מבצעים - במר קייק נתניה

../images/Emo41.gifמבצעים - במר קייק נתניה

היום הייתי ויש כמה מבצעים שווים ביותר: - תבניות סיליקון - 50 שקלים (!) - צבעי מאכל (לא הוילטון) - 12 שקלים במקום 17 אני חושבת - קילו מטבעות שוקולד מריר של ורד הגליל אני חושבת ב 32 שקלים - קילו מטבעות שוקולד בלגי|סדגש ב 42 שקלים (והוא מעולה - נתנו לי לטעום
) 4 קילו בצק סוכר - 60 שקלים - בעסה רק שבוע שעבר קניתי ב4CHEF בת"א ב 85! שחיתות תהנו!

יש טובים יותר

שוקולד מריר של ורד הגליל 60% מוצקי שוקולד - 28 ש"ח לקילו, בסווידאן בצ'ק פוסט (חיפה) ברכישת אריזה של 5 קילו (לי כבר יש כמה שותפות). מחירים דומים לשוקולד חלב ולבן. צבעי המאכל שבמבצע - לא טובים כמו וו'ילטון ועדיף כבר להשקיע. לי היו בהתחלה צבעים נוזלים (ולא ג'ל) והם כל הזמן נשפכו ולא היו נוחים לעבודה. גם בצק סוכר אני קונה אצל סוו'ידאן ב-60 שקלים כבר מזמן. ובאופן כללי - היחס והשירות במר קייק הוא מתחת לכל ביקורת, הפסקתי לקנות שם.

דווקא מר קייק ממש נחמדים כשאני

שם והייתי כבר שלוש פעמים והצבעי מאכל המדוברים הם אמנם לא וילטון אבל הם ג'ל והיום עשיתי ניסוי עם הצבע האחד שקניתי והוא אחלה! ורק הנסיעה לחיפה תעלה לי כמו ההפרש

אז לא תמיד הם נחמדים

אני הערתי לו (בחנות בחיפה) שבאותו היום קניתי את אותו המוצר בשליש (!!!) מחיר. הוא התעצבן וצעק שאני לא מוכרחה לקנות אצלו. כששאלתי מאוחר יותר אם יכול לבוא לעשות לי חשבון, אמר שוב: אני לא מוכרח למכור לך. אז השארתי את המוצרים ויצאתי מהחנות. אני איתם גמרתי !

טלישקה

New member
צודקת במאה אחוז

היחס של החנות בחיפה פשוט מתחת לכל ביקורת, כתוב שהחנות נפתחת בתשע, כבר כמה פעמים שהגענו והוא עדיין לא היה, תמיד חסרים לו מוצרים, לא היתה פעם שהייתי וחזרתי עם מה שרציתי ואני יכולה עוד להמשיך...

יו - חבל כי בסניף בנתניה חבל על הזמ

אני ממש נהנית לקנות שם אמנם אי יותר אוהבת את 4CHEF בת"א אבל נתניה קרובה לי לעבודה. חבל שהם לא מזהים כוח קניה וחבל שככה הם מתנהגים ללקוחות - כל הכבוד שאתן לא קונות אצלו יותר

כשקונים קילו אז לא ../images/Emo3.gif

היה להם לפני כמה חדשים מבצע על וולרונה 70% וקניתי קילו. אני פשוט חולה על השוקולד הזה. שום דבר לא הלך לעוגה, הכל ישירות לבטן ע"י מציצה איטית...

למעלה