לסקרנית הסקס הגדולה

../images/Emo41.gifלסקרנית הסקס הגדולה../images/Emo41.gif

קבל ציטוט מכללי ההתנהגות של הפורום: "משתמש באתר רשאי להעלות לאתר אך ורק תכנים השייכים לו, או שקיבל אישור מפורש מבעלי זכויות היוצרים להעלות את התכנים לרשת. פרסום תכנים ברשת על ידי משתמש מהווה הצהרה כי למיטב ידיעתו של המשתמש אין בהעלאת תכנים אלה משום פגיעה בזכויות היוצרים ובכלל זאת חוק זכויות היוצרים ותקנות שתוקנו על פיו. כמו כן, מצהיר המשתמש כי אין פגיעה בזכות אחרת כלשהי של צד שלישי, וכי אין בתכנים שום דבר הפוגע או העלול לפגוע בגורם כלשהו, בהוראות חוק עוולות מסחריות, התשנ"ט - 1999 ובהוראות חוק הגנת הפרטיות, התשכ"א- 1981." אני את שלי אמרתי!

חחחחחחחח

חלאס!!! לא נמאס כבר?! אוף, זה משגע אותי! תפתרו את זה בינכם למה כולנו צריכים לשמוע את זה?

לי כץ

New member
../images/Emo24.gifרק היום פיראס הומו

זויזויזוזיוזיזויזויזוזיוזיו היום יש פיראס והוא שמדריק דוביכןכן

איברה מינה זכרית ../images/Emo3.gif

כבר הגיבה לך המנהלת ואמרה לך שזה כן חוקי, אז קפוץ לי. השימוש שלי נעשה לאחר שבעל הזכויות המקוריות פירסם את התמונה שלו לציבור. כך שעכשיו כשהבעלים פרסמו את התמונה בפורום, כל אחד יכול להשתמש בה. אני גם לא טוען שזה אני , אני אפילו מצהיר בזאת שזה לא אני המכוער שבתמונה (סתם , אתה לא מכוער אבל מצד שני ,אני לא מבין בבנים). אם כבר אז אתה עברת על החוק כשפרסמת את הסרט שצולם במצלמה נסתרת, על החיילת שמתקלחת. אתה זה שנחסמת בזמנו. כפי שאתה רואה אני לא נחסם. רוצה את המספר של המישטרה ? המספר הוא 100. אני את שלי אמרתי.

זכויות היוצרים?

המוגנות בעזרת מה בדיוק? האם שילמת על זכויות היוצרים? האם ביטחת אותן?

שני תינוקים!... ../images/Emo2.gif

"נמאס להגיד שנמאס" משפט שמתאים לאלי-ענה לומר .. אך במקרה זה --> נכון לחלוטין אתם באמת חושבים שלכל הפורום מעניין מהריב של שניכם? אתם לא יכולים לסדר את זה ביניכם? מה אנחנו קשורים?! (צפנת'וש.. אחחח כמה שכיף לעלות זכרונות ישנים..) אני חושבת שאני מבקשת בשם כל חברי הפורום (נו, טוב, רובם..) שתפסיקו!.. בהתחלה הייתה זו מתיחה שהעלתה לי חיוך (עימך הסליחה איבר) על הפנים.. אך ברגע שנגמר הטעם למסטיק--> לא ממשיכים ללעוס אותו (
פתגם?..) אז לפני שאני אבקש מגבינה צהובה לצנזר את ההודעות המרגיזות (של שניכם!) אני מזהירה אתכם מראש להשים קץ לשטות הגדולה הזאת אתם יוצרים פאדיחות לעצמכם.. (קרן דרחני? --> מאחוריך!)

colnishko

New member
סקרן ואיבר, אולי תפסיקי כבר לריב?

אני עדיין לא הבנתי מאיזה מין כל אחד מכם? בכל מקרה, אולי כבר תחתמו על שביתת נשק, ואולי אפילו על שלום?! אתם/ן הרי אתם מאותה משפחה! אז איבר מין - תראה כבר לסקרן את איברך, וספק את סקרנותו של סקרן הסקס!

למעלה