לקראת העונה החדשה - שאלוןןןן

../images/Emo41.gif לקראת העונה החדשה - שאלוןןןן../images/Emo41.gif

הדמות הכי אהובה עליך ?
הדמות הכי שנואה עלייך?
הדמות המיותרת ?
דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה?
העונה האהובה עלייך?
פרק מסויים שעשה לך את זה ?
אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה ?
אם חדשה אז מי היית?
אם קיימת אז את מי?
היית רוצה שתהיה עונה שישית?

ואני גם עונה ../images/Emo60.gif

הדמות הכי אהובה עליך ? רפי
הדמות הכי שנואה עלייך? איתן
הדמות המיותרת ? אמא של דניאלה
דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה? הייתי מכניסה את איגי , (אורי בנאי בפלונרטין) להיות שותף של דניאלה לדירה
העונה האהובה עלייך? החמישית
פרק מסויים שעשה לך את זה ? היומולדת של דניאלה בים .
אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה ? הייתי רוצה להיות דמות חדשה
אם חדשה אז מי היית? חברה של דניאלה שנדלקת על תומר. אם קיימת אז את מי?
היית רוצה שתהיה עונה שישית? לא יודעת

Carpet Crawler

New member
תשובות

הדמות הכי אהובה עליך ? נראה לי שרפי. הדמות הכי שנואה עלייך? דניאלה, היא נהיית מעצבנת יותר מעונה לעונה. הדמות המיותרת ? לא חושב שהייתה דמות באמת מיותרת, אבל מבחינת כתיבה ומשחק טוב שאתי "חגית" אנקרי איננה עוד. דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה? קשה מדי, אני לא ממש צופה בעוד דרמות ישראליות. אולי מרקוביץ' מ"עניין של זמן"?
העונה האהובה עלייך? הראשונה פרק מסויים שעשה לך את זה ? אבי לוי II, עונה 3 (כשהוא מגיע לרפי אחרי שאשתו חזרה בשאלה, עזבה אותו ולקחה את הילדים) אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה ? חדשה. אם חדשה אז מי היית? איזשהו חבר טוב שלישי של יואל ורפי. אם קיימת אז את מי? בכל אחד מהדמויות של הגברים (רפי, יואל ודורון) יש משהו שאני מזדהה איתו ומדמיין את עצמי גם משחק היית רוצה שתהיה עונה שישית? תלוי איך החמישית.

qt1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני...

הדמות הכי אהובה עליך ? -רפי. הדמות הכי שנואה עלייך? לא שנואה-אלא לא חיובית-איתן. הדמות המיותרת ?-הנגר שהיה חבר של דניאלה , אלכס,יפעת והדביל הזה שהכריח את רפי לפטר מישהו. דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה? ניר שיחק עם דני שושן בהפוך...אחלה שחקן לדעתי.,זה שמשחק באיזו טלנובלה , הוא חתיך , כשרוני וחבל שהוא לא בשבתות וחגים! העונה האהובה עלייך? כל העונות. אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה ? חדשה. אם חדשה אז מי היית? את החברה החדשה של רפי כמובן
היית רוצה שתהיה עונה שישית? תלוי איך החמישית?-ברור!!!
וגם 100 אבל זה לא תלוי בי

טוארג

New member
גם אני רוצההה

הדמות האהובה - דניאלה השנואה - אני רוצה להגיד שירה, אבל טיפונת מתלבט. המיותרת - נועה (עונה 4) מתוכנית אחרת (אני מוסיף יותר מאחת ברשותכם) - שירה (איילת זורר), מאור (עדי טרר) ודנה (דנה מודן) מפלורנטין. פרק מסויים שעשה לי את זה - היומולדת של דניאלה בים, ומסיבת הסיום שלה (הוא מסתכל בה כל הזמן... אההההההה.....) אם הייתי יכול לשחק בסדרה, הייתי רוצה להיות חבר חדש של דניאלה במקום תומר הבוק עונה שישית - שלא יגמר לעולם!
(ושלא ירד באיכות...) אמן.

אני../images/Emo70.gif ו... אין יותר תנך../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

