לעדי החתיך

אושרית44

New member
../images/Emo41.gifלעדי החתיך

צהריים טובים לך אני מאחלת לך יום מקסים מחכה לשמוע אותך שוב ברדיו היום בערב ושתדע שאני מאזינה עדיין כי אתה שם אחרת אני לא הייתי שם תותח שכמוך בהצלחה אושרית.

Y O A V 2 7

New member
הוא לא כזה חתיך!!!../images/Emo80.gif

למעשה הוא לא משהו בכלל בתמונה באתר לפי דעתי ויש לי אחלה דעה על גברים בתור הומו,שחר וסמואל הם השויים ביותר של התחרות! אם אתם בעניין גברברים שילחו לי הודעה

אושרית44

New member
../images/Emo3.gifאושרית עונה

מי אתה שתקבע אם עדי חתיך או לא? מעניין איך אתה נראה בטח הצרות שלי יותר יפות ממך שימותו הקנאים אושרית

Y O A V 2 7

New member
ועוד דבר

במה בדיוק יש לי לקנא???? כשתיראי ותכירי תדעי שלא חסר לי כלום אבל תמיד אומרים שאנשים מוציאים תיסכול על אחרים...והמבין יבין!

Y O A V 2 7

New member
סליחה???

אני מביע בסה"כ דעה את יכולה לקבל אותה או לא לא אמרתי שאני קובע אבל ניראה לי מאוד שזו לא אושרית 44 כי אם עדי26 שעונה לי..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

ArtGirl

New member
ראית פנאי פלוס?

דווקא שם יש לעדי תמונה שווה. סמואל סוף הדרך...חבל שהוא צעיר ממני.אני צוחקת, בכלל יש לי חבר מקסים שאני חולה עליו.

שחר 103

New member
חח רמיל'ה יש לי תחושות

חחח רמי אני הולך להביא מישו להיום חחח יהיה אחד המצחיקים לדעתי :) כמעט השיגו לי את אינטרנשיונל אבל יותר מדיי קשה חחח קיצור אושרית 44 GOGOEM וARTGIRL נראה לי שהם משתמשים באותו הבושם אם אתה מבין למה אני מתכוון :)

Y O A V 2 7

New member
ממי...

חבר לחוד והנאות לחוד....אני צוחק:) בכל מיקרה לא ראיתי את העיתון שווה לקנות?

Y O A V 2 7

New member
כן ראיתי....בכל מיקרה למעלה באתר...

יש שורה אדומה כזאת תילחץ עליה

ashton20041

New member
אני לא רואה שום שורה אדומה../images/Emo4.gif

רשום באדום"לאתר של השדרן של המדינה",לאיזה שורה אדומה אתה מתכוון???

ashton20041

New member
לחצתי ו.........??????????????

זה להכנס לאתר של השדרן של המדינה,אני יודע,מה אתה רוצה להגיד לי בזה???? איך זה קשור למסר ששלחתי?

למעלה