לכל חברי הפורום

Just Adi

New member
../images/Emo41.gifלכל חברי הפורום../images/Emo41.gif

שלום, זה יכול להיות טיפה ארוך, אני מקווה שתקראו הכל אז ככה,קוראים לי עדי, ממש בימים הראשונים של הפורום הצטרפתי אליו, פתחתי הודעה וכולה וכולה. אני נכנסתי (ועדיין נכנסת) מידי כמה ימים לפורום, פעם הייתי נכנסת בשביל לראות אם יש לי על מה להגיב, עכשיו לראות את הטימטום (משעמם, קורה). אתם פתחתם קהילה בפורום, שרק אנשים עם הון יכולים להיכנס אליה. אם לא שמתם לב, רובכם אם לא כולכם קונים בעיקר (אם לא רק) מותגים, מוציאים מאות שקלים בחודש על בגדים ולא מתפשרים ויורדים על כל מה שפחות. זה נראה לכם הגיוני? במיוחד במצב של היום, אני מאוד שמחה בשבילכם אם המשפחה שלכם במצב כלכלי טוב, אבל זה לא נותן לכם את הזכות לרדת על דברים שהם לא קסטרו או דיזל. נכון, גם במשפחה שלי אמידים, אבל אני מוציאה על בגדים מהכסף שלי, לא נוח לי לקחת מההורים שלי, אז מהכסף שאני מרוויחה בעבודה אני מוציאה, ולכן רק פעם בכמה חודשים טובים אני עושה "מכה" (בסביבות השלוש מאות ש"ח) המצב שאני כרגע תיארתי הוא של רוב החברות שלי, ושל רוב האנשים שאני מכירה. כשנכנסתי לפורום ציפיתי שימליצו על חנויות זולות, מוכרות פחות אולי, עם דברים יפים, במקום זה,בכל הודעה מופיע שם של מותג, שלא מחדש בכלום, נכון, הבגדים מהממים אבל יש הרבה חנויות "נחשבות פחות" שאפשר למצוא בהם בגדים יפים פי כמה וזולים פי כמה. אני יודעת שזה עניין של בחירה, אבל כל פעם שאני נכנסת לפורום אני מרגישה שאין|סדגש בחירה כאן, שאם אני רוצה להיות חברת פורום אני חייבת לקנות אך ורק במותגים יקרים. קחו לתשומת לבכם

שמעי...

כמובן אני לא אגיב על כל מה שכתבת כי 5 בבוקר ואין עליי כוח... ומראש מתנצלת... עכשיו,"המצב של היום" חמודה אין מצב היום!!! אנחנו מדברים פה על מותגים וכו'...מתי פעם חרונה יצאת לרחוב? כמה מכוניות ישנות ראית? מתחת לשנת 95? שמעי היום כאשר כולנו חסרי תקציב רוצים להראות שכן יש בנו משהו. אני לא יודעת מה איתך אבל היום כל דם יש לו איזה ג'יפ של BMW לפחות... וכאשר את יוצאת למועדונים...כמה את משלמת כניסה? לאן את יוצאת? כמובן לטיאלוי או כל מיני דומים...אז המצב היום אולי רעוע...אבל אי לא חושבת שיש לך מה להתלונן פה... דבר שני כאשר את עושה "מכת קניות" את קונה מה שביכולת שלך...אני אישית קונה לרוב בסוף עונה...זול לי ככה... אני מפרנסת את עצמי,משלמת לעצמי ביטוח רכב,הכל לבד ובכיף. כל אחד יך שהוא יכול להחזיק את עצמו... אני חייבת להגיד לך שבשביל לממן את עצמי אני בחופשים עובדת בבוקר במקום אחד ואחרי צוהריים במקום אחר.ובערב יוצאת מבלה קונה וכו'. כל אחד לפי מה שהוא יכול להרשות לעצמו. ואני בטוחה שרובינו פה אומנם מדברים על המותגים אשר הם קנו אבל קונים גם לא מותגים... "פתחתם קהילה בפורום, שרק אנשים עם הון יכולים להיכנס אליה." אוקיי...אז בקהילת אביב גפן רק מעריצים של אביב גפן נכנסים, בקיהלת "מלצרים ומלצריות" נכנסים מלצרים ומלצריות זה מה יש ככ זה עובד!

עדי...

