ליום ראשון

../images/Emo41.gifליום ראשון../images/Emo41.gif

היי מה קורה?? אופ האמת שעבר מהר שישי-שבת והנה שוב מתחיל השבוע מהתחלה(מבאס קצת). עוד מעט אני הולכת לעשות את המתכונת השלישית שלי במתמטיקה
מקווה שזה יעבור מהר כי בא לי כבר להיות אחרי זה אבל הכי מבאס ששוב יום רביעי אחרי זה יש לי עוד מתכונת חחחחחחחחח אבל היא האחרונה!!!!!!!!!למזלי!!!! את מה איתכם??יש חדש??ספרו קצת.... ולגביי מאיוש לפי מה שאבי רון עידכן פה באמת היא עוד מעט טסה לחו"ל אני מנסה לברר את התאריך שהיא טטוס בו כדי שנלך להיפרד ממנה לפני הטיסה.אני עדיין לא בטוחה שזה יקרה אבל אני מבטיחה לכם שאני ינסה הכל בשביל שזה ייצא לפועל.... שיהיה לכם המשך יום נעיםם אוהבת אתכםםם
והנה עוד תמונה מתוקהה של מאיושש

urimz5

New member
היי מה שלומכם??

קמתי רק עכשיו,ולא בא לי לעשות כלום..אז ביייי

נכון ליטל צודקת

אבל אני רוצה לפרק מה שהיא אמרה "לגביי מאיוש באמת היא עוד מעט טסה לחו"ל אני מנסה לברר את התאריך שהיא טטוס בו כדי שנלך להיפרד ממנה לפני הטיסה.אני עדיין לא בטוחה שזה יקרה אבל אני מבטיחה לכם שאני ינסה הכל בשביל שזה ייצא לפועל" אמרת שאת מנסה לברר מה התאריך כדי שחברי הפורום ילכו להיפרד ממנה אז אני חושב שמאיה ועדי טסות כמה ימים לפני ובאמת כדאי שהפורום יחזק אותה ויראה לה שלמישהו מעניין מה שהיא עושה כי זה יביא לה כוח בהופעות שלה בחול וגם כאשר היא תחזור לארץ זה עוד יותר יחזק אותה ליטל אמרת משהו נכון שאני לא אמרתי שיכול להיות שהמופע הזה יבוטל בגלל כל מיני סיבות אבל נכון לעכשיו המופע מתקיים ואני מקווה שגם שבוע לפני המופע לא יקרה שום דבר שיגרום לביטול המופע בגדול חברי הפורום וגם אני ישמח אם באמת תדעי משהו ותגידי לנו וגם אני אם אני ידע משהו על המופע כגון ביטול דחייה או כל דבר אחר אתם הראשונים לדעת בכול מקרה ההופעה של מאיה צפויה אם לא היו תקלות בעוד 21 יום מהיום תתכוננו

הדבר הכי חשוב אני מצטער שלא אמרתי

בהצלחה לליטל ולכול מי שיש לו מתכונת מבחן או כל דבר אחר שהיה בהצלחה

לילה טוב לכולםם

אני רק עכשיו מתחילה את הלילה אני זזה ללמוד קצת אנגלית וקצת מתמטיקה חחחח אז שיהיה לכולם לילה טוב אוהבת אתכםםם

urimz5

New member
לא נמאס לכם ללמוד כבר?

במיוחד ליטל חח כל הזמן לומדת..

למעלה