מאבק להקמת ועד עובדים במודיעין

../images/Emo41.gifמאבק להקמת ועד עובדים במודיעין

המאבק בעיר מודיעין להקמת ועד עובדים נימשך ועולה הילוך , השבוע הקימו קבוצת מאבטחים של חברת " מוקד אמון " תנועה חדשה שניקראת : " תנועת המאבק הסוציאליסטית " , זאת אחריי ש-העירייה סירבה לחבר לחשמל כמה ביתני שמירה והשומרים קפאו מקור ! .

joshh

New member
ממה שידוע לי

תנועת המעבק הסוציאליסטית - הינה תנועה שאין לה קשר למאבטחים, אלא, תנועה שתומכת בכל ארגון שהוא במעמד פועלים. וידוע לי גם שהתנועה הזו קיימת הרבה יותר משבוע... אני טועה ? צר לי, שבמקום להצטרף למקום אחד גדולה וחזקה, כל אחד יוצר לו תנועה או ארגון. ככה לא יוצרים כוח שינוי. אם יש לך קשר איתם, אתה מוזמן לעדכן אותם לגבי אמי"ל . בברכה, joshua

avi1976

New member
אין להם ניסיון בהתארגנות...

ומה שקורה בשטח במודיעין יוצר למאבטחים רק נזק וגורם למעסיק להתגונן!!! אם לא תהיה סולידריות ואסטרטגיה אחידה שהינה מניסיון וכל אחד יפיץ ויעשה מה שבא לו בלי סדר אזי לא יקום במודיעין ועד וההסתדרות שוב תיקח דמי חבר ולא תעשה כלום. אנשים לא מבינים שהכל כרגע זה "כלכלת בחירות". כמו כן, נשארו שם 10 אנשים שפנו להסתדרות ומזה אי אפשר לעשות ועד! אז תפסיקו לתת לאחרים לנצל אתכם ולשלוט בכם... מי שמרוויח זה לא אתם, אלא מי שיכול לסגור את ה"ברז". ו"המבין יבין"...

מנהל הפורום אבי שלום רב

שלום רב. אני מחזק אותך, את דבריך ובפרט את הפעילות שאתה מקדם למען מאבטחים ושומרים שבעיני הם חלק חשוב ביותר במאבק עובדי הקבלן במדינת ישראל. ועכשיו הערה אישית: אתה חייב לאמץ לך גישה המקבלת כל עזרה שמגיעה מהמרחב החברתי הישראלי, משום מה נראה לי במבט חטוף שכל עזרה שמגיעה או המנסה לקדם את המאבק אתה בולם וחבל שכך הדבר, מבחינתי האישית המאבק שלכם הוא עוד נידבך חשוב ביותר בשינוי התודעה הישראלית למצבם של עובדי הקבלן במדינת ישראל והקריאה שלך לסולידריות חייבת להכלל גם עליך. אבי! קבל כל עזרה שמגיעה ולא חשוב מה מהותה כל עוד היא מגיעה מאזרחים (אני אזרח) מאבק סוציאליסטי זה ארגון אזרחי התנדבותי וכל אדם יהיה אשר יהיה תברך אותו על הסיוע והעזרה שהוא מציע. אני למשנתי טוען מעל לכל במה שהקריאה שלי "לסולידריות חברתית" איננה מעורבות, קראתי לחרם צרכנים על קניון השרון לאות סולידריות חברתית עם המאבטחים ובאותה ראיון בחדשות ערוץ 10 טענתי שאני לא מתערב בשיח בין ההנהלה למאבטחים, זה לא תפקידי. כן כלכלת בחירות או לא כלכלת בחירות המאבק הזה צריך להתעצם מתוך תובנה שהוא מאבק צודק ומאבקים צודקים תמיד מנצחים. אבי אני עומד לרשותך לקדם כל נושא במאבק שלכם שלנו בפני אלו שרומסים את זכויותנו ברגל גסה. יצחק ג'קי אדרי - דימונה 0545921733

