לכל חברי הפורום:

• פותח הנושא or99
  • פורסם בתאריך

or99

New member
../images/Emo41.gif לכל חברי הפורום: ../images/Emo41.gif

כפי שנכתב כאן, איתי מנהלנו היקר נקרא לשורות הלוחמים... אי לכך ובהתאם לזאת (הייתי חייב), נתבקשתי למלא תפקיד של מנהל שני בפורום. זו בשבילי זכות גדולה למלא תפקיד זה, ואני מקווה שאצליח לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. (אני מפרסם הודעה זו לבקשת איתי, למרות שעדיין לא הגיע האישור הסופי מתפוז). מכיוון שאיני מוותיקי הפורום, לא מילאתי עדיין את שאלון ההיכרות, וזו הזדמנות טובה. שמי אור, אני בן 21, ואני גר בְּשָׁבֵי-שומרון. אני לומד רפואה בטכניון בחיפה. אני מתעניין בשפה העברית ובמיוחד בעתיקה. תחום נוסף שמעניין אותי הוא הפיוט העברי (ראו בחתימה לדוגמה). מלבד זאת, אני אוהב לטייל (בעיקר בארץ...
), וכמובן לקרוא, טלוויזיה וכו' וכו'. לשירותכם בהמשך, אור.

dorgad

New member
אור - בשמחה ובהצלחה!

אם איתי סמך ידו עליך - מן הצפוי שתעמוד בכבוד במשימה המכובדה. מניסיוני הקצר בפורום - גיל צעיר בהקשר שלנו הוא יתרון: זוכרים את החומר שנלמד בבית-הספר. ומובן שתכונה הכרחית היא להיות פריק של העברית, ואם התרשמתי נכון מהאופן שבו הצגת את עצמך - יש לך את זה. ומן הסתם, לסטודנט לרפואה יש ערך מוסף בפורומנו - מילים עבריות למונחים רפואיים. ושוב, בהצלחה - בפורום ובלימודים, דור. נ"ב: איתי כבר גויס?

אִיתַי

New member
תודה רבה אור../images/Emo70.gif, ובהצלחה ../images/Emo140.gif

לחבריי היקרים בפורום, אני שמח מאוד על הצטרפותו של אור לשורות ההנהלה, לצידי. (האישור הסופי צפוי להגיע בקרוב מאוד). אין לי כל ספק, שאור יהיה מנהל מצוין ויוכל לתרום המון לכולנו מידיעותיו הרבות בשפה העברית. מעתה ננהל אור ואני ביחד את הפורום, ובעוד כשבוע וחצי אתגייס לצה"ל (ב- 12/8) ומלאכת הניהול המעשית והיומיומית תועבר לאור
. אני אמשיך לשמש כמנהל, לצידו של אור, אתעדכן ואגיב בסופי שבוע במהלך הטירונות. מיד עם סיום הטירונות (הקצרה) שצפויה לי, אחזור להיות נוכח במידה רבה יותר בפורום.
אור, תודתי הרבה נתונה לך על שהסכמת לנהל לצידי את הפורום.
בתקווה לשיתוף פעולה ולעבודה פורייה (אני בטוח שכך יהיה
,
), איתי.

dorgad

New member
אור, גיוס מוצלח!

ואיחולים לשירות מהנה ובטוח! אני קצת מרגישה כאם השולחת את בנה לצבא. דור (אימא של חייל וחיילת, תאומים בני רבע ל-20)

or99

New member
אמנם אני הולך למילואים בקיץ...

(בבסיס פתוח), אבל עדיין לא מתגייס.
(עתודאי...)

BatHell

New member
בהצלחה לאור, וגיוס נעים איתי!

אור, אני בטוחה כי תהיה מנהל לתפארת ואם איתי בחר אותך, אני בטוחה שזאת הבחירה הנכונה ביותר. ברכות על המינוי!
איתי, גיוס נעים! תחזור אלינו עם הרבה כוחות (כמו תמיד). ותשמור על עצמך!
המון הצלחה לשניכם!
(אגב, אור... למרות ששבי שומרון היא לא התנחלות מוכרת כ"כ, אני מכירה שם כמה מהישיבת הסדר. אתה משם גם? או רק גר שם?...)

אסִי

New member
מזל טוב גיל ובהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני אולי לא ממש כותב כאן הרבה, אבל אני משקיף מלמעלה על הנעשה בפורום, ואני מאוד נהנה...
אולי חלק מכם לא מכיר אותי, אבל אני הכרתי בנאדם מדהים בפורום הזה. איתי, שלדעתי הוא אחד האנשים הכי טובים ונחמדים שפגשתי.
אז איתי, המון בהצלחה ושיהיה גיוס נעים וקל
תהנו...

אסִי

New member
גיל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif הכוונה הייתה לאור...../images/Emo140.gif

אִיתַי

New member
../images/Emo49.gif שימו לב לשינוי בשורת ההנהלה

עכשיו זה סופי
- אור הפך למנהל. כל הכבוד והמון המון ברכות!

למעלה