מאיה עוד מעט בערוץ 1 עפ"י דיווחו של יניב
ר רוןרוןרון New member 28/4/04 #1 ../images/Emo124.gifמאיה עוד מעט בערוץ 1../images/Emo124.gif עפ"י דיווחו של יניב
ר רוןרוןרון New member 28/4/04 #3 מארק , אתה יודע משהו שאנחנו לא../images/Emo35.gif אין לי מושג מה היא תשיר ..
T The Juck New member 28/4/04 #4 ../images/Emo19.gifהכנתי קלטת כבר ממזמןןןןןןןןןן אבל לא למאיה,,,, לריטה
א אחלושייי New member 28/4/04 #5 מאיה אדירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה קול ענק יוצא מהגרון שלה!!!!!!!!!!!!!!
א אחלושייי New member 28/4/04 #6 איזו שימלה חמודה ממש הולמת אותה....והיא מופיעה לא רע...ממש טוף...והשימלה יפה...מעולה
ר רוןרוןרון New member 28/4/04 #8 ../images/Emo25.gifהופעה מעולה , והכי כיף לה שהיא שרה בלי להתאמץ ונראית משוחררת לגמרי וקלילה הופעה נפלאה שמלה אדומה ללא מחשוף הפעם וקצת ארוכה . אגב ,תמונות מרב הופעותיה בטלויזיה יעלו בקרוב ......
../images/Emo25.gifהופעה מעולה , והכי כיף לה שהיא שרה בלי להתאמץ ונראית משוחררת לגמרי וקלילה הופעה נפלאה שמלה אדומה ללא מחשוף הפעם וקצת ארוכה . אגב ,תמונות מרב הופעותיה בטלויזיה יעלו בקרוב ......
D dor302 New member 28/4/04 #18 מה שאני אמרתי היא מוציאה קול בלי להתאמץ בכלל כאילו זה טבעי - ד י ו ו ה ! צריך להוסיף?!
I i D a N 16 New member 28/4/04 #9 ../images/Emo99.gifאחלה הופעה! רק שהשיר לא ממש הולם את הקול של מאיה...לפי דעתי... והשמלה הייתה ממש יפה! מתאים לה אדום..וגם שחור!
../images/Emo99.gifאחלה הופעה! רק שהשיר לא ממש הולם את הקול של מאיה...לפי דעתי... והשמלה הייתה ממש יפה! מתאים לה אדום..וגם שחור!
B BravE NeW BoY New member 28/4/04 #10 אמממ.שאלה ../images/Emo9.gif זה רק אני..או שהיא נראתה מאווווד מלאה..אממ..
B BravE NeW BoY New member 28/4/04 #16 היא נראתה לי מאוד שמנה ../images/Emo4.gif השמלה הזאת לא הייתה מחמיאה לה בכללללל חבל עדיין, השיר היה יפה והיא הייתה יפה
היא נראתה לי מאוד שמנה ../images/Emo4.gif השמלה הזאת לא הייתה מחמיאה לה בכללללל חבל עדיין, השיר היה יפה והיא הייתה יפה
T The Juck New member 28/4/04 #13 ../images/Emo19.gifהיא תמיד נראית מלאה לדעתי אבל נראית טוב מאוד מאוד כמובן
ז זאב בוד ד New member 28/4/04 #17 אמממ.... היא נראתה קצת מוזרה מאוד מלאה מקדימה, אחרי שקראתי פה שהיא רזתה, אבל התכנית עם הנשיא הוקלטה נראה לי בערך לפני חודשיין. גם השיר לא ממש התאים לרמות הקול המדהים שלה, אבל מאיה זו מאיה... אני מקבל אותה היא שהיא מתי שהיא ואיפה שהיא....
אמממ.... היא נראתה קצת מוזרה מאוד מלאה מקדימה, אחרי שקראתי פה שהיא רזתה, אבל התכנית עם הנשיא הוקלטה נראה לי בערך לפני חודשיין. גם השיר לא ממש התאים לרמות הקול המדהים שלה, אבל מאיה זו מאיה... אני מקבל אותה היא שהיא מתי שהיא ואיפה שהיא....
K k a b o o k New member 28/4/04 #19 היא הייתה מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif אם זה מבחינת המראה (חוץ מזה, שהיא קצת הייתה שמנה שם) ואם זה מבחינת השירה המדהימה מאיהההה
היא הייתה מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif אם זה מבחינת המראה (חוץ מזה, שהיא קצת הייתה שמנה שם) ואם זה מבחינת השירה המדהימה מאיהההה
ר רוןרוןרון New member 28/4/04 #12 ../images/Emo41.gifמאיה במופע הצדעה לנשיא\ערוץ1../images/Emo41.gif