-לכל מי שהיה מחובר אלי

../images/Emo41.gif-לכל מי שהיה מחובר אלי ../images/Emo41.gif

האיסיקיו שלי מת ועצוב לי , הייתי בטוחה שאצליח לשחזר , לכן לא רשמתי מספרים ושמות והלך הכל
בעבר כשהייתי בצט, כל פעם שהרגיזו אותי הרעים באיסיקיו, מחקתי אותו, המצאתי שמות, עד הפעם הבאה שהרגיזו, לעולם לא הצטערתי בכלל, לא עניין אותי כלום. כעסתי , עיצבנו, בום
(אפילו בתחילת דרכי בסהר כשעוד הייתי "הסכנה לילדי סהר" -מחקתי כי....
). היום מחקתי את האיסיקיו כי לא עובד יומיים, ההתקנה מחדש נכשלה, ואני מרגישה כאילו נמחק לי חלק מהחיים. אני שונאת את עולם האינטרנט-הלוואי שישרף לי המחשב-רק באינטרנט אפשר למחוק חיים, רגשות, חויות בלחיצת כפתור. לא רוצה יותר להרגיש כלום, ורוצה להיות אדישה לעולם כמו שהעולם אדיש אלי
אינטרנט אני שונאת אותך -הלוואי והייתי יכולה להכניס את חיי לתוך אינטרנט, וללחוץ על כפתוררררררררר בום למחוק את קיומי... רחל-נשמה

התלות האיומה באינטרנט

רחל, את יודעת, לפני שעה בערך, קרה לי משהו שקורה לי הרבה פעמים עם האינטרנט: פשוט לא הצלחתי להכנס לאף אתר. וכמו תמיד נכנסתי ללחץ והתעצבנתי כהוגן, הייתי ממש על סף בכי. ואז חשבתי עד כמה זה נורא, התלות הזאת באינטרנט. בכלל שכחתי שגם לפני האינטרנט היו לי חיים.
ועכשיו קראתי את ההודעה שלך ונזכרתי בזה שוב. אוי, התלות הנוראית הזאת באינטרנט...

טריגר

לא כואב לי על התלות באינטרנט, אין לי בעיה לפרק תלות ממשהו/מישהו כשאני מחליטה. כואב לי באינטרנט, במיוחד מאז שאני בסהר-ורוב האנשים באיסיקיו היו מסהר, זה שפה אני מדברת על רגשות, אני מרגישה. לפני שהגעתי לסהר לא דיברתי על רגשות, מחקתי המון המון המון את המחשב, חופשי פירמטתי חופשי, הרסתי-אין רגשות,לא בעיה למחוק להרוס......בוםםםםםםםםםםםםםםםםםם עכשיו היו רגשות, עכשיו היו סיפורי חיים, עכשיו היו חיים-זה נמחק לי כאילו משהו מת לי....שונאת את זה. כל העולם הזה שקר, כי אם אין חשמל, אין רשת, אין אינטרנט, לא נשאר לי כלום, הכל איננו=סוף=מוות. כל מה שאנחנו כותבים פה, חולקים פה, כלום לא נשאר אז מה זה שווה? האינטרנט כמו החיים שלי אינטרנט -אין חשמל לא עובד. רחל-נשמה -אין חשמל לא תחיה תוך זמן קצר. אינטרנט -וירוס מפתיע מתקיף-אם לא מתגוננים בזמן נזק רציני. רחל-נשמה -התקף נשימה /הפרעה בלב לא תתגונן בזמן-נזק רציני. אינטרנט -תלוי בכל מיני התקנות במחשב כדי לעבוד. רחל-נשמה -תלויה במכונות ואנשים זרים כדי לחיות. אינטרנט -לפעמים יש לו ניתוקים, נפילת מערכות. רחל-נשמה -לפעמים מרימה ידיים, המערכות קורסות. אינטרנט -על ידי פירמוט והתקנות מחדש, חוזר לחיים. רחל-נשמה -על ידי החייאה , וכמה צנרות חוזרת לחיות. אינטרנט -משתמשים בו, נעזרים בו אך לא ממש אוהבים, מחבקים ומנשקים. רחל-נשמה -כנ"ל באמת בחיים. אינטרנט -כשהוא מת, כמעט אף אחד עליו לא בוכה, כי אין רגש. רחל-נשמה -כשתמות ממילא אף אחד עלי לא יצטער, רק הצוואה שלי תתממש. רחל-נשמה ששוקעת למטה, ומחשבות לשים סוף להכל לא מפסיקות לרוץ............ החלטתי שהמשפט, כסף, אמא זה לא סיבה לחיות....רק בשביל רחל זו סיבה לחיות...ורחל רוצה להפסיק את הסבל כבר-מספיק נענשתי מספיק , אין לי כח יותר...

morrr

New member
רחל נשמתי ../images/Emo24.gif

תביני שאת הכוח . אם היית יודעת כמה שאת נותנת לכולנו היית חוגגת על גג העולם קיבלת מתנה נהדרת לתמוך בנו לעזור לנו להקשיב לנו ותמיד לאומר הכל בצורה כל כך מסוגננת כל כך אהבה לא נוותר עלייך כל כך מהר כך שזה לא אינטרנט זאת את וזה לא רק משפט ואמא זה גם שמש ושמיים וירח וכוכבים ופרח יפה ולוותר על הכל ? לא אנו לא מוותרים עלייך חביבתי....

