לרגל יום השואה הבינלאומי

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif לרגל יום השואה הבינלאומי

שלום לכולכם, אני תמיר ואני חדש כאן. אני בן 16 מת"א, במגמת היסטוריה וסטודנט להיסטוריה באו"פ, ומתעניין מאוד בתחום - ואשמח מאוד להשתלב כאן. בהזדמנות זאת ולרגל התאריך שחל היום, אעלה לכאן את הנאום שלי מתוך ערב בבית הספר שלי שהתקיים שלשום. הנאום, העוסק בגבורה היהודית בשואה, זיכה אותי בפרס ראשון בנאום בערב שלנו- ואני מקווה שתאהבו אותו. הנאום הוא בעל אוריינטציה ציונית, של פרו-מרד. שבת שלום ובברכה, תמיר.

כל הכבוד על הנאום

הכתיבה שלך טובה ואספת חומר מצויין. למרות שאני חושב שאסור להשתמש בכל מיני קונספירציות בתחום הזה, ושאלות של "אם". בכל מקרה, תודה שהעלת את זה. ונשמח אם תקח חלק פעיל בפורום. ***הערה אישית- נתקלתי בכך בדיונים שנערכו שנה שעברה בין תנועת בית"ר לנוער שינוי (בפורומים), קצת קשה לי להבין את הקשר שבין מה שכתבת לדעותיך הפוליטיות. למעשה את סותר עצמך בכמה תחומים. בכל אופן אני חושב שלא כדאי לפתוח בעניין דיון כאן, אבל אפשר במסרים או באייסקיו.***

תמיר1991

New member
אין כל כך הרבה מה לפתח דיון -

הדעות הפוליטיות שלי לוקחות חזק ימינה לאחרונה, ואני ציוני יותר מיום ליום [תמיד הייתי, אבל עכשיו זה חזק יותר]. אני גם מתרחק משינוי ושוקל לעזוב את התנועה, או את מה שנשאר ממנה... [ולעבור לעבודה, אם בפוליטיקה עסקינן]. לכן, זה מתיישב גם מתיישב- כך שאין מה לפתח דיון, ואני מקווה שאתה מבין את העניין, ואפשר לעבור לעסוק בדברים חשובים בהרבה מהזוהמה הפוליטית היום בארץ, כמו השואה. ואגב, ניסיתי לא ללכת באופן קונספירטיבי, וה"אם" היה בשביל לפתח את הדיון. ניסיתי לעדן את זה כמה שאפשר, ופחות להיות חזק ומלא רגשות... מקווה שזה עבד. תמיר.

לא הבנתי

הדעות הפולטיות שלך נוטות ימינה ואתה עובר למפלגת השמאל העבודה? חוצמזה אין לך את מה לעזוב כאילו עשית איזה פעילות בשביל התנועה הזאת חוץ מלכתוב בפורום לפעמים? מציע לך תעבור לליכוד המפלגה הציונית היחידה

deebeebee

New member
ליוצא בשאלה---

א- הליכוד איננה המפלגה הציונית היחידה! ב- אין מקום בפורום זה להשתלחות פוליטית!!

ישרון

New member
ליוצא בשאלה

למזלי הרב למדתי בתיכון מיוחד במינו. בימים בהם ראש ממשלה נערץ בישראל טבע את מטבע הלשון "בלי חרות ומק"י" למדנו בבית הספר של ההתישבות העובדת בני בנות המושבים שהיו שמנא וסלתא של מפא"י ההיסטורית בצוותא עם ילדי נורדיה הבית"רית וילדי יד חנה הקומוניסטית.אולי תתפלא לשמוע אבל למרות גילי המופלג עד היום לא השכלתי להבין מי יותר ציוני ,ניצולי אושוויץ שהחליפו את האמונה בבורא עולם וניתפסו להערצה לשמש העמים וישבו בפינה נידחת של עמק חפר על גבול טול-כרם ,או לחלופין ילדי נורדיה בני ניצולי אושוויץ שאמונתם בתנועת בית"ר תפסה אותםם והביאתם לחיק הציונות. לפי סיפוריה של אימי שתיבדל לחיים ארוכים גם על דרגשי אושוויץ ואפילו בתור לארובות לא חדלו היהודים להתקוטט על "דרכו של איזה רב נכונה יותר" אז אולי במילים מעודנות יותר משל קודמי,בא בבקשה נכבד כאן את זכר הניספים ולא ניגרר לעימותים פוליטיים שאינם ממין העיניין.

למעלה