מבצעים והנחות לחברי הפורום

זיו25

New member
../images/Emo41.gif מבצעים והנחות לחברי הפורום ../images/Emo41.gif

שלום לכולם!
אני שמח לבשר על פתיחת לוח חדש בפורום, ובו יתפרסמו מבצעים והנחות מיוחדות לחברי הפורום. החנויות המופיעות בלוח מתחייבות לתת לכם הנחה קבועה על המחירים הנקובים. כל שעליכם לעשות הוא פשוט להראות את הקופון... כמו כן, אנו מקווים שאחת לשבוע יהיה כאן פרסום של מבצעים מיוחדים לחברי הפורום. בקרוב יתווספו חנויות נוספות! אם באיזורכם יש חנות שמעוניינת להצטרף להסדר, נשמח לשמוע! ונעבור מיד למבצעי השבוע:
חנות כלבו לכלב ולחתול בקריית אונו -
כל הקונה חבילת 15 ק"ג PROPAC מקבל סיגרים לכלב מתנה
מבצע מזון SPORTMIX לכלב 23 ק"ג - מזון פרימיום (מקביל ל נוטרא נאגטס) במחיר של 169 ש"ח בלבד. כדי לעבור ללוח המודעות יש ללחוץ כאן.

זיו25

New member
כשלוחצים על ההודעה הראשית

מופיע גם הקופון . אפשר להדפיס אותו. אם יש לך בעיה, אני אשלח לך אותו באימייל. בברכה, זיו.

אני אשמח לברר במקום מגוריי

שכן הנחה לא תזיק לא לי ולא לשאר חברי הפורום שמתגוררים בגוש דן. וכמובן שברור לך, זיו, שעל שירותי הנאות הנ"ל, אדרוש סכום פעוט כדמי עמלה. (כשחושבים על זה, האם אפשר להשתמש בלוח המודעות למציאת חברים למשחק לקליפו, כלבי המשועמם?)

זיו25

New member
../images/Emo41.gifעסקים חדשים ברשימה../images/Emo41.gif

שם החנות : מרכז כלבני צומת רופין רחוב ועיר: הברוש 57 , בורגתה 42860 פקס: 8988022 - 09 10% הנחה קבועה לחברי פורום בעלי חיים וחיות בית. תחום עיסוק עיקרי : כלבים - מכירת גורים (רועים אוסטרליים), מרכז אילוף, פנסיון לפרטים נוספים צרו קשר: מרכז כלבני צומת רופין ,טלפון : 09-8988022
שם החנות : אנימלי רחוב ועיר: אלנבי 33 , תל אביב משלוחים חינם: ת"א רמת גן גבעתיים 5% הנחה קבועה לחברי פורום בעלי חיים וחיות בית. תחום עיסוק עיקרי : כלבים, חתולים, דגים, מכרסמים, ציוד עזר, נחשים לפרטים נוספים צרו קשר: אנימלי ,טלפון : 03-6200714

אושר מ

New member
מוכנה, אםא ני אספיק לפני רביעי

לברר בחניות באזורי (הרחוק ובטח אף אחד מכם לא מפה..)

זיו25

New member
למעוניינים לצרף חנויות שימו לב ../images/Emo41.gif

יש טופס מיוחד שאותו ממלא בעל העסק, כל המעוניין בטופס מוזמן לפני אליי. בברכה, זיו.

זיו25

New member
מה עם אימייל?

זה הדבר הזה שאומרים שהוא הדבר הבא... דואר אלקטרוני קוראים לזה בעברית... אבל אני לא יודע אם זה יתפוס... זה בטח סתם גימיק

למעלה