לשתף פעולה כולם

טולָה

New member
../images/Emo41.gifלשתף פעולה כולם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif

אז אני לא כותבת פה יותר מדיי ולמען האמת שנכנסים אין יותר מדיי חדש+ מה לכתוב כי הפורום קצת מת
אבל לא נוראא אני מביאה אותה במשחק
כל אחד אומר 2 דברים-ואז השני בוחר אחת מהאפשרויות ואומר למה דווקא מה שהוא בחר. ואני אתחיל
חום או דווקא קור
יוםטוב

אהבתי! ../images/Emo110.gif

חום!
כי בחום אפשר ללכת לים וכשחם, אפשר ללכת בבגדים קצרים ויש שמש, השמיים בהירים... אין סיבה להכנס לדיכאון. אף פעם. וכיף שארטיקים נוזלים על כל הצוואר וכיף כי קיץ גם.. וקור זה איכ. שונאת לקפוא. שונאת ללבוש מאה שכבות. שונאת גשם שמרטיב את כולך. שונאת את העובדה שאי אפשר לצאת מהבית כי קור אימים בחוץ. אבל הריח של הגשם זה משו למרות שדיברנו פה על קור חחח... כשקר - קר! יאללה אני סדר - בלאגן

בעעעע... ../images/Emo168.gif

סדר... כי תמיד החדר שלי מבולגן ואני תמיד מבולגן ויש לי מזל נאחס ובלעע אבל זה לא קשור
מוזיקה עברית או מהעולם?

fushi e

New member
מוזיקה עברית../images/Emo95.gif

אממ כי זה מגניב נו, וזה גם מהארץ,דברים שישראלים עשו וגם אפשר ללכת להופעות. לגלוש בים או באינטרנט?:)

ג ו א ט ה

New member
באינטרנט

כי בים מזוהם.. חח יש מלא שקיות ובקבוקי בירה.. מילא ללכת לים בפאנן.. אבל אשכרה להיכנס ולא רק לשכשך רגליים?? ללעעע לא באמת... טוף.. שאלה טיפשית אבל צץ לי משום מה.. חחח ספגטי של אמא או מנה חמה?. חחח

flying eagle

New member
של אמא כמובן!

כי אין אין אין כמו אמא! וגם מנה חמה זה לא בריא וכבר זיינו לי ת'שכל מלא על כמה זה לא בריא ומה יש בתוכו וכזה. וחוץ מזה אין כמו טעם של ספגטי טרי ששאריות הריח שלו נשארות במטבח (לעומת הטעם המכני של המנה חמה). אור או חושך?

jingle bell

New member
מנה חמה... ../images/Emo116.gif

כי אם זה יצא מגעיל אמא לא נעלבת כשמתלוננים! שוקו קרלו או שוקו יטבתה

קרלו....../images/Emo163.gif

כי זה כמו"קר לי" רק שזה קר לו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חניכיםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוץ מזה עדיף של אמא ... כי מנה חמה זה כזה זול... וחוץ מזה כוספה אמא מכינה אוכל טעים...זאת אומרת האמא המאמצת שלך מסטר גוזי(מאמא גוזהגוזי*) כי רוב הזמן את אוכלת אצלי אז מה זה משנה??!?!? קיצר אמא מכינה אוכל טעים!!! מה עדיף סוכר חום או סוכר לבן? (ואל תהיו גזענים)

212girl

New member
סוכר לבן../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

הוא יותר טעים, למרות שחום יותר בריא (ולחום אין טעם של סוכר בכלל..) מצלמה דיגיטלית או ווב-קאם?

ShadowiT

New member
דיגיטלית

כי הן יכולות להיות גם וואב קאם וגם לא
אמממממ חתול או כלב?

l a d y b i r d

New member
מזגן! ../images/Emo60.gif

ברור שמזגן- מזגן ושה קר בכל הבת והוא בכלל עושה קר ולא רק רוח. עכשיו תורי- פתק או לרשום הודעות על היד? לא היה לי משהו יותר טוב..... פשוט היה רשום לי משהו על היד אז רשמתי את זה ....