קודם כל את לא צודקת..... מה הקשר להון? אז נכון שאולי אנחנו אוהבים מותגים(ואין מה לעשות בעיניין)... אבל זה לא שאנחנו יורדים על "מה שפחות".... המצב של היום?מזה המצב של היום???? אני גרה בשכונה כזאת שלכל אחד אבל מינימום לכל אחד יש אוטו דגם 2004 חדש מתחת לבית. עדי תחשבי רגע,חשבת שנמליץ לך על חנויות זולות פחות ובגדים יפים, עכשיו בואי תגידי לי,איפה אפשר למצוא חנות זולה שהבגד יפה וגם איכותי? קשה.. כי אם את קונה בחנות זולה(מתוך נסיון),אהבתי ממש חולצה וקניתי,עלתה לי 50 ש"ח,היו בה פגמים. זה שבכל הודעה מופיע שם של מותג,אין מה לעשות....אוהבים,רוצים,קונים... אז באמת אני שמחה שאת ממנת את עצמך,ושלא נוח לך להוציא מההורים שלך כסף, ואת עושה "מכה" של קניות,מה אפשר לקנות בזה? כאילו,אני יוצאת לקורס יום ראשון,ונסעתי לקנות כמה מכנסיים קצרים וחולצות טריקו.... קניתי את כלזה,וכמה יצא?450 ש"ח,ועל מה?6 מכנסיים, 5 חולצות וכמה זוגות גרביים. וזאת לא חנות עם מותג,הנגאר....מכירה? יופי,הם גם אמורים להיות זולים.... אבל במדינה שלנו כבר אין שום דבר זול,אין מה לעשות, זה "המצב היום" ואת יודעת מה?כמו שבלק פימייל דוג אמרה,כל פורום והקהילה שלו.

LiA n

New member
../images/Emo26.gif

אני חדשה פה(שבוע משהו כזה) והפורום הזה נראה לי מאוד סבבה.... גם לי אין יותר מדי כסף להוציא על בגדים ואני שונאת לקחת מההורים שלי כסף כי גם להם אין כרגע יותר מדי להביא לי....אז אני עובדת....ואני מרשה לעצמי לקנות "מותגים"....ולא חייבים לעשות קניות כל יום במלא כסף כדאי להיכנס....אז כן יש פה כמה הודעות של אנשים על הקניות שלהם אבל ממש לא כל ההודעות..... LoVE u ALl..... ד"א דווקא היה נחמד אם היה שירשור של חנויות עם דברים יפים ודי זולות...תמיד יש כמה כאלו.... אפילו ב"חור" שאני גרה.... All U GoTta dO IS.....

O Boy

New member
הסוגיה שהעלית...

אני מוכרח לציין כבר בהתחלה שאני לא מסכים עם דברייך. ה"אני מאמין" שלי כמנהל לא היה פתיחת פורום ל"אנשים עם הון" כדברייך, אלא פתיחת פורום שמאגד אנשים שאוהבים בגדים, עיצובים, להיראות במקומות הנכונים, מקומות שווים... לא ראיתי בפורום העלבה על משהו שהוא לא של "קסטרו" או "דיזל"... אם אני טועה תקני אותי. אני אכן מוציא כספים על בגדים, אבל זה לא משהו שהוא קשור לפורום כולו. זה אישי שלי. כמו שאני לא אומר לך מה לעשות עם כספך. כתבת שרובנו קונים מותגים ולא מתפשרים, אני אישית עושה כך, אבל זה תלוי במצבו הכלכלי של כל אחד מאיתנו. אם מצבי הכלכלי היה רעוע במקום לקנות 3 ג'ינסים בקנייה ב-400 ש"ח כל אחד הייתי קונה אחד ב-400 ש"ח. פשוט הייתי מצטמצם בכמויות הבגדים. אבל שוב, כל אחד וחשבונו האישי. אולי תספרי לנו על מקומות "נחשבות פחות" שיש שם בגדים יפים, באיכות טובה, שלא נקרעים או נהרסים אחרי כמה וכמה כביסות (או אפילו פחות). ולסיום, יש בחירה כאן. אין ואאוט יש לא רק במותגים, אלא בסוג הבגד. למשל אנו מדברים על חצאית מיקרו מיני שהיא היום אין (ותקני היכן שתרצי), אופנתי זה לא רק מסתכם במותגים. לרוב כן, אבל לפעמים לא. יותר חשוב סוג הלבוש מאשר המותג שמעתר אותו. לי חשוב המותג, אך אם לך לא אז סבבה.

una chiqita

New member
תשמעי..