avi1976

New member
שלום רב ליצחק אדרי

ברוך הבא לפורום... קודם כל, אני לא מנהל הפורום. אבל, אני ממקימיי אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל. גם אני מחזק אותך בפעילותייך הרבות. בנוגע להערתך תשובותיי: 1. נשמח לשתף פעולה, אך גם לנו יש קווים אדומים ולא נוכל לעבור עליהם לסדר היום. 2. ההחלטות שלנו הם דמוקרטיות מיסודם ואני לא מחליט לבד! 3. כאמור אנו באים לייצג את כלל עובדי האבטחה והשמירה בלבד. 4. בניגוד למקצת הקרנות, העמותות או הארגונים האחרים אנחנו מעוניינים לשנות את המצב הקיים מהיסוד ומהשורש. 5. אנו מאמינים בסולדיריות, אך ישנו גורם נוסף במאבק שהינו איחוד כוחות בצורה מסודרת ומקובלת כדי שהמאבק יתקדם לכיוון הנכון ללא מקלות בגלגלים מכיוונם של אנשים או ארגונים שמכשילים פעולות מסויימות הן במודע או לא במודע, לרבות פעולות על דעת עצמם בלבד וללא שיתוף פעולה. (מנסיוננו ישנם אנשים "מושתלים"/"נשלטים" או לא מודעים לאחריותם לנעשה ויש להיזהר מכך ולבדוק כל אחד או לא לסמוך על כל אחד) 6. אנו לא מעוניינים רק לצעוק, אלא לשנות את המצב הקיים. 7. אנחנו פועלים להתארגנות של עובדים מלמטה שזאת המטרה העליונה שתגרום לשינוי. 8. כל הצעדים שלנו מבוססים על חקירת השטח לעומק, חקירת ההסטוריה העולמית למצבים דומים ועל פסקי דין ובגצ"ים שנערכו בארץ. 9. אנחנו משקיעים ממרצנו, זמננו וכספנו בהתנדבות ולא תלויים בשום קרן (מכיוון שהן קשורות לפוליטיקה ולא רוצות לשנות את המצב הקיים אלא לנווט את מה שהן רוצות) ועל כן אף אחד לא יכול לסגור לנו או להתארגנויות שיבואו מאיתנו את ה"ברז". 10. אנחנו משתמשים ונשתמש בגורמי ההפתעה בבוא הזמן ויש לנו מספר טקטיקות ואסטרטגיות לשנות את המצב. 11. כל אחד מוזמן לבוא ולהצטרף ולשנות את המצב. 12. להזכירך, המייסדים והארגון נוסד מלמטה. דוגמה להתארגנות שלא הצליחה במודיעין היא בעקבות סעיף 5. "אל תרתמו את העגלה לפני הסוסים" תנו למי שיש לו ניסיון וידע בנושא התארגנות לארגן את העובדים!!! בברכה אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

אם יוקם ועד עובדים חוקי וכשר כדין !

אז זה יהיה הצעד הניצנים של היתארגנות קבועה ואפילו הצעד הראשון בעולם שבו מאבטחים יהפכו להיות ממוסדים ! .

שיהיה לכם בהצלחה, קטונתי להבין

הצעתי עזרה, קיבלתי מלל חסר משמעות לגביי כאזרח. ולידיעה כללית אני לא יודע עד כמה אתם מבינים באבטחה ושמירה אבל יכולתי לסייע לכם רבות בתחום (סיוע שלי ושל חבריי) ובפרט לאחר 3 שנים במודיעיןו 4 שנים ארוכות בימ"מ בשנות ה-80 המוקדמות. שיהיה לכם בהצלחה, ואם תזדקקו לסיוע אמיתי אני לרשותכם, בלי יהירות, בלי שחצנות ובלי גבהות לב חסרי משמעות למאבק שלכם. בהצלחה.

avi1976

New member
אנחנו לא מסרבים לעזרה...

ומבקשים התנצלות אם פגענו במישהו... ותמיד זכור: "אל תהיה צודק, תהיה חכם".

אין להם כוח ../images/Emo70.gif והם חלשים ../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif

עיריית מודיעין עשתה יד אחת ביחד עם חברת מוקד אמון כדיי להעניש את כל העובדים שקמו למאבק והעבירה אותם מתפקידם למקומות רחוקים כדיי ללמד אותם לקח
, העירייה אשמה בכך שהיא דאגה לפטר 15 עובדים ש-חתמו על עצומה להקמת ועד עובדים של מאבטחי החברה ! .

joshh

New member
תגיד, יש לך פרטים של ראש המארגנים ?

אפשר אולי להיכנס משפטית בעיריית מודיעין

אני אנסה לחפש ! , זה מופיע בעיתונים

זה מופיע בכל המקומונים של העיר , אני אחפש אוליי בעיתונים ! , כי ידוע לי שהמאבק שלהם הוא נורא חלש וממש לא כדאי כרגע , כי גם אין להם הרבה אנשים .

avi1976

New member
ראשי המארגנים כבר לא רלוונטים...

כי הם כבר מחוץ למערכת ועשו צעדים לא נכונים! חלקם עם ההסתדרות ועיריית מודיעין... "אל תחזרו על טעויות של אחרים" להבא, מציע להעזר באמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל!!! גם נתן זהבי דיבר עליינו ב-103FM בתוכניתו ומסר איך ליצור איתנו קשר.

איך ליצור איתנו קשר, או איתו? אשמח

לשמוע ולדעת. יש איזה שהוא שידור בנדון? היה כזה? אפשר לינק לכך? ערב טוב.

אוליי תיצרו איתם קשר ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הם מיתכנסים כל שבוע ביום שישי בכניסה לבית הספר נתיב זבולון במודיעין .

למעלה