ג ו א ט ה

New member
ברור שהמומינים!!!!

איכס מה זה מרקו?.. גם בתור ילדה קטנה העברתי ערוץ.. כיף להיזכר שלא אהבתי קיטש גם בתור ילדה בגובה נייר עיתון... מומינים זה שווה.. אם יוצא ויש הטוליזיה מומינים אני קוראת לאחי מהר ושנינו יושבים מהופנטים לטלויזיה רואים את המיולין צועק למומין: מומין מצאתי זן חדש של פרח!!! וסנורקה אומרת למאי בואי נלך לחפש צדפים בים (זה כל מה שהן עושות דרך אגב..). ואז אמא שלי צוחקת עלינו.. זה תקף גם לגבי ספיידרמן וצבי הנינג'ה.. חחח מה עדיף? שליף בקלמר או על היד?

יאאאאאאאאאא../images/Emo105.gif

אני אוהבת המומיניםםםםםםםםםםםם יש לי 4 ספרים שאבא שלי קנה לי בארה"ב של המומינים! אין לי אח כדי לחלוק איתו את אהבתי למומינים או לכל סדרה נוסטלגית אחרת.. חחח יש לי 2 אבל אחד בן 21 שזה כבר לא לרמה שלו ואחד בן 18 שזה גם כבר לא לרמה שלו
וחוצמזה שניהם בצבא רוב הזמן.. חחחח ה21 בא רק פעם בשבועיים ל6 ימים וה18 בא פעם בשלושה שבועות - חודש ללילה! (קורס טיס ^-^)

יטבתהההההה

בהחלט יטבתההה!!! "שלום.. אני דורין.. ואני מכורה לשוקו יטבתה!!!!!!..." (סטייל אלכוהו.... אתם יודעים תהמשך... חח)

דורין סעי הביתה יאלא קשורה חח../images/Emo163.gif

חחחח אנחנו עבדרנו למשהו אחר... אבל אני עדיין אוהבת אותך.. אממ אני אומרת נראה לי ביד... אמנם לא עשיתי בחיים שלי שליף..(כן כן אני לא ילדה של שליפים מה גם שאני מפחדת מהתגובה של אמאלה....למרות שאני יודעת שהיא לא תעשה לי כלום היא סתם תגיד שזו בעיה שלי ואז אני ארגיש אשמה כזה ובגלל זה אני לא אעשה שליפים) אמממ מה נחמד יותר... ביטלס(חיפושיות) או לד ז'פלין...?

ג ו א ט ה

New member
לד זפלין אין ספקקקק

ואני לא חושבת שיש צורך להסביר את עצמי.. יותר נחמד אולי לא.. אבל יותר אוהבת אכן כן... כי להגיד שלד זפלין הם נחמדים זה כמו להגיד שמרלין מנסון הוא מלאך משמיים.. חחחחח טוב מה עדיף קניון או חנויות רגילות ברחוב, מרכז מסחרי או כל מקום שהוא לא קניון וקונים בו דברים???

תמותי../images/Emo163.gif

חשבתי שאתשובה תהיה ברורה... כאילו ברור שביטלס הרבה יותר שווים !!!!!! יש לי עכשיו כרגע משהו עם ביטלס הם פשוט להקה גואונית.!!!!!!!! אני אוהבת אותם!!!!! אבל אל תקחי ללב את התמותי כי את יודעת שאני אוהבת אותך.. ותדעי שאני אהיה בחמ"ל אני אשים כל היום את ביטלס אההההההה זה יהיה פשוט גאוני ולגבי שלך.. אני אומרת מרכז מסחרי כאילו רק חנויות (כמו טופז חחחח או כמו מרכזון י"א) חחחח כי אין בהם פיגועים.. כאילו בקניון יש פיגועים ...!?!?!? מה יותר עדיף רכבת או אפטבוס?(אוטובוס)

למעלה