ליום האהבה הכנתי לימונצ'לו

אילנית12

New member
../images/Emo41.gif ליום האהבה הכנתי לימונצ'לו

מקור המתכון: דרומית1 הכנה וצילום:אילנית12 מגרדים קליפה של 6 לימונים צהובים מאד ולא מרוססים, מעבירים לצנצנת מעוקרת ומוסיפים בקבוק של אלכוהול 96 אחוז. אני השגתי את האלכוהול במגה. ממתינים כחודש עד שהאלכוהול הופך להיות צהוב מאוד. מחממים ליטר מי עדן עם בערך 600 גרם סוכר עד שהמים הופכים להיות צלולים, מסננים את האלכוהול מהקליפות, שופכים לתוך מי הסוכר וזהו... יש לימונצ'לו. מניסיוני כדאי לחכות מספר חודשים ורק אז לשתות, אם כי אפשר גם לשתות מיד. כמובן לשתות ישר מהמקפיא...
 
וואי, אילנית. החזרת אותי לימי איטליה שלי !!!!

כמה חרשתי על זה!!! שיחקת אותה !!!!!! וואי על הזכרונות המאוד, אבל מאוד... מיוחדים שיש לי משם... נסיעה אחרי נסיעה, וכל פעם ... קטעים אחרים. אני נפעמת מזה שלפעמים טעמים, ריחות וסתם שירים יכולים לזרוק אותך אחורה בזמן, כאילו לא עברה דקה. ואת... בהחלט העפת אותי אחורה. תודה נשמה. משהו. עשית לי חשק לנסות. חיבוקים ענקיים ממני יקירתי.
 

pirge

New member
אילניתוש,זה נפלא ובטוח טעים ברמות../images/Emo24.gif

 

bigjack

New member
אולי נוכל להרים כוסית במפגש משותף

של החלביים והבשריים
אני מת על לימונצ'לו ומתעצל תמיד להכינו
 

DCS

New member
אפשר לעשות אות הדבר

עם קליפות תפוזים או פרי הדר אחרים. עם מינון נכון של אלכוהול זה אחד המשקאות המוצלחים
 

אילנית12

New member
פשוט שמה מים רותחים בתוך הצנצנת

וגם על המכסה,מחכה בערך 5 דקות שופכת ,מניחה להתיבש מעט. ככה אני מכינה גם חמוצים וזיתים .
 
למעלה