למה MLM - קראו וחוו דעתכם

alophind

New member
../images/Emo41.gif למה MLM - קראו וחוו דעתכם ../images/Emo41.gif

בוקר טוב , עקב ההודעה מאתמול בערב שגררה הרבה תגובות החלטתי לנסות להציג את הדברים מנקודת מבטי.נראה לי שאני הכי צעיר בפורום אבל בכל זאת אני מבקש ממי שיגיב , שלפחות יגיב בבגרות. ידוע לי שחלק מהאנשים נכוו מMLM מסויימים ונתקעו עם סחורה ואני מכיר גם חלק שעשו הרבה כסף (הרבה פחות מאלה שנכוו אבל מכיר...). לא כל חברות הMLM נותנות אותם תנאים , אבל בואו נעזוב את "הפרסום" לרגע ונבין לשניה (מקודת מבטי) למה MLM. דבר ראשון , כל מי שבא ואמר לי "עבודה מהבית" , "עבודה קלה", "כסף עובד בשבילך" , "תהיה מיליונר" , "תאריך חיים" וכו'... זה חארטה בריבוע. אז למה באמת הצטרפתי לMLM בזמני הפנוי ?! מסיבה אחת פשוטה. אם אני מסתכל היום על האנשים שמרוויחים טוב בעולם , כולם בלי יוצא מן הכלל קשורים לרשת כלשהי , כלומר , לא מנהל סניף של מקדונלדס, מנהל תפעול או אחראי מכירות ארצי עושה הרבה כסף , אלה הבעלים , מי שהרשת שייכת לו עושה את הכסף , כל השאר עובדים בשבילו. אמרו לי פעם שמי שרוצה להתעשר , צריך שיעבדו בשבילו , וזה נכון , זו המציאות , גם אם נפתח עסק עצמאי , אפילו באסטה בשוק , בשלב מסויים , כשאר יהיו לנו כמה באסטות ואנשים שיריצו אותם , אז אנחנו נרוויח יותר כסף , זה לא מונע מאיתנו להמשיך להריץ אץ אחד הדוכנים או לשבת בבית ולא לעשות כלום. אבל הנקודה היא , שכדי להרוויח טוב , אנחנו צריכים להיות בעלים של עסק (ורצוי מצליח
). עכשיו , ברוב חברות ה MLM יש לנו יעדים חודשיים , וצריכים לדעת למכור סחורה לאנשים , ואם לא מכרנו ביעד מסויים אז לא נראה כסף וזה באמת קשה ואנשים נכווים. בחברה שאני כתבתי עליה אתמול (נוטרוניקס) העיקרון עומד על זה שכל אחד שמצטרף ופותח לו "עסק" חלייב להיות צרכן של הרשת וכל חודש לקנות מוצרים במינימום של 40$ לשימוש עצמי (ממגוון מוצרי בריאות , ספא ועוד) אבל אתה מפתח את העסק שלך בזמנך הפנוי בקצב שלך, אין יעדים חודשיים ואין סיכון של כספי (לא צריך לקנות ערכת פתיחה באיזה 800-1000 שקל כמו בחברות אחרות). עכשיו לכל אוהבי ההשמצות , תראו לי בבקשה היום עסק , שמקימים ב 40$ לחודש והוא בונה את עצמו לא רק בעזרתך אלה בעזרת האנשים שמסביבך (כי אמרנו כבר שמי שהאנשים שהביאו אותי מביאים עוד , אני מביא עוד והאנשים שהבאתי ממשיכים להביא עוד , וכולם קשורים ישירות לרווח שלי כל חודש). כל חנות שנקים היום תעלה הרבה יותר , שלא נדבר על הסחורה ואחזקה של אנשים ושינוע ותמיכה וכו'... אז באה חברה (נוטרוניקס) ואמרה לי בוא תצטרף אלינו , העבודה בהחלט לא קלה (תסתכלו כמה אנשים אתמול לא אהבו בשירשור את הרעיון ומתוכם רק 2 שלחו מסר שהם רוצים לבוא לשמוע) ולא מוכרים שום חלום ושום פנטזיה. אבל מה שכן , באמת שיהיו בעסק/רשת שלך לדוגמא 300 איש ברשת שלך (לפי תוכנית התגמול) אתה תרוויח כל חודש באיזור ה 1000$ ובמקרה האיש שהכניס אותי לחברה (הוא שם ממאי השנה) צרף בתקופה הזו 18 איש לעסק (כולל אותי) אבל סה"כ יש לו כבר קרוב ל300 איש רשומים תחתיו והוא מקבל באיזור ה 900$ ואיפשהו בדרך גם הבן שלו נרשם תחתיו (הוא רשם אותו פשוט והמשיך לצרך אנשים בשבילו) והוא מקבל באיזור ה 230$ כל חודש כיום (והוא אפילו לא עשה כלום). אז בהחלט יש פה פוטנציאל ף ואין סיכון כספי גבוהה כמו בחברות אחרות , וכל אחד לוקח את הזמן שלו בהקמה. זהו , שיהיה לכולם בוקר טוב , אשמח לענות לשאלות פה או במסרים אישיים , איך מי למה וכמה.

