למסירה-הודעות שנדחקו לאחור

chamule

New member
תנור ומכונת כביסה למסירה בחולון

תנור ישן עם כיריים, הכיריים עובדים, כנראה יש גוף חימום מקולקל בתנור עצמו (נראה לי שזול לתקן) (וקצת צריך להסיר שומנים מבפנים). מכונת כביסה גרמנית ישנה, מבחוץ קצת חלוד אבל התוף מבפנים (החלק בו שמים את הבגדים) תקין, הבנתי שלא השתמשו במכונה בשנים האחרונות (דיירים קודמים) אבל כנראה שהיא עובדת (ניסינו להפעיל אותה כשהיא ריקה והיא עבדה) נשמח למסור בהקדם אם זה יכול לעזור למישהו (פרטי / אולי אפשר להפנות לעמותה) שנה טובה! (-:

גילה28

New member
מעוניינת למסור שמלת כלה מידה 6

כל מי שצריך יש שמלה +כפפות הינומה

רiנה

New member
פריטים שעדיין לא נמסרו

חברים על מנת שלא תפספסו את התרומות למסירה שפורסמו כאן וטרם ביקשו אותם אני מרכזת לכם בכדי שיהיה לכם נוח לראות מה הוצע למסירה וטרם נמסר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=104997539 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=105031056 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=105012079

נועה0908

New member
נעלי התעמלות וסנדלים לתינוקות למסירה

שלום, יש לי 6 זוגות נעלי התעמלות במצב מצויין ממידה 22 עד 25 לתינוקות. ושתי זוגות סנדלים לגיל 2 מידה 7. לבנים. תודה

tamidb

New member
למסירה - רסיבר וטייפ דבל קסט

אין רמקולים אם מישהו צריך איסוף זריז מחולון

כובע22

New member
למסירה דברי תינוקות

למסירה מיטת תינוק לצערי ללא מזרן מצב שמיש . סלקל יחסית ישן בן5בערך אבל כיבסתי את הריפוד שלו והוא במצב מצויין של אוונפלו ובנוסף עגלה של פג הייתה במחסן הרבה מאוד זמן כשנתיים העגלה בת3-4כך שצריכה נקיון טוב אך תוכל לשמש מישהו שבאמת זקוק הדברים נמצאים בצור יגאל כך שמי שמעוניין יצטרך לבוא לאסוף כי אין לי איך לשנע הדברים צריכים להימסר בהקדם עקב מעבר בזמן הקרוב ובקרוב עם יהיו לי עוד דברים העדכן אתכם

A N N 7

New member
../images/Emo75.gifלמסירה.כריים גז+פלתה.ח.../images/Emo75.gif

הפלתה חשמלית של אחד קטן והשני גדול. +כריים גז להלבשה.על שיש. לבן. 4 ראשים.. אים-לייט.. יהיה מתאים לבית המגורים של דיור מוגן. ובכלל. הם במצב טוב. אני בצפון גרה כידוע.. לגבי השנוע אולי. לפני כיפור זה יהיה לבתל אביב. דרך האח שלי. לא בטוח ? אבל יהיה מאמץ. אם זה יעזור למשהו. בשמחה. חני חג שמח

למסירה דחוף: בסיס למיטה וחצי

בסיס מעץ למיטה וחצי, בעל רגליים שניתן לפרק ולהבריג נמצא בצפון תל אביב מי שמעוניין לבוא ולקחת - מוזמן הבסיס צריך להילקח בדחיפות - עד היום - שבת - בערב מי שמעונין, מוזמן ליצור קשר בכל שעה במהלך השבת: 050/8992711 עפר

נועית10

New member
../images/Emo207.gifמגוון תרומות למסירה מפורום למען הקהילה

חברים בבקשה פנו לתורמים במסרים כי לא תמיד הם רואים את ההודעות בפורום וגם ע"מ לא להציף את הפורום. תודה

כובע22

New member
דברי תינוקות

בבקשה שלחו הודעות במסרים כך שאוכל לראותם יותר מהר

שלום30

New member
מדובר בבסיס של מיטה זוגית 140*190 של עמינח

מיטה זוגית - בסיס בלבד ללא מזרון - במצב טוב כולל ארגז (נפתח עם קפיץ בוכנה כלפי מעלה ) של עמינח (140*190)

tamidb

New member
הי

האם מדובר באמבטיה עם מעמד? אם כן אני אשמח לקבל תודה

למסירה בגדים לתינוקת עד גיל 18 חודשים

בגדים ארוכים, מחממים, וטובים, לעונת החורף. איסוף מאור יהודה.

3מרגו

New member
גם לי יש בגדי תינוק לחורף 3-6 חודשים

וכמה מוצצים שלא היו בשימוש.

למעלה