מבזק דפ

../images/Emo41.gifמבזק דפ../images/Emo41.gif

כן שינוי שם מרענן הא
בכל מנקרה יש באתר הנ"ל תמונות מסצינות שנחתכו מהסרט ומופיעות בדיוידי, כמה תמונות של הצלקות של ג'ק ושל הקעקועים :) מממממממ וגםפ מהבלופר :) תהנו פה

איזה נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo186.gif

אגב, מה לעזאזל קורה פה? לקופסא יש גזים? חחח

חחחחחח לא הם סגרו אותה

לפי מה שהבנתי מהתמונות ג'ק התפתה לקחת קצת מטבעות אבל ויל עהש לו "נו נו נו" והם סגרו יחד את התיבה אגב זה רק אנוכי או שזה נראה כאילו ג'ק מנסה להתחיל שם עם אליזבת? חוצפעס!

Vivi Sparrow

New member
חמוד! ../images/Emo9.gif

תמונות ממש חמודות
. קיירה נראית חמודה כשהיא שואגת Arghh... חמוד לה פוני.

Galadriel 3000

New member
אוווווווווווו!

מורני מורני! רוצה שכשאני אחזור מחוצלארץ (כי לפני זה לא יהיו עוד ימי שישי...) שנשכיר ת'דיוידי ואז נראה אותו אצלי או אצלך? אה? אה? איזה רעיון אקסקלוסיבי נכון?

moran14h

New member
מה? איזה דיוידי? מה?

תגידי ,את חושבת שאת ככה יכולה להכנס לפורומים להגיד לאנשים דברים לא מובנים..תתבישי לך!

אמורים...../images/Emo4.gif

בא לי לרצוח מישו!!! אין לי דיוידי!!!!!!!!1 אין לי אין לי אין לי אין לי אין לי!!!!!!!!! ואני צריכה פיראטים!!! אני צריכה את ג'וננננננייייייי!! אני צריכה את ג'ק שליייייייייייייייי!! אני צריכה לראות אותו קופץ על החרב שתקועה בדלת!!!!!!!!!!!!!!!!!! נוווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:( אני לא יכולה!!!!!!!!! אני עוד אדרדר לסמיייםםםםםםםםם!!! ארררררר, איפה חומרי ההרגעה?!!?

Deppaholic

New member
אמממ... את תמיד יכולה לעבוד...

אני עובדת בתור מורה פרטית של אחותי (אמא שלי לא רוצה שאני יעבוד מחוץ לבית...מוזר) וביקשתי בתור משכורת דוידי... מצידי הכי פושט העיקר דיוידי... וזה מה שאני הולכת לקבל

רעיון טוב

אבל לא בשבילי.. רציתי לנסות בייביסיטינג אבל בעקבות חוויה מסויימת ירדתי מהרעיון, וגם אין לי כוח לזה.. מורה פרטית? המפ... לוידעת, אפשר.. אבל אין לי למי.. אני לא מכירה ילדים קטנים ומתקשים..
ואין ליאחים/אחיות.. בעע, טוב אני אחכה.. אני אבקש ליומולדת..

Deppaholic

New member
אממ... עד ליומולדת?!

יש עוד עבודות.. תהיי יצירתית.. תחשבי על משו... אני גם מתחילה עכשיו בייביסיטר גם... אוף גיל 13 זה גיל תקוע.. אי אפשר ממש לעבוד בגיל הזה.

../images/Emo45.gif...

זה במאס גם אותי..
אין לי כוח לחשוב על עבודות!! בלכ מיקרה אני עצלנית..

Deppaholic

New member
גם אני

אבל בשביל הסרטים של ג'וני... אני יעשה ה-כ-ל.. וכשחושבים על זה.. אני באמת צריכה להזיז ת'תחת שלי קצת מהמחשב

למעלה