מאיה בוסקילה מעבירה את זה הלאה מה אתם אומרים על הבחירה של מאיה? אם הייתם במקומה מה הייתם בחורים?
ע עוברת הלאה New member 18/8/04 #1 ../images/Emo41.gifמאיה בוסקילה מעבירה את זה הלאה מה אתם אומרים על הבחירה של מאיה? אם הייתם במקומה מה הייתם בחורים?
../images/Emo41.gifמאיה בוסקילה מעבירה את זה הלאה מה אתם אומרים על הבחירה של מאיה? אם הייתם במקומה מה הייתם בחורים?
R rotem המקורי New member 18/8/04 #3 תשובה אני הייתי בוחרת בקורס לשירה למרות שמה שהיא בחרה מתאים לה מאוד, כי היא מנתניה סכ"ה והיא חושבת את עצמה איזה מינומים הרצליה פיתוח, אז שתעבוד קצת, מה לא ככה?!?
תשובה אני הייתי בוחרת בקורס לשירה למרות שמה שהיא בחרה מתאים לה מאוד, כי היא מנתניה סכ"ה והיא חושבת את עצמה איזה מינומים הרצליה פיתוח, אז שתעבוד קצת, מה לא ככה?!?
כ כפרה על אגם New member 19/8/04 #5 אני חושבת שמאיה היתה צריכה לבחור לעזור לילדה בקורס שירה אבל זאת החלטה של מאיה ולא שלי ואם זה מה שהיא יכולה לעשות, אז היא תעשה מה שהיא יכולה
אני חושבת שמאיה היתה צריכה לבחור לעזור לילדה בקורס שירה אבל זאת החלטה של מאיה ולא שלי ואם זה מה שהיא יכולה לעשות, אז היא תעשה מה שהיא יכולה
ק קרן הפ66ה New member 20/8/04 #6 נכון .. כפרה על אגם צודקת ... מה זה למלצר ? לפי דעתי מלצרות לא קשור בגרוש ...
M mary lou New member 20/8/04 #7 מה אנחנו אומרים../images/Emo35.gif אחחח *אנחה* יש דברים שהשתיקה יפה להם... העיקר שהיא תרמה לרייטינג (נגיד)
מה אנחנו אומרים../images/Emo35.gif אחחח *אנחה* יש דברים שהשתיקה יפה להם... העיקר שהיא תרמה לרייטינג (נגיד)