מאיה במסע המרלבורו אדוונצ'ר

BravE NeW BoY

New member
חח איך היא דומה פה למורן אייזנשטיין

ושוב השרון הזאת נדחפת..מה היא מרגישה סלברטי

chany

New member
ניצול שרשור. אתמול הייתי בצילומים

של הבמה המרכזית. פגשתי בחדר האומנים את מאיה המקסימה ואת אייל מלול מנהלה המקסים.(החלמה מהירה לאייל שהלך עם קב) מאיה ביקשה למסור לרון רון שהוא מקסים, נשיקות וחיבוקים. וכל הכבוד לו שהוא מנהל את הפורום שלה. מאיה שרה שני שירים. שיר ראשון עם הזמר החתיך חתיך והורס, יוסי אזולאי, שאגב חברה של יוסי טלי תלווה את דוד דאור באירוויזיון, הם שרו את השיר "בגלל הרוח" ואחר כך מאיה היפייפיה לבשה שמלה לבנה עם שובל, ניראתה פיצוץ ושרה את השיר "יש בליבי כינור" אגב הצטלמתי איתה במצלמה שעשתה בעיות לידידי היקר, אבל בכל זאת נעלה היום או מחר את התמונה לפורום. אגב גם דנה היתה משגעת ומקסימה מתמיד.
צפו לערב יום העצמאות. כי לא כדאי להחמיץ את מאיוש ממוש שלנו

maoritzios

New member
רון! התקבלת לברנז'ה!!!

עכשיו נוכל לקרוא עלייך ברייטינג ובפנאי פלוס- " נצפה בארוע התרמה לשרון איילון יחד עם מורן אייזנשטיין"???

i D a N 16

New member
שרה עם יוסי אזולאי?!?! כנסי דחוף!!!

אני לא מאמיייייןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את רצינית??? את בטוחה????? זה אחד הדברים הגי נפלאים ששמעתי השנה!!!!!!!!! זה הזמר שאני הכי אוהב בעולם!!!!!!! ומאיה אחריו!!! והחלום שלי,שיעשו דואט!!!!!!!!! הבמה המרכזית זה מה שמשודר בערוץ 24?? מתי זה ישודר,יש לך מושג?? וואי בבקשה תספרי לי כללללל מה שאת יודעת עליהם!! זה ממש חשובבבב!!!! בבקשה!!! אפילו תשלחי לי מסר!!!!!!!
תודה!

chany

New member
אכן כן דן. הם שרו דואט

רוב הזמרים במופע שרו שירים של אחרים. אז יוסי ההורס אפילו יש לי איתו תמונה, אבל התמונות יהיו אולי בערב. יוסי עובד על דיסק חדש. הבמה המרכזית. זה שם התוכנית של ערוץ 1 שישודר בערב יום העצמאות בערוץ 1 ואתמול היתקיימו צילומי המופע במגדל דוד. יוווווווווווו איזה קור היה שם, אבל לראות אומנים כמו מאיה יוסי דנה שרית ואישתר, חימם את הלב.

i D a N 16

New member
תודה איך אני שמח, כנסיי!!!!!!

זה משודר ביום שני,כן??? וואי אין לך מושג איך עשית אותי שמחחחחחחחחח אני מאושר מהבשורה!! וברור, שאני אקליט את הדואט הכי יפה בארץ!!!!! וגם אני מצפה הכליון עיניים לדיסק של יוסי הענקקקקק!!!!!!!!! ותעלי את התמונה בבקשה,אל תשכחי!!! תודה על הכל!!! ואם יש לך עוד פרטים אני אהיה מאושר לשמוע!

דודו טל

New member
מאיה ויוסי בוסקילה החתיך

תמונה מאתמול בערב- צילומים של יום העצמאות

i D a N 16

New member
תודה רבה רבה רבה רבה!!!../images/Emo6.gif

מאיפה השגת את התמונה? אפ יש לך עוד בבקשה תשים!!!!!!

chany

New member
דווקא התמונה שלי עם מאיה

יצאה כמו צל בצבע ורוד. אולי דודו ינסה לתקן. שלא נדע

k a b o o k

New member
יאאא, מסכנה מאיו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מקווה ש"הכחולים" עברו..

chany

New member
אוףףףףףףףףףףףף איזה באסה../images/Emo46.gif

מאיה ואני היצטלמנו בצילומים של הבמה המרכזית,בשביל רון רון ותיראו מה שהמצלמה של ידידי הטוב הוציאה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אורניום על המצלמה הזאת

k a b o o k

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זו את בתמונה
אם כן, אני מכיר אותך מתמונות, אני רואה המון תמונות שלך עם מעריצים..
את כזאת נחמדה

chany

New member
כן זאת אני . הנה עוד תמונה אבל

מלפני חודש עם מאיה . ניפגשתי איתה בהשקת דיסק, וסיפרתי לה על רון רון והפורום .

chany

New member
והנה אני ודנה שהתמונה שלה ושלי

הצליחה, לא כמו שלי ושל מאיה. דנה גם צולמה לבמה המרכזית של ערוץ 1. זה צולם שלשום בירושלים, בחדר האומנים

נצל"ש

היי אני חדשה ורציתי להגיד שקניתי את הדיסק של מאיה בוסקילה (שאני וכוווול המשפחה שלי כולל סבים סבתות אוהבים אותה) וזה הכל!!!!!! אהה ועוד משהוא מאיה בוסקילה היא אחת הזמרות הכי מוצלחות שיש במידנה עם זמרות כאלה אנחנו יכולים להיות גאים על ה שהם משלנו!!! ועכשיו זה הכל

למעלה