missB

New member
זה לא המקום לגייס אנשים

לא רוצה להכנס איתך לדיון נוסף על שר"ש. הנושא הזה נדון פה יותר מדי. אבל כן רוצה לאמר שזה לא המקום לבוא לגייס אנשים לחברה שלך. הפורום הזה נועד לדיונים על בעיות ומחשבות הנוגעות לעבודה מהבית. לא לגיוס!! נמאס כבר מזה שכל יום נכנסים לפה אנשים כדי לגייס לחברה הנפלאה שלהם. די!

י יעל י

New member
תגידו לא נמאס לכם??????

נראה לך שמישהו קורא את ההודעות הארוכות האלו? לא מבינה את הצורך הזה להוכיח ש-MLM זה כן טוב או לא טוב. טוב לך עם זה? יופי לך. לא טוב? גם כן יופי לך. למה זה צריך לעניין אותנו??????? די, חלאס, נמאס כבר עם זה. הדיונים האלה לא תורמים כאן לאף אחד, אלא מקלקלים ומבריחים את האנשים ששייכים כאן לפורום ובאמת יש להם מה לתרום. אולי זה לא אכפת לך, אבל לי כן תפסיקו כבר עם ההתנצחות הבלתי פוסקת הזאת. יעל

י יעל י

New member
ויש לי עוד הצעה בשבילכם

תפתחו לכם פורום חדש בתפוז בשם MLM בעד ונגד - ותנהלו שם את כל דיוני הסרק שלכם.

alophind

New member
אתם ביקשתם שנסביר ועכשיו את צועקת?

הנה , אתמול מנהלת הפורום ביקשה שנסביר בפורום מה זה MLM ואח"כ עוד אנשים אמרו שכל החברות לא מספרות כלום ורק זורקות רמזים לאויר. אז אני בא , שם את הקלפים על השולחן , מספר הכל וישר צועקים. תבדקי את הקישור של אביבה .

alophind

New member
ושכחתי לרשום שיותר לא אדבר על זה

לבקשתכם , עמכם הסליחה.

SHAHAF UZI

New member
אל תבקש סליחה

לא עשית כלום לאף אחד.גם לא לי.קראתי לי טיפש,קראתי לך אצבעוני וזהו,לא קרא כלום,מבחינתי תמשיך להביע דעה באופן ראוי מתומצת ומווסת,ואל תתרגז אם תשמע דעה אחרת,אתה פגיע מאד ונוטה להאשמות.קבעת שאני טרול ואני חודש וחצי בפורום הזה מבקר מידי פעם והכל היה בסדר עד שהגעת.אז תמשיך להביע דעה כי דעתך חשובה לנו והיינו מאד רוצים לדעת אם טעינו לגבי האם אל אם .רק אל תעיר טרולים משנתם. ת ת א פ ק !!! בהצלחה

alophind

New member
../images/Emo41.gif עוזי - בוא נעשה פה סדר ../images/Emo41.gif

אתה התחלת "בשמות החיבה" שלך ובתגובה אני לא אמרתי שאתה טיפש אלה ציטטתי משפט ידוע. אז בבקשה , אל תנסה להצתדק , אתה פתחת פה שלא מתאים לאדם בגילך שכתב (בלה בלה בלה) ונסיון (בלה בלה בלה)... אז אמנם אני צעיר , ואכן יש לי דימיון מפותח א-ב-ל אתה הורדת את כולנו לרמה נמוכה בשירשור ההוא. אז לא תודה.

alophind

New member
עוזי , לא צריך את ההתנצלות שלך

מלכתחילה חפשת פה להשמיץ ולחרחר.... מעכשיו בו נעשה את זה פשוט , אני ואתה , קווים מקבילים.

