לכולם... כנסו...

Silviya Bamper

New member
../images/Emo41.gifלכולם... כנסו...../images/Emo41.gif

אני לא עושה כאלו דברים זה לא אני... זה לא אני... אני מתחננת טיול חודשיים מראש מה לקחת איך ומי ולמה ומתי... אוי ואבוי לי. היום ב11 בבוקר טלפון -לימוווור בוקר טוב קומי -הא?!
-נכון קלאב הוטל טבריה? -הא?! -אז זהו, שאנחנו נוסעים היום.. -הא?! -לימורצ´וק יאללה קומי תבררי עם אימא שלך ותודיעי לי... -אה, טוב ביי. כמובן שקמתי ועשיתי עשרים אלף טלפונים... וככה, התברר לי שאני נוסעת היום עוד לא ידוע לי באיזו שעה לטבריה. זה לא בשבילי הדברים האלה אני צריכה לארגן דברים מראש. אימא´לה.
בכל מקרה, אני לא אשגע אתכם עם השיגעונות שלי...
אני רק יכולה להגיד שאני אתגעגע... לכולכם
רותם-אנחנו עוד נכיר... ספיר יניב ילד אדם הגר נדב רועי רון (אם שכחתי מישהו זה בגלל שאני מעופפת לגמריי, סליחה... מראש.. מצטערת פשוט אני די לא מבינה מה קורה איתי...) ואחרונה חביבה... שקדה שבטח ישנה חזק מאוד אחרי כל הטיפוסים המפוקפים והמוזרים (ביותר)
שפגשנו אתמול... אני אחזור שבוע הבא ביום ראשון... אוהבת מאוד את כולכם!
לימור

ש ק ד ב ת

New member
מסע עולמי עם לימור

לימור חומד, שמעתי שאת מחליפה את אייל פלג במסע עולמי טבריה, זה נכון ? אם לא אז בטח נראה אותך בטלויזיה כשתחזרי... פספורט עם ניר חכלילי - "סלבריטאית באזור טבריה..." (אגב, הכנרת נמצאת בתכנית שלך ? איזה כייף לקרוא אותך ככה...מתרגשת,ושמחה,והיפראקטיבית כזו...יא! בקשר למזוודות והאריזה-שאני לא אספר איזה פרנויות אני קיבלתי לפני הנסיע.....רציתי לקחת איתי את כל הבגדים בתיק שיכול להכנס למטוס.....אבל מסתבר שהוא שקל פי 2 מהמקסימום המותר... ואין כמו עוד שופינג הא??,מקווה שיש שם איפה בכל אופן.....תהני המון ותצברי הרבה חוויות חדשות ודרך אגב את נוסעת עם אמא???בכול אופן נסיעה טובה!!ואל תשכחי להצטלם! את נוסעת.... ועוזבת אותי.... אני כבר אפרד ממך בדרך שלי... את יודעת מהי... היא עכשיו בשלבי הכנה... רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך!! לימורוש מתוקה, סעי לך בשלום וחיזרי בשלום ! שבועיים זה קצר אבל זה גם ארוך מידי לאוהבים... עשי חיים משוגעים ואיספי חוויות... ראי את טבריה(ובנים בדרך) ואנשים בכל הצבעים והגוונים... תהני, תחגגי, תבלי, תטיילי... בסוף חיזרי אלינו מלאת רשמים וחוויות מדליקות. שיהיה לך את החופשה הכי טובה והכי כייפית בעולם !!!! כי את מקסימה ומדהימה ומגיע לך הטוב ביותר !!!! אז סעי לך בכייף ! אנחנו נתגעגע מאד בשבוע הזה אבל נשתדל להחזיק מעמד את תחסרי לנו מאד, חמודה. הנה צידה לדרך:
ועוד משהו קטן...
מתגעגעת כבר מעכשיו......´ אוהבת תמיד
שקד נ.ב-יש לי עוד חוויות לספר,אני בטוחה שאךת תחזרי אנחנו נחליף בינינו אותם. לא לשכוח גם אם מכירים את הבנים בטסריה,לא לשכוח את החתונה עם צ´אדר,עם כוסון,עם "גיל"(תזכירי לי יש לי סיפור לספר לך עליו),והחתונה איתי!
´

Silviya Bamper

New member
שקדה../images/Emo41.gif

מרוב לחץ, אכלתי ממש במהירות וכ"כ בא לי להקיא...
ולא נראה לי שהכנרת בתכנון שלנו (אחרי מה שאת עשית אתמול) בנים, האמת נראה לי יפחדו מ5 בנות מטורפות... אני, אישית מאוד מאוד מרחמת על הנופשים במלון... ואני לא נוסעת עם אמא אני נוסעת רק עם חברות בגלל זה הלחץ!!! ועכשיו נזכרתי שאני לא אהיה כאן שאת תחזרי אז קבלי ברכה בהקדם של 5-6 ימים ברוכההההה הבאהההההה שקדה!!!!!! אוההההההבת!!!!
לימור.

NaDaV18

New member
אני מכיר את זה בתור בן

ורק תדעי בנים מחחכים לחבורת בנות כמוכם,הרי מה יותר טוב שיש מגוון של בנות וכולם חברות,וככה אתה יכול להיות עם האחת שהכי מוצאת חן בעיניך וחברים שלך יהיו עם חברות שלך.. קיצור, סעי ,תהני,תבלי,תשתזפי,תחזרי ותספרי חוויות.. איך אתם נוסעים,באוטובוס?! נדב

missundaztood

New member
לימורו´ש../images/Emo41.gif

תעשי חיים ואל תדאגי אני בטוחהההה שתהני שם! נדבר בעוד שבוע ותספרי לנו מה היה איך היה וכמה בנים חתיכים פגשת
אוהבת
ומחכה לשמוע איך היה... הגר

למעלה