למי כבר יש את הדיסק

chasing time

New member
../images/Emo41.gifלמי כבר יש את הדיסק../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

סמנו כאן את התשובה הנכונה (
) ומה דעתכם עליו

Siren

New member
../images/Emo45.gif

מיקה מביאה בדיסק מפתיע. מאוד שונה ממה שהיא עושה בשנים האחרונות. זה קצת כמו לקחת את מגדלור צעד אחד רחוק יותר לכיוון פופ אלקטרוני. אישית יש לי בעיה עם המילים אבל הלחנים טובים והכי בולט בעיני הוא איכות ההפקה המצויינת (להבדיל מקודמיו). מאוד ממליץ למי שטרם רכש אך קחו בחשבון שהוא רחוק שנות אור מהדיסק הראשון.

RTur

New member
עוד לא.. ../images/Emo31.gif

אין לי כרגע כסף ויש לי עוד 4 דיסקים סגורים באריזה שעדיין לא הספקתי לשמוע.. אני אשמע אותם והדיסק של מיקה יהיה הבא שאני אקנה

jimi17

New member
לי יש!

ממש אהבתי את רובו... והסגנון החדש ממש מדבר אלי... קיצר אחלה דיסק

ממש אהבתי

כל השירים קיצביים כפיים כאלה חחחח אבל נראה כאילו שאין שמות מקוריים כל כך לשירים.. למשל אהובה נשמע כמו אהובתי..ויש עוד כמה כאלה חחח אבל סך הכל אני ממש מרוצצהה והדר תודה :) המסנג'ר לא התחבר לי אז לא יכולתי להגיד לך תודה על התתחדשי ^^'

אני חושבת שזה הדיסק האחרון שקניתי

מאז שקניתי את "לזוז" של הדג נחש לפני כמה שנים (אני חושבת) חחחח

i love עדי

New member
../images/Emo45.gif יש לי יש לי יש לי !

קיבלתי מתנה מדוד שלי היום בסדר
ואני אחווה מחר דעה אחרי שאני אשמע אותו.

Carthoris

New member
למה אני לא הולך לקנות את החדש בקרוב

כששמעתי שיר ברדיו מתוך האלבום הראשון של מיקה, אמרתי, טוב, עוד זמרת של שיר אחד. כשיצא הסינגל "נישקתי בחורה", מתוך "סיפור אמיתי", קניתי אותו. השיר הזה היה מוצלח ביותר, האחרים פחות. למרות זאת קניתי את "מרגע לרגע" די קרוב ליציאתו, ודווקא אותו אהבתי. הוא התנגן אצלי שבועות ללא הפסקה. אחר כך יצא "מגדלור", ורצתי לקנות. התאכזבתי עמוקות. חוץ משיר הנושא המדהים, לא היה שיר אחד שמצא חן בעיניי. אז עכשיו אני לא הולך לשלם מחיר של אלבום שלם בשביל שיר אחד. מקסימום אולי אני אקנה את השיר ב-songs.co.il. הגיוני, לא?

למעלה