לצופי אתמול ומשלימי היום-עונה 2 פרקים:4-5

Miss Lyla Bling

New member
../images/Emo41.gifלצופי אתמול ומשלימי היום-עונה 2 פרקים:4-5

SSSOOOO מישהו צפה/צופה?

זוהר57

New member
אני ראיתי.... אלכס וסת ../images/Emo99.gif

ררר.. הם כאלה יפים ביחד!!!!! לינזי ממש מעצבנת אותי לא יודעת למה וגם את די.גי וזה לא בגלל שאני לא אוהבת לראות את מריסה וריאן ביחד זה פשוט הם לא זוגות מתאימים כמו אלכס ומריסה!!! והם גם סת דמיות מעצבנות אני ואהבת את הפרק של הסנו סי חח ואת הפרק לפני ואחרי כבר הספקתי לשכווח בפארק האחרון שהיה לא אהבתי את הקטע עם לינזי שהיא אומרת אמא ואז מבינים הכל אבל זה רק בגלל שזה הפעם המי יודע כמה ששאני רואה את הפרק ואני יודעת מה קורה אחרי אבל בפעם השנייה זה כבר לא כיף לראות את כל הסיבון עם ליניזי וכרסיטין וכל זה! אהה ויש לי שאלה איפה עוד השחקנית של לינזי שיחקה כי היא ממש מוכרת לי מסרט או סדרב נראה לי שהיא שיחקה בסדרה בניקולודיואן הוא משהו חח אבל זה סדרה ממש ישנה לפני איזה שנתיים חח אולי היא עדין משודרת לא יודעת חח אני כבר לא רואה ניקולודיאן טוב חפרתי..

Miss Lyla Bling

New member
מממ חפשי בעמוד שלה בIMDB ../images/Emo41.gif

ראית את החיוך [המדהים] של סת' בסוף פרק 4
איזה חמודיק הוא היה עם הגומות חן שלו
אח אחח אחח. דווקא את לינדזי אני מחבבת אבל את דיי.ג'יי באאךך!!
הפרצוף שלו כל כך מעצבן.
הפרקים היו ממש שווים בגלל אלכס
גאד היא כזאת פצצת סקס, פשוט סקס מהלך הבחורה הזאת
. אהבתי כשסת' סיפר לריאן על זה שאלכס נישקה בחורה ואז הוא אמר שהוא היה יותר מדי בשוק כדי להנות מזה

MissVixen

New member
מין מהלך ../images/Emo47.gif

עכשיו היא די איכס. הכי יפה לה הסטייל פאנקיסיטית מאאאגניבה-בת 17 שברחה מהבית-זאתי שעשתה את מישה ברטון. 3:

jess r

New member
אחלה פרקים

אבל, אני חייבת לציין, זה היה סת' ברגעיו החלשים. הוא היה מעצבן (ולא סתם עצבן את האחרים, אלא פשוט עיצבן), הוא שינה את דעתו כל 5 דקות ובעיקר - הוא ואלכס לא משכנעים במיוחד כרגע. ריאן לעומת זאת היה מקסים, ולינדזי עברה את הגבול בין חמודה למעצבנת. לאן נעלמה השנינות? ולמה היא חוזרת כל הזמן על המשפט "צדקתי בפעם הראשונה"? הבנו שאת חכמה בטירוף, סתמי ותנשקי אותו!

למעלה