מאוד ממולץ, כנפי עוף ברוטב מייפל

effyba

New member
../images/Emo41.gifמאוד ממולץ, כנפי עוף ברוטב מייפל

עשיתי היום ואכלו עם קוסקוס. היה נ-פ-ל-א!!!כאן
 

effyba

New member
באתר לרשום בחיפוש כנפי עוף

וממבחר המתכונים לבחור בכנפיים עם רוטב מייפל.
 

effyba

New member
חבר'ס, כדאי להתאמץ בחיפוש-המנה

נפלאה. כולם פה צקצקו כשאכלו את הכנפיים על קוסקוס שהורטב ברוטב הנהדר
 

ANNABELL

New member
כנפי עוף במייפל../images/Emo140.gif

שושי, לא הצלחתי להגיע למתכון הנ"ל. אולי אפשר להעלות אותו שוב. תודה וערב טוב ונעים לכל החברות והחברים.
 

קישלורן

New member
הקישור לא עובד אז -

כנפי עוף ברוטב מייפל מתוך "סודות מהמטבח" נירה רוסו המתכון הזה הוא אחד האהובים והמקובלים בביתנו. גם ילדים נהנים מעצם הרעיון של כנפי עוף פריכות ושחומות, קלות מאוד להכנה ו"חסכוניות" מאוד לכיס. הכנפיים נצלות - נאפות בתנור ברוטב המבוסס על סירופ המייפל המתוק. מכינים ערימה שחומה וריחנית של כנפיים כאלה כמנה עיקרית. 24 כנפי עוף לרוטב: 1/3 כוס סירופ מייפל 2/3 כוס מים 1 כוס מיץ עגבניות משומר 4 כפות רוטב סויה 1/2 כפית אבקת שום 1/2 כפית פלפל שחור 3 כפות שמן מעבירים את הכנפיים על להבה כדי להסיר מהן קצוות של נוצות. מנקים היטב. מסירים מכל כנף את הקצה המחודד, וחותכים את הכנף לשניים. קל לחתוך אם הכנף קפואה למחצה ואם מציבים סכין חדה בדיוק בסמוך למפרק המחבר בין שתי העצמות. שמים בסיר את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מרפדים תבנית אפיה שטוחה ורחבה בנייר אלומיניום (כדי לחסוך עמל וניקוי לאחר מכן) ומסדרים עליה את פיסות הכנפיים. יוצקים על הכנפיים את הרוטב וצולים בתנור בחום בינוני-גבוה (400 פ., 205 צ.) במשך שעה. מרטיבים מדי פעם את הכנפיים ברוטב הצליה. מגישים חם עם מפיות נייר לאכילה בידיים. * גיוונים: אם אין תנור, אפשר לבשל את הכנפיים ברוטב על הכיריים, אך אז מתקינים את הרוטב ללא מים כלל. מבשלים על להבה בינונית במשך 40 דקות בסיר מכוסה, מסירים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות כדי שרוב נוזלי הרוטב יתאדו. מתוך גליון ספרי הבישול, אוגוסט 2002 מתכון ל - 6 מנות מתוך האתר של על השולחן
 
כנפי עוף ברוטב מייפל

מתוך "סודות מהמטבח" נירה רוסו המתכון הזה הוא אחד האהובים והמקובלים בביתנו. גם ילדים נהנים מעצם הרעיון של כנפי עוף פריכות ושחומות, קלות מאוד להכנה ו"חסכוניות" מאוד לכיס. הכנפיים נצלות - נאפות בתנור ברוטב המבוסס על סירופ המייפל המתוק. מכינים ערימה שחומה וריחנית של כנפיים כאלה כמנה עיקרית. 24 כנפי עוף לרוטב: 1/3 כוס סירופ מייפל 2/3 כוס מים 1 כוס מיץ עגבניות משומר 4 כפות רוטב סויה 1/2 כפית אבקת שום 1/2 כפית פלפל שחור 3 כפות שמן מעבירים את הכנפיים על להבה כדי להסיר מהן קצוות של נוצות. מנקים היטב. מסירים מכל כנף את הקצה המחודד, וחותכים את הכנף לשניים. קל לחתוך אם הכנף קפואה למחצה ואם מציבים סכין חדה בדיוק בסמוך למפרק המחבר בין שתי העצמות. שמים בסיר את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מרפדים תבנית אפיה שטוחה ורחבה בנייר אלומיניום (כדי לחסוך עמל וניקוי לאחר מכן) ומסדרים עליה את פיסות הכנפיים. יוצקים על הכנפיים את הרוטב וצולים בתנור בחום בינוני-גבוה (400 פ., 205 צ.) במשך שעה. מרטיבים מדי פעם את הכנפיים ברוטב הצליה. מגישים חם עם מפיות נייר לאכילה בידיים. * גיוונים: אם אין תנור, אפשר לבשל את הכנפיים ברוטב על הכיריים, אך אז מתקינים את הרוטב ללא מים כלל. מבשלים על להבה בינונית במשך 40 דקות בסיר מכוסה, מסירים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות כדי שרוב נוזלי הרוטב יתאדו. מתוך גליון ספרי הבישול, אוגוסט 2002
 

נעמיא

New member
היום אנחנו (אני והילדים)מכינים את ה

העוגת מייפל-ילך טוב בתור ארוחת מייפל???
 
לא, עגבניות מרוסקות מרגישים את

העגבניה . מיץ עגבניות זה המיץ נטו ללא העגבניה. ניתן לקנות בצנצנת.
 

ורד 34

New member
עכשיו חזרתי מהסופר עם מיץ עגבניות

אני אדווח לכן בצהריים אך זה יצא. אבל אצלי התוספת היא פסטה קטנה.
 

ורד 34

New member
מיבזק אחרון משולחן הילדים ../images/Emo9.gif../images/Emo59.gif

הם טרפו את זה. הריח בבית מדהים וטעים. הטעם מעולה אם הגדול היה יודע מה שמתי הוא לא היה נוגע בזה אבל הוא הראשון ליטרוף את זה. ממולץ בחום 10בסולם הקיבות של מישפחתי
 
למעלה