היום הייתה לי הבגרות בתנך
ואין יותר תנך.... לכל החיים
יש אלוהים
הדמות הכי אהובה עליך ? דורון
, רפי, יואל.... אני אוהבת את כל הגברים... ואני חושבת שהבמאי של הסידרה צדק כשהוא אמר שזאת אחת הסדרות הבודדות שיש, שיש לה נקודת מבט גברית לשם שינוי...
הדמות הכי שנואה עלייך? אההה...
אין שנואה... אבל אני חושבת שהחבר הראשון של דניאלה, ג'ורדן היה מעפן ומיותר.
הדמות המיותרת ? כנ"ל ו... החברה הצעירה של רפי ... קים, אני חושבת שקוראים לה
היא ממש הייתה מיותרת...
דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה? טוב... כולם כאן אמרו דמות מ"פלורנטין"... אז אני אלך עם העדר. אני חושבת ש....אבשלום פולק <שכחתי איך קראו לו ב"פלורנטין"... הוא היה ההומו, החבר של איגי> הוא היה יכול להיות מצויין בסידרה
העונה האהובה עלייך? כולן
ובייחוד הראשונה...
פרק מסויים שעשה לך את זה ? היומולדת בים של דניאלה, הפרק שיואל ורפי נוסעים למבצר, הפרק ביום כיפור...
אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה ? חדשה
אם חדשה אז מי היית? חברה של דורון או של יואל...
אם קיימת אז את מי? יואל
היית רוצה שתהיה עונה שישית? כן, למה לא....

starry

New member
תשובות

הדמות הכי אהובה עליך? *יואל*. הדמות הכי שנואה עלייך? *אני לא שונאת אף אחת מהדמויות, אבל אלה פחות חביבה עליי.* הדמות המיותרת? *אבי.* דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה? *Can't think of one...* העונה האהובה עלייך? *הראשונה והשנייה*. פרק מסויים שעשה לך את זה? *יום כיפור, זה עם המבצר.* אם היית יכול לשחק בסידרה, היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה? *חדשה, או דניאלה - פשוט כי הכי מתאימה בגיל.* אם חדשה אז מי היית? *נערה שרפי או יואל נדלקים אליה וזה אסור ועניינים.* אם קיימת אז את מי? *דניאלה.* היית רוצה שתהיה עונה שישית? *דה!*

Gods Wave

New member
אוו פנאן : )

דמות אהובה - יואל שנואה- לא שונאת שם אפחד... אבל איתן באמת לא הכי מוצלח מיותרת- פפ... מרים... היא מעצבנת כזו. אה! לא! החבר של שירה! שרון אלכסנדר.. נו איך קוראים לו שם? דמות מתכנית אחרת - מממ אולי וייצמן מעניין של זמן שיהיה לו איזה קטע עם דניאלה... למרות שהוא מדי מזכיר את תומר. עונה אהובה- קשה להגיד... כל אחת יש לה את הייחוד והיופי שלה. פרק מסוים - וואו, הרבה.. יומכיפור, הפרק האחרון של העונה ה-3 עם מבצר אנטיפטרוס. איזו דמות הייתי רוצה לשחק? אולי אלה. דווקא כי היא קצת מעצבנת לפעמים... חח או... אם דמות חדשה אז להיות הרומן של דניאלה ; ) חיחי יש לי דמיון פרוע. אם הייתי רוצה עונה שישית? בטח.

מאור 87

New member
../images/Emo41.gif תשובות..

הדמות הכי אהובה עליך ? אף אחד. באמת, אף אחד שם לא משהו.. חוץ מחגית שהייתה חמודה..
הדמות הכי שנואה עלייך? אממ.. מצטער שאני אומר את זה אבל.. יואל.. הוא פשוט חרא של בנאדם..
הדמות המיותרת? אפחד..
דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה? אמממ.. אין לי מושג..
העונה האהובה עלייך? הראשונה..
פרק מסויים שעשה לך את זה? הפרק שיואל ושירה רבים לגבי איפה עומר יגור..
אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה? חדשה..
אם חדשה אז מי היית? חבר של דניאלה..
אם קיימת אז את מי?
היית רוצה שתהיה עונה שישית? סליחה על הבורות אבל.. העונה שמתחילה היום היא ה-5?

qt1

New member
מאור-5 ... איך היה בבגרות../images/Emo35.gif../images/Emo178.gif

לבת שלי יש ביום ו', היום כמו ליעל אוריילי היתה לה בחינה בתנ"ך! איזה אייקונים מגניבים , מתה על זה:

מאור 87

New member
תודה על ההתעניינות.. ../images/Emo9.gif

והיה ממש קשה..
טוב לא *ממש* קשה, אבל לא היה קל בכלל.. נקווה לטוב..

qt1

New member
../images/Emo45.gifמחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif

הבת שלי עכשיו במרתון מתמטיקה ,באסה ,במקום לבלות כל היום מול המחברות והספרים.......... טוב שנגמר תנ"ך
בשמחות..........