מור-יקרה

הגבתי כמה פעמים על התחושות האמיתיות שלי , ומחקתי....
, כי לי בסהר-תמיכה מותר לכתוב על כאב בתנאים מיוחדים.........., כמות הדמעות שהורדתי מאז שאני בסהר-תמיכה, לרבות היום ולא בגלל מצבי פיזי/נפשי או עברי, היה אפשר לאגור אותם בבארות לשנת בצורת. שתהיה לך שנה טובה רחל-נשמה

רחל ../images/Emo28.gif

בבקשה אל תמחקי את עצמך כל כך מהר.. בוודאי לא בגלל אוסף הג´וקים והפלסטיק המכונה מחשב.. וגם לא בגלל הדבר הנקרא אינטרנט שאכן לפעמים הוא מפלצתי ומרושע (אפילו הרב עובדיה יוסף אמר ככה, לא?). בסופו של דבר דברים מסתדרים גם במחשב חיפשתי קצת ברשת אתרים שעוסקים בפתרון בעיות באיסי ומצאתי משהו שאולי יוכל קצת להועיל. אני מקווה שכן מקווה שתתעודדי!!!
יורם

יורם-תודה

אני לבנתיים לא אוריד מחדש איסיקיו, יקח לי כמה ימים זה כואב לי מידי. תמיד בחיי שנאתי מחשבים. תמיד חשבתי שהדבר הזה גולם-והוא כזה. ובכלל עוברת עלי תקופה מאוד קשה, המון חרדה פתאום מתחילה להבין שזהו, המשפט ירוץ, ויגמר ואני אהיה חייבת לבנות חיים, ולא יודעת איך....וחייבת למצוא עיסוק, מטרה.....ולא יודעת איך.....איבדתי את הכישורים שהיו לי פעם, את הכל... אהבתי את הדובי -מישהו מהצט שהייתי בעבר, היה בחו"ל , וכשחזר לארץ הוא ואישתו באו לביתי, והביאו לי דובי כזה קטן מתנה , שכתוב עליו אני אוהב אותך , ישנתי איתו קצת במיטה , ונזכרתי בבובה שהיתה לי כשהייתי ילדה בבית הורי, עד גיל מאוחר-הייתי קשורה אליה.
איזה יופי. רחל-נשמה שהולכת לחפש הערב את הדובי שלי(אם עוד קיים).

agness_666

New member
רחלוש..

את יודעת, אומרים שעם כל החברות שכל אחת מייצרת רכיב אחד בנפרד, ולכל אחת יש סטנדרט אחר, זה פלא בכלל שהמחשבים פועלים. ואני מבינה אותך. יש לי מחשב חדש ומעולה (בחרתי את הרכיבים אחד אחד..), אבל כל פעם שצריך להתקין משהו, נהיה בלאגן. ואז התגובה הראשונית שלי היא לרצות לזרוק את המחשב מהחלון.... אבל.... תראי, את רשימת ה contacts אפשר לשחזר. חלק ע"י חיפוש שמות, וחלק על ידי זה שמי שרוצה להתקשר אלייך ב icq יקבל הודעה שהוא צריך לקבל ממך authorisation מחדש. ואז את תקבלי ממנו בקשה לאישור, ותוכלי להכניס גם אותו חזרה לרשימה שלך. בהצלחה, אגנס

אגנס-יקרה

פשוט מחיקת האיסיקיו-עם כל ההיסטורי שלה-ממש עשתה לי טריגר לרגע התאונה. גם התאונה ברגע, מחקה לי הרבה היסטורי מהנפש-הרבה מהלב-הרבה רגשות. נכון "ששיחזרו אותי", אח"כ...לעולם זה לא יחזור להתחלה. ככה איסיקו מחוק-עם כל ההיסטורי לא יחזור להיות אותו דבר , כשזה יהיה התקנה מחדש, והתחברות מחדש לאנשים. אני פשוט עכשיו חיה את כל תהליך התאונה , רואה כל הזמן תמונות בעיניים, וכל דבר הכי קטן, שלאחר לא יזיז, יכול לעשות לי טריגר לכל התשעה חודשים הראשונים עד שיצאתי מהאישפוז האחרון......לכל התהליך---מפיל אותי קשה עם בכי ודמעות...וכאב....כתבתי מקודם עשרות הודעות ומחקתי---רק כדי להוציא את הכאב.....אסור לי לכתוב......ואין עם מי לדבר....זהו. אז אציף פה עד שסהר יחסמו וזהו, אז הכאב יחזור חזרה למערכת העצבים, ויחזור חזרה לצעקות, וצרחות ואלימות מילולית, ולמרר את החיים לסובבים אותי , ולהציא את הנשמה לרופאים.......ואולי סוף סוף יתנו לי לחזור לגור בבית חולים. למזלי בבית חולים לחולי נפש אסור לאשפז אותי, למיטב הבנתי אז מותר לי להשתגע
רחל שעצובה
, ומיואשת
ופוחדת מהחיים

