לכל אותם גולשי פורום אשר מאמינים

Dark faith

New member
../images/Emo41.gifלכל אותם גולשי פורום אשר מאמינים

בזכויות בעלי החיים- בבקשה לשלוח לי מסר, אם להוסיף תגובה לשירשור. כנראה נוכל לפתוח מוקד קטן של אנונימוס בבית שמש. אני בודקת את העניין.

Dark faith

New member
יאפ יאפ../images/Emo9.gif

כבר דיברתי עם שירן על הנושא, אני בטוחה שגם תמר תרצה....אנונימוס הבנתי מאוד תומכים ברעיונות שכאלה, בגלל זה אני רוצה לדבר איתם ולהביא לכם את כל האינפורמציה, לצערי אני לא מצליחה לתפוס אותם כרגע.

יש מצב שתהיה לך קצת בעיה עם זה..

כי אני יודעת שבמודיעין מנסים כבר הרבה זמן להקים איזשהו סניף של אנונימוס ולא כ"כ הולך להם..

Dark faith

New member
לא מדובר בסניף...

מדובר במוקד קטן...שינוהל אך ורק על ידי מתנדבים, ללא איזשהו מקום מסויים. וההתנדבות תהיה סביב חלוקת עלוני מידע והסברה על זכויות בעלי החיים.

tamar brandy

New member
לא חושבת שזה יעזור../images/Emo163.gif|בוב|

אנונימוס גם לא כאלה פעילים, הם מארגנים הפגנות וכאלה אבל תקופה ארוכה מאוד הם לא הוציאו דוכן, שב"י יותר פעילים אבל לשב"י באמת שאין כסף אפילו למוקד קטן בבית שמש.. אם מישו בעניין של להקים דוכני הסברה בבית שמש אז חבל לו על הזמן, רוב האוכלוסייה פה לא כזאת פתוחה לדעות אחרות, דוכנים זה ביזבוז זמן יקר מאוד... מה שכן אפשר לעשות זה לשים קופות תרומה לפעילות של שב"י\אנונימוס, אם למישו יש קשר לאיזהשהי חנות בבית שמש אז לשאול כבר ביום ראשון לגבי זה אם מרשים לשים קופה בחנות, השבוע מביאים לי קופה ואני יכולה לבקש עוד אז תודיעו לי כמה שיותר מהר! (מי שיש לו מקום לשים קופה שיתקשר אלי ולא לשלוח מסר כי אני כל השבוע אהיה בת"א)

tamar brandy

New member
אמממ..../images/Emo163.gif|בוב|

עדיף שכל אחד יאסוף מהחנות שבה הוא שם ואז אני כבר אביא את זה למישו משב"י... ושוב- תתקשרו אלי כמה שיותר מהר כדי שאני אדע אם להגיד להם להביא לי עוד.. מי שאין לו ת'טלפון שלי שישאל את שיר\אורטל

למעלה