../images/Emo41.gif ליום האהבה הכנתי לימונצ'לו
מקור המתכון: דרומית1 הכנה וצילום:אילנית12 מגרדים קליפה של 6 לימונים צהובים מאד ולא מרוססים, מעבירים לצנצנת מעוקרת ומוסיפים בקבוק של אלכוהול 96 אחוז. אני השגתי את האלכוהול במגה. ממתינים כחודש עד שהאלכוהול הופך להיות צהוב מאוד. מחממים ליטר מי עדן עם בערך 600 גרם סוכר עד שהמים הופכים להיות צלולים, מסננים את האלכוהול מהקליפות, שופכים לתוך מי הסוכר וזהו... יש לימונצ'לו. מניסיוני כדאי לחכות מספר חודשים ורק אז לשתות, אם כי אפשר גם לשתות מיד. כמובן לשתות ישר מהמקפיא...
מקור המתכון: דרומית1 הכנה וצילום:אילנית12 מגרדים קליפה של 6 לימונים צהובים מאד ולא מרוססים, מעבירים לצנצנת מעוקרת ומוסיפים בקבוק של אלכוהול 96 אחוז. אני השגתי את האלכוהול במגה. ממתינים כחודש עד שהאלכוהול הופך להיות צהוב מאוד. מחממים ליטר מי עדן עם בערך 600 גרם סוכר עד שהמים הופכים להיות צלולים, מסננים את האלכוהול מהקליפות, שופכים לתוך מי הסוכר וזהו... יש לימונצ'לו. מניסיוני כדאי לחכות מספר חודשים ורק אז לשתות, אם כי אפשר גם לשתות מיד. כמובן לשתות ישר מהמקפיא...