מאיה בטלויזיה בערב יום העצמאות בערוץ הראשון. הכתבה המלאה כאן.
ר רוןרוןרון New member 15/4/04 #1 ../images/Emo41.gifמאיה בטלויזיה בערב יום העצמאות בערוץ הראשון. הכתבה המלאה כאן.
י יערית ושמעון לנצח New member 15/4/04 #6 חחחחחח "ואני יהיה פה ... " ראית שיצפאן חיכה את אודטה ...? הרג אותי מצחוק !
י יערית ושמעון לנצח New member 18/4/04 #15 איזה מצחיק זה היה .... כשהיא התארחה אצלו בתכנית והיא כולה הסמיקה בגללו ..
ר רוןרוןרון New member 16/4/04 #9 אצפה../images/Emo122.gif ..וכן , מכיר...../images/Emo6.gif מת על המשפט הזה , אני כל הזמן אומר אותו .. חוץ מזה שאני חצי רומני אז בכיף אודטה
אצפה../images/Emo122.gif ..וכן , מכיר...../images/Emo6.gif מת על המשפט הזה , אני כל הזמן אומר אותו .. חוץ מזה שאני חצי רומני אז בכיף אודטה
C chany New member 16/4/04 #11 ואני אהיה שם במופע מאחורי הקלעים ואביא לכם תמונות עם מאיה בעזרת השם, וגם כמה מילים ממנה לגבי הפורום. כמובן שאם יהיה לה זמן. אני אהיה מאחורי הקלעים ואפגוש גם את דנוש. חכו להפתעות מדודה חני
ואני אהיה שם במופע מאחורי הקלעים ואביא לכם תמונות עם מאיה בעזרת השם, וגם כמה מילים ממנה לגבי הפורום. כמובן שאם יהיה לה זמן. אני אהיה מאחורי הקלעים ואפגוש גם את דנוש. חכו להפתעות מדודה חני