SHAHAF UZI

New member
אשמח להיות במקביל אליך

וצדקתי לגבי פגיעותך הרבה.אל תיפגע ואל תכעס.קח הכל באיזי,הנה תלמד ממני,אני באמצע נסיעה בכביש נמיר על קטנוע מנהלים,וביד שמאל שלי אני מגיב בניחותה להערותיך,וברקע מתחת לקסדה שומע רדיו.תלמד לחיות ולקבל ביקורת אחרת אתה תיפלט מהפורום כמו פגז-תן גז.ובכל זאת אקורד קטן לסיום.אם יש לך מוצרים של ניקן שאתה תקוע איתם אני קונה במחיר שחיטה.סופשבוע נעים לך מתוק

alophind

New member
אתה פסדר אתה , אני מקנא

באנשים כמוך , אין שכל אין דאגות
. אני ממש לא פגוע , פשוט יש לי בעיה אחרת , אני שונא שקרנים (אבל מי לא?!) ואתה עוזי , ואני באמת אומר לך את זה בנחת ולא בשום טון כועס , מנסה לעשות הכל כדי להרגיז , ודרך אגב, אני מאוד מקווה שאתה לא אומר לאנשים באמת ללמוד ממך אם בזמן נסיעה על קטנוע אתה שומע רדיו ועונה בניחותה להערותיי
+
=
... ודרך אגב , כדי באמת שאולי תקנה כמה מהמגנטים לשיפור הזיכרון... ניקל זה לא אני , זה האלתר אגו שלך.... שתהיה לך שבת שלום ושכוחת כעסים. הרבה בריאות , ובאמת תרכב בזהירות !!! ערן.

SHAHAF UZI

New member
שבת שלום גם לך

בוא נראה מה יקרה עכשיו,ככה סתם אם אני לא מגיב למה שכתבת

1337hAx0r

New member
הלוואי ותדרוס אותך משאית

בזמן שאתה כותב את הודעות הרפש שלך. מכל הלב ...

היי היי alophind , לאט לאט....

בו נסכם בשלב ראשון שיש סיכוי שלפעמים ומידי פעם נדמה לנו שאנחנו מבינים ב ד י ו ק את מה שאומרים לנו... ולפעמים אנחנו גם טועים. כשאני בקשתי אתמול "הסבר" לא היתה כוונתי לדעת איך בנויה החברה ואיך שיטת התגמול שלה... התכוונתי להסבר קצר וממצה כדי שנדע על מה אנחנו מדברים באופן כללי. אין צורך להעמיק ברזי השיטה ערן. תראה, מה שאתה כנראה לא יודע זה, שאנחנו כבר דנו ודשנו בנושא הזה הרבה הרבה מאוד. כל אחד מאיתנו כבר יודע את עמדתו בנושא וגם אינו מעוניין לקבל מידע נוסף על חברה חדשה שקיימת. כל מה שאנחנו מבקשים זה לדון בדברים העינינים, ולא האם "זה כדאי" או לא. אז, אתה מוזמן להיות איתנו, לדון בכל דבר שבו אנחנו דנים בצורה עניינית. הרי בסופו של דבר, ואולי אפילו תמיד...הדברים דומים מאוד מאוד כמעט בכל המקרים. אני מעריכה את הרצון לתרום, ולהסביר ואת הסבלנות שאתה מגלה למרות שאין הרבה סבלנות היום. ממליצה לך לקרא את הודעת המנהלת ש"שיפצרתי" כדי להקל על הבנת העינינים. הדברים לא נכתבו עבורך אלא באופן כללי. יום טוב ן... take it easy....

alophind

New member
../images/Emo45.gif אחלה , ומתנצל מעמקי ליבי אם

הערתי קן צרעות...

SHAHAF UZI

New member
אביבה

למה אין לי את הסבלנות ואורך הרוח שיש לך ? תמיד כיף לקרוא אותך.ואני בקרוב מאד אנסה "לגנוב"לך את השיטה

למעלה