ל"משפחה עצובה" מטבריה דרושים:

../images/Emo41.gifל"משפחה עצובה" מטבריה דרושים:

קודם כל והכי דחוף - מזון. קיבלו היום מצרכים לשבוע בערך. הם שומרים כשרות לפסח ואוכלי קטניות. יצטרכו עוד מזון משבוע הבא והלאה. מעבר לזה זקוקים ל: סלון קטן (1+2, לא 3). שולחן לסלון סירים ומחבתות תנור אפייה מיקרוגל. בנוסף, יש להם חוב לחברת חשמל שבגללו ניתקו להם את החשמל. כרגע חיברו להם באופן זמני, אבל לוחצים עליהם להסדיר את החוב - 500 ש"ח. תודה ויום טוב לכולם

ותוספת:

אם ישנם דברים באיזור המרכז אשמח לדעת על כך ולנסות לשנע אותם צפונה בעזרת אנשים שאני מכירה. וגם - אני בטוחה שהאישה תשמח לכמה דברים קטנים לעצמה - קרם גוף/קרם פנים וכו'. למרות שעדיין לא שוחחתי איתה אישית (רק עם בעלה).

תרקדי

New member
יש לי קרמים לתת.

אני גרה במרכז. בחג אני אהייה בצפון, אז אם יותר נוח, אין בעיה.

אפשר ליצור איתי קשר במסרים

אני גרה בצפון. האם תוכלי לתאם עם אחרים שירצו להעביר מהמרכז דברים ולהביאם איתך? תודה

תרקדי

New member
אני אוכל להעביר לטלטל.

אם זה בסדר מבחינתה. ופנינה, את לא יודעת עד כמה ריגשת אותי היום. פשוט עשית לי את היום. איך אפשר להיות מאושר מהודעה והסכמה של מישהו אחר.....איזה כייף.

wildcat6

New member
נירה כל מה שיש בחיפה

ויכול להגיע למת"מ אני אשמח לעזור להביא את זה למשפחה

מי שמעוניין לעביר מזון יבש

יש אפשרות להעבירו לחולון ואחותי תעביר אותו צפונה משם. אשמח לתאם במסרים. בנוסף - אם אתם יכולים ורוצים להעביר מזון יבש שהוא חמץ - אפשר להעביר גם ואני אשמור אותו אצלי עד אחרי הפסח ואז אעביר להם אותו. שוב - תודה

מיכי2

New member
לי יש כל מני קרמים שלא בשימוש

חלקם אפילו חדשים עוד סגורים באריזה (קיבלתי כמתנות ללידה ובכלל לא השתמשתי) ואשמח לתרום

(המשנעת) יוצאת מחר מחולון ב 4 בערך

אני יוצאת מחולון לכיוון הצפון בסביבות 3-4 אחרי הצהריים. אם למישהו יש משהו להעביר למששפחה באמצעותי, מחולון, אזור, בת ים, יפו או אפילו א"ת חדש של ראשון , או מאיפשהו בדרך צפונה, אנא צרו קשר במסרים איתי או עם שרון כדי שנוכל לקבוע! תודה רבה.

למעלה