../images/Emo41.gifמאיה אשכנזי המגודלת האדומה מתארחת בפורום!
מאיה אשכנזי, הבחורה של העונה הזאת, חזקה ומעניינת. מהרגע הראשון של התוכנית אהבנו אותה, וכבר בימים הראשונים היה ברור לכולנו שהיא תגיע רחוק. לאחר הרבה תהפוכות ודרמות במקום הראשון, מאיה שלנו הגיעה רק למקום השני, אך המכובד ביותר. בין כל המירבות והדרמות במעבדה, מאיה נכנסה לנו ללב וקיבלה תמיכה ואהבה ללא גבולות בפורום ובתוכנית, ואני בטוח שכולנו הרגשנו את זה. וזה הזמן שלנו להפנות למאיה שאלות
מהיום ב- 18:00 בערב, 19.8 היא תתחיל לענות על שאלות, אז תתחילו לשרשר. אני רוצה שוב להזכיר את חוקי האירוח שלנו -
השאלות צריכות להיות עניניינות, אתם מוזמנים לשאול מה שבא לכם, כל עוד זה עומד בסטנדרט מסויים של כבוד למתמודד/ת.
שאלות פרטיות מידי יימחקו, או ניסוח בוטה/מעליב/ מכיל קללות יימחקו מיידית והמשתמש ייחסם מהפורום.
לשרשר לפה רק שאלות, לא סתם דיעות על האירוח או על המתמודד/ת, בשביל זה יש לנו שירשורים אחרים. תודה ענקית למאיה, ואני מקווה שתשתפו פעולה, ויהיה מעניין ופורה
מאיה אשכנזי, הבחורה של העונה הזאת, חזקה ומעניינת. מהרגע הראשון של התוכנית אהבנו אותה, וכבר בימים הראשונים היה ברור לכולנו שהיא תגיע רחוק. לאחר הרבה תהפוכות ודרמות במקום הראשון, מאיה שלנו הגיעה רק למקום השני, אך המכובד ביותר. בין כל המירבות והדרמות במעבדה, מאיה נכנסה לנו ללב וקיבלה תמיכה ואהבה ללא גבולות בפורום ובתוכנית, ואני בטוח שכולנו הרגשנו את זה. וזה הזמן שלנו להפנות למאיה שאלות