למביני החפש"ש

Bon Bonit

New member
../images/Emo41.gifלמביני החפש"ש../images/Emo70.gif

שאלה לי אליכם: לאחר קיצור השרות למטרת הלימודים תאריך השחרור שלי עומד היום על 30.10.03, (אני מתחילה ללמוד ב 2.11.03).
הו0פתי את הרגילה האחרונה שלי לטובת קיצור השרות, כלומר חתמתי על מ0מך ויתור
מהי הדרך הטובה ביותר שאתם מציעים לי לקבל חופשה קצרצרה שיהיה לי זמן "לנשום" בין הצבא ללימודים
ולא..גימלים לא בא בחשבון...
בונבונית...

Bon Bonit

New member
את הרגילה האחרונה שלי...

צרפתי לקיצור השרות. 30 יום הצבא מנדב לי, ושבוע רגילה אני וויתרתי לטובת קיצור של 36 ימים, על מנת שאוכל להתחיל את לימודי בזמן
בונבונית...

get well

New member
תדברי עם המפקד שלך...

אצלי קיבלתי שבוע על חשבון הרגילה ושבוע המפקד אישר לי... איך המפקד שלך בסדר?

Bon Bonit

New member
תשובה...

המפקדת שלי ב0דר גמור אפילו, היא נתנה ותמכה בי כל הזמן מעל ומעבר
וזאת בדיוק ה0יבה... היא נתנה לי אצבע ,אני אקח את כל היד
זה לא מכובד
חשבתי על כיוון החופשה המיוחדת... בונבונית...

Jany

New member
בלי שום קשר לזה שהייתי בשלישות...

הייתה לי מפקדת ממש אחלה, ועקב התמוטטות עצבים, היא נתנה לי שבועיים חופש לא על חשבוני כמה חודשים לפני השחרור, אולי המפקד שלך יוכל לעשות לך טובה גם... הבעיה היא שזה סיכון, כי אם את בבית ומדווחים שאת בבסיס וחס וחלילה קורה לך משהו, גם את אוכלת אותה אח"כ וגם המפקד שלך...

Bon Bonit

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

התמוטטות עצבים
ממך
מה עשית לה
0פרי 0פרי...
בונבונית...

Jany

New member
את צוחקת?!

כבר היה נמאס לי לעבוד! המפקדת שלי הייתה לקראת עזיבה לתפקיד חדש, אז היא זרקה זין,הבחור שהיה איתי במשרד זרק זין מאז שהגיע לבסיס, ולא רצה לעשות פשוט כלום! אז האחריות על המשרד הייתה עליי! אשכרה החזקתי משרד שלם, בקושי הייתי ישנה בלילות, וזה היה נמאס, כי זה גם עבודה שוטפת במשך היום וגם תיקונים רטרואקטיביים, קיצר, קיבלתי קריזה מזה שאני עושה עבודה של 3 אנשים לפחות ולאף אחד לא היה אכפת ולא פירגנו (למרות שהייתי רגילה, ככה זה בשלישות, לאף אחד לא אכפת), אז חשבתי להתאבד בבסיס או לדפוק נפקדות... כול המחשבות האלה באו לי בבום יום אחד, והמפקדת שלי לא הייתה בבסיס, יום למחרת כשהיא חזרה אז דיברתי איתה על זה, אמרתי לה שאני לא מסוגלת עם העבודה הזו, ובא לי להקיא כשאני רואה את המשרד, בגלל זה הייתי נעלמת לפעמים מהמשרדים וביקשתי העברה למשרד אחר או בסיס חיצוני שלנו אבל אי אפשר בגלל שאני "מחזיקה את המשרד", אז היא הציעה לי ללכת לקב"נית והלכתי והציעה לי שבועיים חופש לא על חשבוני למרות שהייתה לי רגילה צבורה :)

Bon Bonit

New member
חשבתי...../images/Emo9.gif

שלמפקדת שלך הייתה התמומטטות עצבים. תהיתי לעצמי... מה כבר עשית לה

Jany

New member
מה אני עשיתי לה?!

העיקר אני החזקתי את המשרד, אני עשיתי משהו?! :)

למעלה