למה שנאתי את "הקרב האחרון"

Oradea

New member
אני חולקת עלייך...

אני חושבת שבמובן מסויים, היא איבדה את הניצוץ של הילדות, ועצם זה שהיא מנסה להיות בת טיפש - עשרה הופך אותה למבוגרת. זה השלב הראשון של ההתבגרות, השלב שבו מתנהגים בצורה הכי מטופשת (למרבה הפלא, התנהגות ילדותית בשלב ההתבגרות הזה לא מהווה ניגוד. זה אחד הדברים המוזרים ביותר שקיימים - דווקא בשעה שמתבגרים מתנהגים בצורה מאד ילדותית). אני חושבת שדודה פולי חושבת שהיא עדיין לא חושבת כמו מבוגרת, אבל כנראה שמבחינת החצנת ההתנהגות היא מנסה בכל הכוח לגרום לאנשים להאמין שהיא כזו.

לבנדר א

New member
אושר גם יכול להיות מריחואנה ../images/Emo3.gif

(אתם בעמוד הפורומים הראשי! ^^;) הרעיון שהאיפור ונעלי העקב הם לא בגלל שוביניזם, אלא בא להראות שהיא בכוח מנסה להתבגר בדרך שמוכרת לה נשמע טוב... אבל (טה טה טאם) לדעתי היה רק משוביניזם אופייני לתקופה. לא נראה לי שהסופר התעלה עליו, אחרי שלא העביר שום מסר שמחדש משהו או שלא נטחן מאות פעמים בעבר. או שאני צריכה לנסות לקרוא את הספרים מנקודת מבט רצינית פעם. :$

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה.

מישהו קרא פעם את "ננסי דרו"? בלשית בלשית- אבל יש שם המון קטעים ש"הבנים יצאו וביקשו מהבנות להישאר באוטו עד שיתברר אם המצב ממש מסוכן או לא...". ואיך דורותי חוזרת הביתה אם לא עם נעלי עקב?

Fairywitch

New member
אבל לשאלה האם לקרוא את הספר או לא-

כבר עניתי כאן. לילדים הייתי מחכה עם זה, למה להרוס להם... הייתי מתבאסת אם הייתי קוראת את זה בילדות

ToryMaster

New member
זה גם אינדיבידואלי

אני קראתי את זה בגיל צעיר מאוד, וכבר אז הערכתי כמה מהדברים שמתחבאים שם. זה לא הרס לי, בכל מקרה.

ספירלי1

New member
זה דווקא הספר האהוב עליי.../images/Emo58.gif

ב"ה מאוד אהבתי אותו. הרעיון של הסוף הוא, שצריך להיות ילד טוב, ושתמות, תגיע למקום טוב יותר, בכלל, לדעתי זה הדבר הכי מדהים בספר שבצעם נרניה מתה, למה? כי זה בעצם מראה לנו שכל דבר טוב עתיד להסתים כך או אחרת!ונרניה האמיתית עדיין קיימת, וכל דבר טוב עדיין מתקיים באיזה מקןם אפילו שזה נראה זה לא קיים יותר. הוא לא הרס, הוא עשה את זה יותר מדהים ממה שזה היה.

למעלה