לקראת סיכום שנתי

סליידר

New member
../images/Emo41.gifלקראת סיכום שנתי../images/Emo41.gif

מה המצב??? אז הנה, הולכים לעבור עוד שנה.
לאן הפורום הולך?
השבועות האחרונים מתאפיינים במיעוט הודעות, אלא אם מישהו העלה הודעה מעניינת ואז התגובות ישר הגיעו. 1. מה זה אומר? כולכם קוראים אבל מחכים שמישהו יכתוב משהו מעניין? (אגב, פורום "פילוסופיה לכל" מחפש מנהל, אפשר למזג אותו איתנו ונקבל עוד אנשים!)
חשבתי על דרכים לשפר את זה ושמתי לב שעדיין מדברים פה על קונספירציות למרות שזה לא נכלל בשם הפורום. 2. הייתם מעוניינים לדבר\לקרוא יותר על הנושא? 3. אתם מרגישים שקונספירציות הן נגזרת של נושא הפורום ?
4. כמה אנשים מעוניינים לקיים בסופשבוע הקרוב צאט משותף (עם מצלמות!)?
5. ברכות לשנה החדשה - שרשרו ברכות לפורום, לחברי הפורום, למנהל הפורום (
), לגיאלי שעוברת ללמוד בברקלי ולמעשה עברה לעיר חדשה!! לבד!!
לילה טוב, צפו לסיכום השנתי בסופ"ש!
נ.ב. אגב, למי שחשב שהייתי רציני בקשר למיזוג "פילוסופיה לכל" - הרעיון נפסל לצמיתות חברים.

בוא נראה...

1. כן, אין לי ממש נושאים בדרך כלל... 2. כן. 3. כן. 4. למי לעזאזל יש מצלמה? 5. לשרשר פה??

Gilliana

New member
בשביל זה אתה כאן ../images/Emo13.gif

בין שאר תפקידיו של המנהל, הרי שעליו מוטל (בעיקר) התפקיד לחיות את הפורום ולהעלות נושאים מעניינים לדיון. מעבר לזה - לכל פורום יש תקופות, ואם הפורום קצת רדום לאחרונה - לא נורא, קורה בכל פורום. בנוגע לקונספירציות - רובכם יודעים שהרי אני "משוחדת מראש" מהיותי מנהלת פורום העוסק בקונספירציות בפורטל אחר, יחד עם זאת ובאופן בלתי תלוי אני כן חייבת לציין שלדעתי לא כאן המקום לדון בהן, אלא אם כן הקונספירציה נגזרת מתוך נושא ספציפי והינה חלק בלתי נפרד הימנו. לגבי צ'אט משותף - אשמח להשתתף, אלא שלצערי אין לי מצלמה, אפשר בכל זאת?
ברכות לשנה החדשה - ב-31 לחודש, לא לפני.
ובהצלחה לגיאלי! כל הכבוד!

סליידר

New member
שם הפורום כלל קונספירציות בויראציות

שונות ב6 השנים שלו. הדיונים על קונספירציות ונושאים קרובים היו רבים ומעניינים ביותר. עדיין מדברים על זה פה אפילו ש"קונספירציות" הושמט משם הפורום. הותיקים עוד זוכרים... אין ספק שזה מוסיף לתוכן הדיונים, במיוחד כשההרגשה הכללית היא ש"מאטריקס" הוא נושא שקצת דעך בזמן האחרון או קצת יותר. למרות שדיברנו על זה לא מזמן הייתי חושב שוב על להחזיר את "קונספירציות" לשם הפורום. גם על זה הייתי שמח לשמוע תגובות.

Gilliana

New member
שווה לנסות להחזיר

אם כי לא קונספירציות ולא מטריקס לא ממש משקפים את הרוח האמיתית של הפורום הזה - הרי מה שאנו עושים כאן הוא יותר דיונים פילוסופיים מכל התחומים ומה שנקרא, העמקה בכל מני נושאים באופן ייחודי, חשיבה "מחוץ לקופסא". באמת קשה למצות את כל אלו למילה או שתיים קולעות. "מעבר למטריקס" נשמע לי עד עכשיו השם הקולע ביותר, אבל כמובן שגם אני פתוחה לרעיונות.

האמת

שכבר חשבתי לומר קדיש על הפורום. מאז המוזר הזה שהשתלטו לו על ה"מיינד" לא קרה פה כלום. ובעצם - גם לפני לא היו פה ממש סימני חיים.

0Pandemonium0

New member
האמת שהיה לי משהו לכתוב כאן, אבל

חיכיתי ושכחתי אותו.
אני בעיקרון מחכה שעוד אנשים גם יכתבו דברים מעניינים, כי כבר די נגמר לי מה להגיד חוץ מהדבר הזה. אני אכתוב כשאזכר מה זה היה...

למעלה