא לשיר הזה שבו הוא לא מנופח ופאטטי. דווקא האלבום ממנו הוא לקוח כמו כל האלבומים המוקדמים של קווין לא רע בכלל, אבל למה להטפל דווקא לשיר הזה?
 

deePink

New member
בקשר לMAMA

לפי דעתי אתה טועה... בתור אחת שהדוד שלה דאג להשמיע לה קווין מאז שהייתה בת אפס... אני יכולה להגיד לך שאכן ישנה גירסה מוקדמת לרפסודה והיא לא אחרת מאשר מאמא... הגרסה הזאת אינה מפורסמת ואומנם גם לא מוכרת אבל אני אישית אוהבת אותה יותר... ובגלל זה אני עם רשימה 2 אה וגם בגלל שU2 עושים לי
 

melancholy man

New member
בהחלט יתכן

אף פעם לא התענינתי בקווין ברמה הזאת. אם אכן מדובר בגירסה שלא שמעתי, אז מן הסתם אין לי מה להגיד עליה.
 
למעלה