../images/Emo41.gif למה MLM - קראו וחוו דעתכם ../images/Emo41.gif
בוקר טוב , עקב ההודעה מאתמול בערב שגררה הרבה תגובות החלטתי לנסות להציג את הדברים מנקודת מבטי.נראה לי שאני הכי צעיר בפורום אבל בכל זאת אני מבקש ממי שיגיב , שלפחות יגיב בבגרות. ידוע לי שחלק מהאנשים נכוו מMLM מסויימים ונתקעו עם סחורה ואני מכיר גם חלק שעשו הרבה כסף (הרבה פחות מאלה שנכוו אבל מכיר...). לא כל חברות הMLM נותנות אותם תנאים , אבל בואו נעזוב את "הפרסום" לרגע ונבין לשניה (מקודת מבטי) למה MLM. דבר ראשון , כל מי שבא ואמר לי "עבודה מהבית" , "עבודה קלה", "כסף עובד בשבילך" , "תהיה מיליונר" , "תאריך חיים" וכו'... זה חארטה בריבוע. אז למה באמת הצטרפתי לMLM בזמני הפנוי ?! מסיבה אחת פשוטה. אם אני מסתכל היום על האנשים שמרוויחים טוב בעולם , כולם בלי יוצא מן הכלל קשורים לרשת כלשהי , כלומר , לא מנהל סניף של מקדונלדס, מנהל תפעול או אחראי מכירות ארצי עושה הרבה כסף , אלה הבעלים , מי שהרשת שייכת לו עושה את הכסף , כל השאר עובדים בשבילו. אמרו לי פעם שמי שרוצה להתעשר , צריך שיעבדו בשבילו , וזה נכון , זו המציאות , גם אם נפתח עסק עצמאי , אפילו באסטה בשוק , בשלב מסויים , כשאר יהיו לנו כמה באסטות ואנשים שיריצו אותם , אז אנחנו נרוויח יותר כסף , זה לא מונע מאיתנו להמשיך להריץ אץ אחד הדוכנים או לשבת בבית ולא לעשות כלום. אבל הנקודה היא , שכדי להרוויח טוב , אנחנו צריכים להיות בעלים של עסק (ורצוי מצליח
). עכשיו , ברוב חברות ה MLM יש לנו יעדים חודשיים , וצריכים לדעת למכור סחורה לאנשים , ואם לא מכרנו ביעד מסויים אז לא נראה כסף וזה באמת קשה ואנשים נכווים. בחברה שאני כתבתי עליה אתמול (נוטרוניקס) העיקרון עומד על זה שכל אחד שמצטרף ופותח לו "עסק" חלייב להיות צרכן של הרשת וכל חודש לקנות מוצרים במינימום של 40$ לשימוש עצמי (ממגוון מוצרי בריאות , ספא ועוד) אבל אתה מפתח את העסק שלך בזמנך הפנוי בקצב שלך, אין יעדים חודשיים ואין סיכון של כספי (לא צריך לקנות ערכת פתיחה באיזה 800-1000 שקל כמו בחברות אחרות). עכשיו לכל אוהבי ההשמצות , תראו לי בבקשה היום עסק , שמקימים ב 40$ לחודש והוא בונה את עצמו לא רק בעזרתך אלה בעזרת האנשים שמסביבך (כי אמרנו כבר שמי שהאנשים שהביאו אותי מביאים עוד , אני מביא עוד והאנשים שהבאתי ממשיכים להביא עוד , וכולם קשורים ישירות לרווח שלי כל חודש). כל חנות שנקים היום תעלה הרבה יותר , שלא נדבר על הסחורה ואחזקה של אנשים ושינוע ותמיכה וכו'... אז באה חברה (נוטרוניקס) ואמרה לי בוא תצטרף אלינו , העבודה בהחלט לא קלה (תסתכלו כמה אנשים אתמול לא אהבו בשירשור את הרעיון ומתוכם רק 2 שלחו מסר שהם רוצים לבוא לשמוע) ולא מוכרים שום חלום ושום פנטזיה. אבל מה שכן , באמת שיהיו בעסק/רשת שלך לדוגמא 300 איש ברשת שלך (לפי תוכנית התגמול) אתה תרוויח כל חודש באיזור ה 1000$ ובמקרה האיש שהכניס אותי לחברה (הוא שם ממאי השנה) צרף בתקופה הזו 18 איש לעסק (כולל אותי) אבל סה"כ יש לו כבר קרוב ל300 איש רשומים תחתיו והוא מקבל באיזור ה 900$ ואיפשהו בדרך גם הבן שלו נרשם תחתיו (הוא רשם אותו פשוט והמשיך לצרך אנשים בשבילו) והוא מקבל באיזור ה 230$ כל חודש כיום (והוא אפילו לא עשה כלום). אז בהחלט יש פה פוטנציאל ף ואין סיכון כספי גבוהה כמו בחברות אחרות , וכל אחד לוקח את הזמן שלו בהקמה. זהו , שיהיה לכולם בוקר טוב , אשמח לענות לשאלות פה או במסרים אישיים , איך מי למה וכמה.
בוקר טוב , עקב ההודעה מאתמול בערב שגררה הרבה תגובות החלטתי לנסות להציג את הדברים מנקודת מבטי.נראה לי שאני הכי צעיר בפורום אבל בכל זאת אני מבקש ממי שיגיב , שלפחות יגיב בבגרות. ידוע לי שחלק מהאנשים נכוו מMLM מסויימים ונתקעו עם סחורה ואני מכיר גם חלק שעשו הרבה כסף (הרבה פחות מאלה שנכוו אבל מכיר...). לא כל חברות הMLM נותנות אותם תנאים , אבל בואו נעזוב את "הפרסום" לרגע ונבין לשניה (מקודת מבטי) למה MLM. דבר ראשון , כל מי שבא ואמר לי "עבודה מהבית" , "עבודה קלה", "כסף עובד בשבילך" , "תהיה מיליונר" , "תאריך חיים" וכו'... זה חארטה בריבוע. אז למה באמת הצטרפתי לMLM בזמני הפנוי ?! מסיבה אחת פשוטה. אם אני מסתכל היום על האנשים שמרוויחים טוב בעולם , כולם בלי יוצא מן הכלל קשורים לרשת כלשהי , כלומר , לא מנהל סניף של מקדונלדס, מנהל תפעול או אחראי מכירות ארצי עושה הרבה כסף , אלה הבעלים , מי שהרשת שייכת לו עושה את הכסף , כל השאר עובדים בשבילו. אמרו לי פעם שמי שרוצה להתעשר , צריך שיעבדו בשבילו , וזה נכון , זו המציאות , גם אם נפתח עסק עצמאי , אפילו באסטה בשוק , בשלב מסויים , כשאר יהיו לנו כמה באסטות ואנשים שיריצו אותם , אז אנחנו נרוויח יותר כסף , זה לא מונע מאיתנו להמשיך להריץ אץ אחד הדוכנים או לשבת בבית ולא לעשות כלום. אבל הנקודה היא , שכדי להרוויח טוב , אנחנו צריכים להיות בעלים של עסק (ורצוי מצליח