לשתות מבקבוק

../images/Emo41.gif לשתות מבקבוק

בני בן 9 חודשים עוד מעט. אני מנסה לגמול אותו מהנקה אז אתמול נתתי בקבוק עם פורמולה - אחרי שלא רצה מהמוצקים. אני רואה שהוא רעב - פותח את הפה כשאני מגישה לו את הבקבוק. אבל ברגע שהפטמה של הבקבוק בפה הוא מחכך אותה בחניכיים ומשמיע קול. - כמויות מעטות זולגות לתוך פיו איך אין יניקה של ממש. אח"כ פתחתי את הבקבוק ונתתי לו את החלב בכפית - הוא שתה כך את כל הפורמולה. יכול להיות שהוא פשוט לא יודע מה לעשות עם הבקבוק? מה אפשר לעשות כדי שישתה מהבקבוק? הרי אי אפשר לתת לו את החלב בכפית כל הזמן ובכמיוית שהוא צריך (הוא מתעייף יותר מהר בכפית וכך לדעתי שותה פחות ממה שהוא צריך) נ.ב עושה אותו דבר עם מוצץ.

Oונינה

New member
זה נקרא "סרבנות בקבוקים"

וזה קורה לתינוקות יונקים רבים. ממליצה לך להיכנס לפורום הנקה ולעשות חיפוש, זה פורום נהדר שיכול מאוד לעזור לך ב"טריקים" להרגיל אותו לבקבוק. חשוב שתדעי שבגילו הוא יכול לקבל את הפורמולה גם מכוס או בכפית, כמו שעשית, ולא רק מבקבוק.

שלום לשריתי1

Oנינה ענתה לך תשובה מספקת רק אוסיף ואשאל: האם זו ההאכלה הראשונה מהבקבוק? במידה וכלא, כנראה הוא סרבן.. וקשה לו להתרגל ולכן כדאי לנסות פטמה אחרת או כוס להאכלה. במידה וכל זה מאוד חדש לו, נסי בסבלנות להראות לו ולכוון אותו. בהצלחה

שאלת המשך

תודה לשתיכן על התשובה. אז אני מבינה מכן שהוא פשוט לא רוצה מהבקבוק... זאת לא פעם ראשונה שאנחנו מנסים. כבר עברתי על כל הטריקים וניסינו 3 סוגי בקבוקים ו2 סוגי כוסות אבל לא הולך... גם אני ובעלי וגם חמותי שמטפלת בו. יכול להיות שיש לו בעיה עם פטמה מסיליקון? - האם יש בקבוקים עם פטמה מגומי? האם זה יכול לעזור? אני פשוט לא רואה את עצמי מאכילה אותו 4/3 פעמים ביום ולפעמים בלילה 150 CC של חלב עם כפית
אני אשאל גם בפורום הנקה..

Oונינה

New member
יש בקבוק של פלייטקס

שהפטמה שלו עשויה מגומי רך, ויש האומרים שהיא דומה ביותר לצורת השד, בתחושה ובצורה.אני באופן אישי לא התנסיתי, כי לא היה לי סרבן (לפחות לא לבקבוקים, סרבן לדברים אחרים...).אני יודעת שהרבה הצליחו להכניע סרבנים קשים עם הבקבוק הזה, אז אם כבר ניסית כל כך הרבה, אולי כדאי שתנסי עוד אחד. בהצלחה! ואני שוב ממליצה על פורום הנקה, גם כשרוצים לגמול, כי כדאי לעשות את זה נכון ובהדרגה, כך קל יותר גם לאמא וגם לתינוק. בהצלחה! מאמר קצר על סרבנים בקבוק פלייטקס

שוב שלום לשריתי

ראיתי שענו לך תשובה נוספת ע לבקבוק הפלייטקס. האם ניסית בקבוק מי עדן ביבי? אכן פורום הנקה עשוי לסייע ולתת רעיונות נוספים שלא חשבתי עליהם. בהצלחה

למעלה