תשמעי את לא יכולה לבוא ישר ולשפוט אנשים יש פה הרבה שלא הולכים לקנות מותגים נגיד אני. אבל אני הולכת לקסטו ולדיזל ... כדי לראות את הסחורה אני לא אומרת שאני קונה שם רק לראות מה יש להם להציע. ואנשים שהולכים לקנות מותגים זה אומר שהם יכולים להרשות לעצמם ויש פה כאלה . אבל לא כולם . אז אם כל כך רצית לבוא ולשאול איפה יש חנויות זולות היית שואלת לא היית חייבת לתת לנו הרצעה על שאנחנו רק הולכים לקנות במותגים.. זה הרי פורום אין ואאוט .. אז כמו שאמרתי יכולת לשאול והיינו עונים בשמחה.

i l0ve u

New member
די לעשות הכללות...

אני לא קונה רק מותגים ההיפך אני יותר נהנית לקנת בעיר <נתניה> או שנקין...

חבל שזה הרושם שקיבלת מאיתנו../images/Emo4.gif

אנחנו לא יורדים על חברות וחנויות שהם לא מותגים גדולים! אנחנו מייעצים אחד לשני בנושאי אין ואאוט, באים לכאן גם אנשים עם שאלות בקשר למותגים וכולם עונים אחד לשני, ככה זה בקהילה, לא ירדנו על החנויות ורשתות הבגדים האחרות, אבל אנחנו לא כל כך מזכירים אותם כי הם לא מוכרות כל כך...

איפשהו יש צדק בדברייך,

אכן התחרות של מי הבית הכי יפה או כמה תוציאו על בגדי נשף הסיום שלכם, היו קצת לא רלוונטיים. אבל בעקיפין, טוב נו.. נניח. לדעתי הערתך במקום. אפשר להתלהב כשקונים ורסאצ'ה או די&ג'י אבל במידה, ולא להתרברב במשפטים כמו "אזמין את הלימו הקבועה" (משפט שראיתי שנכתב, הרגשתי שהוא לא במקומו ובחרתי לא להגיב משום מה). לדעתי, מותגים זה נחמד ותו לא. אני לא אסתובב עם חולצות טי-שירט רגילות וכיתוב של דיזל כי זה בזבוז לדעתי. בשביל מה לקנות? כדי שיראו שרשום דיזל? לא תודה. אני מעדיפה בגדים מקוריים, לא בגדים כמו שכולם הולכים. כל דגם בדיזל, חרוש חרוש. אבל בחנויות קטנות ניתן למצוא דברים יפים במחירים טובים ואפילו זולים והעיקר- אף אחד לא יהיה לבוש בזה. מודה, אני מעדיפה לקנות ברזילי מאשר לקנות בקסטרו. כי בחנויות כמו רזילי ופשוט ניתן למצוא דברים מיוחדים במחירים של קסטרו. בנוסף, אם חברי הפורום נתקלים במציאות, בחנויות מיוחדות וכו' שווה שימליצו עליהן... נעשה מן פינה

צודק..

גם כשאני קורא כאן לפעמים הודעות בפורום, אני רואה איך כולם מספרים על החוויות האחרונות שלהם מהקניונים (לא שיש לי משהו נגד ההודעות האלה), ואיזה כיף שהג'ינס האחרון שהם קנו עלה 500 שקל.. אבל מה לעשות - זה דיזל ובגלל שזה של דיזל אפשר לתקוע מחיר. גם תמיד מרגישים את הפוזה שנתפסה כאן על הפורום, שכמובן יש כאן אנשים שתורמים לה..

טוב אנשים..

עכשיו ייפתח פה שרשור של... "נכון, גם אני שמתי לב לזה כל פעם שאני קורא הודעות פה אני רואה איך אנשים מתלהבים שהם קנו ב***" יאאלה.. אם אתם כ"כ סובלים פה אז ... תלכו
אף אחד פה לא מחזיק אף אחד.. ואני לא מדבר בתור אחד שקונה בדיזל או משהו כזה.. כי אני יכול להגיד לכם דבר אחד - עד היום לא קניתי גי'נס ב-500 ש"ח ולא נראה לי שאני גם אלך להוציא דבר כזה על גי'נס.. בכסף הזה אני יכול לנסוע ל-3 ימים של סלסה באילת תאמינו לי
זה יותר שווה.. אז אל תחשבו שאני מהאילו שקונים בגדים באלפי שקלים.. אני מדבר פה בתור חבר פורום רגיל שקונה במותגים ובמחירים נורמאליים
נ.ב איפה זה רזילי (או איך שלא קראת לזה:)

יש סניף בקניון אביב ושבעת הכוכבים.

אמנם בגדי נשים אבל עדיין שווה. תן קפיצה. אולי תמצא לך איזו שמלה

למעלה