רחל

ככל שמדובר בפורום הזה את בהחלט יכולה להתנער מכל אשמה על זה שאת מציפה אותו. את זוכרת כמה הצפתי את הפורום בתקופת הכינוי ההיסטורי שלי "הבודדה"? אז מה, לי מותר ולך אסור? תמשיכי לכתוב פה כמה שאת רוצה, תציפי את הפורום אפילו אם זה יגיע למצב שרק השם שלך יופיע בעמוד שלם או בשני עמודים. זה כיף לכתוב וזה מאוד משחרר ומקל. אל תעשי חשבון עם זה לאף אחד! באהבה, נטע

agness_666

New member
אם אני לא טועה

ההיסטוריה של השיחות שלך עם כל משתמש נשמרת!!!!! היא לא תלויית מכונה, אלא קיימת על השרת של icq. ולכן גם אם תתקיני את ה icq שלך על מחשב אחר, את עדיין תוכלי לראות את ההיסטוריה. מקווה שאני לא טועה. פשוט עברתי כל כך הרבה מקומות ומחשבים ובכל אחד התקנתי מחדש את ה Icq וזה עבד. הטרדה היחידה היתה שליחת האישורים מחדש. נשמה, שולחת לך
ענק, ומקוה שזה יסתדר. באהבה, אגנס

lance-knight

New member
רחלי

אני מבין שעצוב לך. אם רק הייתי יכול לעזור לך-הייתי עושה את זה. ללא שום סופק. רק אם הייתי יודע איך. טוב, לא יודע מה לכתוב. אני מבולבל. דבר אחד יכול לומר לך-את תמיכתי את תקבלי בכל זמן שתרצי. תמיד לצידך.

lance-knight -יקר

תודה רבה, עצוב לי, וכואב לי, ים.....אבל אסור לי לדבר אני בהליך משפטי. אני אוכלת את הלב לבד...., אני פשוט מאוכזבת מהחיים, ותמיד האמנתי באפס או עשר, ואני מתחילה להבין שהמשפט לא משנה מה יהיו תוצאותיו, כבר לא סיבה להחזיק מעמד-כי מציאות חיי, מכשירים, לבד, אנשים שבורחים ממני, אנשים שפוגעים בי, לא תשתנה. החיים שלי בזבל, וככה ישארו כלום לא ישנה את זה. לא מאתיים שיחות בסהר לא מאתיים הודעות בפורום. לא מאתיים שיחות עם שי היפיוף לא כלום-רק אלוהים אם יתן לי לישון כבר בחיכו כמו שמגיע לי. אני רואה את אמא שלי-ימים רבים מהצד-איזה מחיר היא משלמת בגלל שנשארתי בחיים, שזו סיבה טובה ליחל לסוף. רחל-נשמה שנמאס לה מהחיים האלה

lance-knight

New member
רחלי ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

יקרה. תאמיני לי שיש מיליון סיבות טובות לחיות. ולא יכול להיות שגרמת סבל לאמא שלך. להיפך זה יהיה נכון. בכלל ראית מישהו שלא בורחים ממנו ולא פוגעים בו? אז מה- בגלל זה לרצות דברים כאלה? חמודה, אני מאחל לך רק טוב, ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה.

~דויד~

New member
רחל היקרה

מה שלומך? אני טס היום לארה"ב ואלמלא זאת הייתי בא אליך ומסדר לך את האי סי קיו... אני חוזר ביום שני 24/9. ואם תרצי, אוכל לסדר לך את האי סי קיו אז... שתהיה לך שנה טובה דויד

דויד-יקרה תודה ../images/Emo13.gif

טוס בשלום לניויורק-וחזור בשלום. מי היה מאמין פעם שלטוס לארה"ב, יהיה מסוכן כמו לנסוע לשוק מחנה יהודה בירושלים
שמור על עצמך חבר יקר, ושתהיה לך שנה טובה ומאושרת
רחל-נשמה

~דויד~

New member
תודה רבה לך רחל ../images/Emo24.gif

אני אשמור על עצמי ואחזור משופר יותר מתמיד! שנה נפלאה ומדהימה לכולנו

למעלה