לכל האמהות הטריות

../images/Emo41.gif לכל האמהות הטריות ../images/Emo41.gif

היו אצלי מחב' צעדים ראשונים הם נותנים יעוץ קצר בנושא תזונה ונותנים דוגמיות של כל מיני מוצרים וגם קופונים. קיבלתי: מחלק מנות של מטרנה מוצץ של MAM קופון לקניית בקבוק MAM כל מיני דוגמיות תחליבים של ד"ר פישר חבילת טיטולים קטנה של האגיס מידה 2 (אנחנו כבר מידה 3
) ומשטח החתלה של האגיס. באתר שלהם רשום שזה מיועד עד גיל 4 חודשים אבל אתמול כשהתקשרו אליי אמרו שזה עד גיל חצי שנה ומיועד לילד ראשון. אז ממליצה לכל האמהות הטריות להיכנס לאתר להתקשר או להרשם באתר זה חינם ולא מנסים למכור לנו מוצרים רק שקית מתנות והסבר (ואם מישהי מאזור ר"ג ורוצה חיתולים מס' 2, קופסא קטנטונת שתיצור איתי קשר במסר). http://www.first-steps.co.il/

באמת ../images/Emo2.gif אצלי התקשרו אתמול

וקבעו להיום. חבל שלא התקשרת אליהם שוב... בפעם הבאה תנדנדי להם ותבקשי כפל מתנות
.

jiminit2

New member
את יכולה לנסות חיתולים בסופרפארם

או איפה שאת בדרך כלל קונה. הם יבקשו חשבונית ואם אין לך (ואין לך) הם יחפשו חשבונית במחשב שלהם לפי פרטי כרטיס האשראי שלך. ואם קנית שם בעבר חבילה זהה אז תוכלי להחליף. אצלי זה עבד..הרעין של "צעדים ראשונים" מאוד נחמד - סקר שיווקי בתמורה ליעוץ ומוצרים אבל הם באמת מגיעים באיחור ניכר ולא תמיד כבר רלוונטיים.

אני החלפתי בסופר פראם ללא חשבונית

קבלתי בחבילה של הקופה שלי חיתולים של פמפרס קטנים החלפתי בסופר פראם הם לא שאלו שאלות והחליפו....

זו אריזת מתנה לא אריזה שנמכרת

אם קיבלת את חבילת המתנות ללידה מהסופרפארם (ב10 ש"ח) אז זו בדיוק אותה חבילת טיטולים שנותנים שם. חוץ מהטיטולים כל השאר היה רלוונטי. אולי אשמור את החיתולים לילד הבא

הניופארם נותנים של פמפרס

ואז זו אכן אריזה שניתן גם לקנות. כאן מדובר בהאגיס בקופסאת קרטון, עוד לא ראיתי שמכורים האגיס בקופסאות קרטון קטנות.

jons16

New member
אני נרשמתי בהיריון

התקשרו אחרי התל"מ המשוער... וקבעו ממש ממש מהר. לא היה לי בחבילה מוצץ ובקבוק (גם לא בחבילה של הסופרפארם) אבל דברים נחמדים ב-2 החבילות וחבל לא לקחת. אגב, השוויתי עם חברות שילדו בערך בתל"מ שלי והחבילות לא היו לגמרי זהות.

טוב צריך לדעת על האופציה הזו עוד בהריון ../images/Emo13.gif

ומסכימה איתך כדאי לקחת את החבילות שמקבלים חינם אפילו בשביל פרט אחד או שנים. דרך אגב אני קיבלתי 3 חבילות אחת הייתה מהכללית דרך הניו פארם.

sefia

New member
מייקילולי - איך מקבלים מהכללית?

את החבילות של הסופרפארם כבר קיבלתי איך אני מקבלת את החבילה מהניופארם (כללית)? תודה

השובר הגיע אליי

בערך חודש לאחר הלידה. אם לא תקבלי תרימי טלפון ל 2700* ותגידי שלא קיבלת. שלחתי לך אתמול הודעה בפייס.

למעלה