לינה

עזרה בבקשה

אני מצטער מראש על זה שאולי לא שירשרתי לאן שלא צריך...ושאולי זה לא קשור לנושא של הפורום אבל החלטתי יש ללכת אל המקצוענים...אולי מישהו יודע על איזה יחידת נופש זולה או דירה להשכרה לבערך...10-12 אנשים... בין התאריכים ה22-31 ביולי...יש אולי מישהו מהפורום מכיר מישהו שאני יכול לפנות אליו בנושא? רצוי שיהיה מקום קרוב לים וקניון ליד הים... בתודה מראש

soy טל

New member
שלום לכולם..מישהו יודע איך מלון סנטרל פארק?

והאם יש בו מקרר(מקפיא בעיקר)? תודה מראש

haim8821

New member
מלון גולדן טוליפ?

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על מלון גולדן טוליפ באילת?איך האוכל?הבריכה?החדרים?רמת השירות? זה מלון שכל הארוחות כלולות,רציתי לדעת אם זה לא פוגע ברמת השירות במלון? אנחנו מתכוונים לנסוע בראש השנה למלון,אבל לא לפני שאקבל חוות דעת חיוביות אודותיו. בתודה מראש לעונים....

ליבני2

New member
מלוון סווווף!

הייתי במלון הזה לפניי שבועיים.. מלון אחד הטובים! מבחינת האוכל גם הוא על רמה באמת אני נהנתי בו חבל על הזמן..התאכזבתי שנגמר מהר ! מלוון מעווולה!!!

הדר 89

New member
אדון מציף אואזיס,../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif מה עם בטיחות אש?

כבר סגרו לכם את המלון כמה פעמים בגלל בעיות בטיחות, כבר נשרפו אצלכם למוות 2 אנשים, רק לפני חודש-חודשיים היה לבם צו סגירה מיידי מהעירייה בגלל אי טיפול בסכנת שריפות אצלכם ! עד מתי ימשיך הזלזול ? אני במקומך לא הייתי מעיזה להמשיך להציף את הפורום בפרסומות של המלון שלך, הייתי קוברת את עצמי באדמה מרוב בושה.

misplaced

New member
היי, מחפשת לינה זולה באילת ל3-4 אנשים

ואולי במקרה יש כאן מישהו שיוכל לעזור.. אני חוגגת יומולדת בסוף החודש ואני ועוד 2-3 חברות חשבנו לרדת לאילת ל3 לילות ככה, הבעיה היא שאף אחת מאיתנו לא שוחה בכסף ואני מחפשת מקום שאפשר לשכור בתשלום פר לילה ולא פר אדם כך שנוכל להתחלק ולא יצא יקר מידי... מישהו מכיר משהו כזה במקרה? כי חיפושי בנט לא העלו תוצאות ובכלל ברוב האתרים לא מפרסמים מחירים. כל מה שצריך זה חדר, מיטות, מזגן שרותים ומקלחת ואם יהיה גם מטבחון, מה טוב! שום אטרקציות, בריכות, ארוחות וכו'... שיהיה יום נפלא לכולם!!

shai133

New member
הולידי אין פטיו

איך המלון לזוג? איך הבריכה? קטנה כמו שהיא נראית בתמונות? כמה זמן הליכה ממנו לטיילת ולקנוין מול הים?

למעלה