מאט בקרוב בSpanking New Music

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gifמאט בקרוב בSpanking New Music../images/Emo41.gif

אני לא ידועת מי מכיר או זוכר אבל כל שנה או משהו כזה MTV HITS עורך מין הופעה כזאת מטעמו של אמנים חדשים בתחום. הוא הציד לפנינו בעבר אמנים כמו נטאשה בדינגפילד, בלוק פארטי, קסאביאן, אדיטורס ועוד רבים שההופעה בתוכנית הייתה נקודת הזינוק שלהם. הפעם, ב-20 במרץ, מאט יופיע באירוע הזה. זאת לא הופעה ארוכה. 2-3 שירים ומתישהו אחר כך היא גם תשודר בMTV HITS|
יש למה לצפות
http://www.mtv.co.uk/mtvuk/news/article.jhtml?articleId=50133516

לא הבנתי=][=

מאט יופיע או שהוא כבר הופיע ואת אומרת שהוא הופיע... ואם הוא צריך להופיע אז מתי....????. אני מזה מקווה שהוא צריך להיות ולא כבר היה..**מחזיקה אצבעות**

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

אההה!! זאת ההופעה שהוא אמר למעריצים שתיהיה במרץ! 2-3 שירים
יש לך מושג מתי זה ישודר?

לא לא לא זה יוצא ביום ראשון...

ובדקתי וקוראים לזה בעיברים.."יוצאים סולו"...בטוח קוראים לזה ככה כי היה כתוב בתקציר שאלה כל הזמרים שייצאו מהלהקות שהתפרקו ומתחילים לשיר סולו..

DesertRose7

New member
זה לא זה..

"יוצאים סלולו" זאת תוכנית שתכלול שירים של כל מיני יוצאי להקות.. עדין לא מעט.. אבל אולי סוד ועוד אנשים כמו לי ריאן וסיימון ווב וג'ורג' מייקל ורובי וויליאמס וביונסה וכל הספייסיות למינהן ואולי אפילו אבס לרגע[
] 19 זה יום ראשון, 20 זה יום שני... תאמיני לי - יש לי בגרות בספורט ב-20

DesertRose7

New member
../images/Emo178.gif

לרוץ 1500 או משה וכזה לעשות 30 כפיפות בטן לרוץ בסללום לקפוץ עם שתי רגליים מצד אחד של הספסל לצד השני שלו 6 פעמים לעשות כפיפות אחוריות של הידיים לרוץ 4X100 לעשות כפיפות בטן על הספסל (כפיפות קדמיות) 50 קפיצות בחבל וספרינט עד סוף המסלול

למעלה