Nino Schibetta

New member
תשובותיי המאוחרות

סליחה שלא עניתי בזמן אבל כמ ושאני אוהב לומר : "עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא" יאללה בלגן ! 1. הדמות הכי אהובה עליך ? דורון, ולמה ? כי הוא מקלל כל הזמן וחוטף קריזות
2. הדמות הכי שנואה עלייך? שירה, די נמאס לי מכל הדכאונות שלה, שתעזוב אותנו בשקט ! 3. הדמות המיותרת ? תומר, בשביל מה הביאו אותו בכלל אם עכשיו הוא נעלם שוב ? סתם התקרצץ בדירה של דניאלה ונעלם. 4. דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה? הייתי מביא את פארקש מטירונות שיעשה קצת צחוקים. 5. העונה האהובה עלייך? אני מודה ומתוודה שלא ראיתי את 2 העונות הראשונות לכן אבחר בעונה 3 כי אפשרת רייטן שם, אבל מצד שני...איה קורן בעונה 4....טוב נו....3 6. פרק מסויים שעשה לך את זה ? בעונה 3, הפרק של הסופה, כולם בבתים שלהם עם הגשם בחוץ. 7. אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה ? זה באמת משנה קיימת או חדשה ? העיקר דמות שמתנשקת עם רומי
8. אם חדשה אז מי היית? החבר החדש של רומי כמובן 9. אם קיימת אז את מי? טוב די לשגע אותי.... 10. היית רוצה שתהיה עונה שישית? במידה ועונה חמישית לא תסתיים בצורה מכובדת וטובה, כמובן שהייתי רוצה שיהיה המשך.

qt1

New member
נינו אולי תומר פשוט אכל פיצה?../images/Emo12.gif

ו........... נו אתם זוכרים מה הוא אמר שיקרה לו אם הוא יאכל פיצה וזה...? הביאו אותו כדי שנראה את דניאלה נשברת כדי לקום חזקה מהמשבר עד כדי כך שהיא לא יכולה לסבול את אבא שלה? אני לא מוצאת סיבה אחרת... חשבתי שאתה רוצה
מאיה קורן , איך הגעת לרומי? יה מבולבל...
לילה טוב נסיך

טוהר88

New member
גם אניייייייייייייייייייייייייייייי

הדמות הכי אהובה עליך ? רפי/יואל/דניאלה הדמות הכי שנואה עלייך?מרים/אלון-הליאור אשכנזי הזה יצא מהחורים כבברר הדמות המיותרת ?מרים דמות מתוכנית אחרת שהיית מכניס לסדרה?הייתי מכניסה את מרקוביץ' וייצמן והופמן מ20+ שיהיו שותפים של דניאלה- זה יכול להיות ממש מצחיק... העונה האהובה עלייך?1 כמובן - דניאלה וג'ורדןןן אאווחחח.... פרק מסויים שעשה לך את זה ?כל הפרקים של דניאלה וג'ורדן מהעונ הראשונה- "בא עקום" היום הולדת של דניאלה וכו' וכו' וכו'... אם היית יכול לשחק בסידרה ,היית רוצה לשחק דמות קיימת או חדשה ?חדשה אם חדשה אז מי היית?שותפה של דניאלה/ מאהבת של יואל או רפי או דורון (לא יכולה להחליט בינהם....חחחח) אם קיימת אז את מי?חגית- ממש אהבתי את התפקיד שהיא עשתה או את התפקיד של אוסנת פישמן- שהיא הייתה העורכת של העיתון אני לא זוכרת מה היה שמה בסידרה אבל גם היא עשתה תפקיד מעולה היית רוצה שתהיה עונה שישית?ב-ר-ו-ר-! הסידרה הזאת לא יכולה להסתיים תמיד יהיה המשכיות- מהבחינה הזאת אני רוצה, אבל אני לא רוצה שלאט לאט זה יירד ברמה, אם זה עדיין ירגש ככה אז ברור אבל אם זה יירד ברמה אז לא...

qt1

New member
מה היה הקטע עם הכותל../images/Emo35.gif

ראיתי את יואל ורפי מסתכלים על קיר/ תמונה אצל רפי בבית (של חגית) תמונה של הכותל? הוא נסע כדי לצלם בכותל? היתה הפסקת חשמל בדיוק בהתחלה , מה היה? התחלתי לצפות ברגע שהתחיל שיר הפתיחה המשגע...

אההם... ../images/Emo177.gif

אני חושבת שזה באמת מה שהוא צילם בכותל... הקיר הזה שהוא עשה... והאמת... יצא לו דיי יפה
אני מתה על האיקונים החדשים

qt1

New member
גם אני מתה על האייקונים../images/Emo178.gif../images/Emo13.gif

רגע, גם את לא ראית את הקטע בכותל? היה כתוב בעיתונים שבפרק הפותח רואים את רפי בכותל, אז מי ראה את זה? אם את לא ואני לא.............מה קורה?
את הגזוז אני לא אוהבת

אני........../images/Emo177.gif

שונא יתושים!
=
הדמות הכי אהובה עליי היא יואל ורפי.. הדמות שאני שונא זה הדמות שקובי שטיימברג משחק-נו המילואימניק הזה... אם הייתה לי אפשרות אז הייתי משחק דמות חדשה כמובן
הייתי מאוד רוצה שתהיה עונה שישית... אם הייתה לי אפשרות הייתי משחק בן של יואל-לא יודע למה נראה אחלה בנאדם..

למעלה