מבצעים

סקרמנטה

New member
../images/Emo41.gif מבצעים ../images/Emo124.gif

אם אתן יודעות על מבצע כלשהו - שתפו אותנו! זה טוב לארנקים של כולנו...

סקרמנטה

New member
הלקים של אנדריאה מילאנו ב-9.10 או 6.80 ש"ח

המחיר המלא בסניפי מגה הוא 15.09 ש"ח, אבל במבצע (עד תחילת החודש הבא) יש עליו 40% הנחה לכלל הלקוחות, ואילו לחברי מועדון YOU (רגיל, אין צורך באשראי) יש 25% הנחה נוספים! משמע במחיר של 6.80 ש"ח בלבד. צילמתי לשם המחשה את הסטנד של אנדריאה מילאנו, ולא קניתי!
לא שהתקמצנתי או משהו כזה... פשוט רציתי לחטט שוב בבלוגים כדי לבחור את המתאימים לי

סקרמנטה

New member
ועוד צילום מקרוב של השורות העליונות

הצילום הראשון יצא מושלם! הצבעים הם באמת כפי שנראו במציאות...

סקרמנטה

New member
לקים של ג'ייד בסופר-פארם ב-13 ש"ח

במקום 50 ש"ח. לא יודעת מתי הם באמת עולים 50 ש"ח אם הם כל הזמן "במבצע" במחיר שבין 10 ל-15 ש"ח...

סקרמנטה

New member
ועוד סלסלה של ג'ייד באותו סניף

אגב, מצטערת, לא שמתי לב לתאריך תוקף המבצע.

תולי01

New member
אמנם לא ממש מבצע, אבל יש מתנות ../images/Emo13.gif

פרסמתי עכשיו פוסט חדש עם תזכורת על ההגרלה שלי ועוד הרבה הגרלות נוספות שמתקיימות עכשיו בבלוגים - יש פרסים ממש שווים שאפשר לזכות בהם וכולם פתוחים גם לנו, ה - Internationals
למי שמעוניינת - שווה לנסות !

סקרמנטה

New member
../images/Emo41.gif מבצעים טריים בסופר-פארם. עד 24 בפברואר

קופון באתר: קרם ידיים קרבטרי&אבלין ב-30 ש"ח. קופון באתר: פלקסיטול - קרם ידיים לעור יבש מאוד, 56 גרם. 30 ש"ח. לחברי לייף-סטייל: סט מניקור "ביוטי טולס" של רבלון ב-20 ש"ח, במקום 51. קרם ידיים לייף 6 ש"ח. קרם ידיים velveta (ולוטה) 9 ש"ח. מבצעים לכולם: קרם ידיים טיפולי לעור יבש מאוד - dry של לייף 25 ש"ח. מארז זוג קרם ידיים יולקטין של ד"ר פישר ב-50 ש"ח. חיפשתי מבצעים על לקים. לא מצאתי
אולי יש מבצעים עצמאיים בסניפים. לילה טוב

סקרמנטה

New member
בכל הסניפים? באיזה סניף ראית?

כי המבצע הזה לא מופיע בעלון המבצעים שלהם. אז אולי זה מבצע של סניף אחד או סניפים של אזור מסויים... ודרך אגב, למי שלא יודעת, שיק לא נמכרים בכל הסניפים של ס"פ. לדוגמא, בסניף תחנה מרכזית חדשה ת"א אין בעקרון שיק. רק שלכבוד המבצע הקודם (ב-5 ש"ח) הם הביאו כמות מסויימת.

אני אישית ראיתי בסניף בוייצמן בכ"ס

יכול להיות,כי כן היה גם את המבצע של ה5 לליף סטייל ועכשיו עשו ב10 לכולם

למעלה