מבצעים
מבצעים
מבצעים

פרלמנים

New member
../images/Emo41.gifמבצעים../images/Emo41.gifמבצעים../images/Emo41.gifמבצעים../images/Emo41.gif

בטוחה שכולנו קונות חיתולים, טריינינגים לחורף, צעצועים ועוד... 1. מי יכולה להמליץ על מבצעים עדכניים לחיתולים, סימילאקים וכו'? 2. מי יכולה המליץ על מבצעים לבגדים/צעצועים? 3. מי יכולה להמליץ על משהו אחר? 4. מה דעתכן על הפינה הזו כפינה שתופיע מדי פעם בפורומנו? נ.ב גנבתי מפורום אחר
. ג'סיקה

אנגלה3

New member
אחלה פינה ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif - יכולה להיות מאוד שימושית

לא כ"כ מבצע, אבל מסקר שעשיתי לאחרונה לגבי סימילאק - בסופר פארם הכי זול...34.79ש"ח, לעומת כל הרשתות האחרות - מתחיל מ-35.99 ש"ח ליחידה. אם משהי שמעה או יודעת על מבצע לטיטולים של האגיס אשמח לדעת, עד היום קניתי 3 ב-150ש"ח (בשפע שוק או בזול פה) - היום המחירים מטורפים, 72 ש"ח ליחידה!!! - מטורף והזוי לחלוטין... עוד משהו - הייתי השבוע עם גיסתי בקיבוץ חפץ חיים (מכיוון צומת ביל"ו, אחרי צומת כנות שמאלה), יש שם חנות מפעל "בשמת" - קנינו קופסא של 12חבילות מגבונים לחים עבים ב-36 ש"ח!!! - שווה את הנסיעה, חוצמזה שיש שם עוד כל מיני מגבונים למטרות שונות במחירים שווים - כדאי. ג'סיקה - פינה פצצה

sigis7

New member
מבצעים

טיטולים 3 חבילות ב-114.90 בשפע שוק משחת שיניים לקטנים ב-4.99 בסופר פארם בשילב יש מבצע על צעצועי פישר פרייס אחלה פינה!!!

ליבי א

New member
אחלה פינה: חיתולים של אגיס

אני הייתי קונה את חיתולי אגיס בחצי חינם בפתח תקוה ב- 60 ש"ח במקום 68 בסופר פארם ו/או בכל מקום אחר עשיתי בדיקה כמעט בכל מקום ושם הכי זול. הסימילאק עולה שם כמו בסופר פארם וגם המגבונים של חברת פראש וואנס 6 חבילות ב- 25 שקלים ליבי

דורה23

New member
אויי, רק לפני כמה ימים קניתי את המובייל הזה

במחיר מלא
(320 ש"ח במקום 199
)... ג'סיקה , אחלה פינה
אני יודעת שיש עכשיו סופעונה בפוקס (קונים ב-300 ומשלמים 200). יש שפע שוק בחיפה??

אנגלה3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיגי את לא תאמיני, הייתי היום בבוקר בזול פה ברמלה, ראיתי את המבצע הזה על המדפים ואמרתי לעצמי - ננסה, מה יכול להיות??(הרי לפני 11 שנים הייתי משתמשת איתם לאלמוגי, אז למה לא לנסות) הגעתי לקופה - והפלא ופלא, אין מבצע - הקופאית הלכה ובדקה (לא התעצלה
) ואכן כן - יש פתקי מבצע על המדפים - אז היא הייתה חייבת לעשות לי את ההנחה - אבל מיד אחרי הם הורידו את השלטים - אז אני עוד נהניתי מהמחיר הזול
, מה 'כפת לי...
. מקווה שהם יהיו טובים... תודה בכל אופן

sigis7

New member
תמיד חוזרת אליהם, בשבילנו הם מצויינים!

אתמול בעלי קנה ב"שפע", שם עדיין היה המבצע. ובקשר למבצעי ספרים, גם בסטימצקי יש מבצע של 10 ספרים ,כל אחד בעשרה ש"ח!

אירנה ק

New member
מבצעים הקריות

אני קונה טיטולים "פאמפרס" 2חבילות ב100ש''ח ומתרנה אריזת חיסחון( גדולה ) ב49 ש''ח בסניפי " שופרשל דיל". ד.א. אחלה פינה!!!!

פרלמנים

New member
בשופרסל דיל בב"ש

אין לי מושג על מטרנות וכו' אבל כמו שאירנה כתבה- "פמפרס" שתי חבילות ב 99 ש"ח! בפוקס ראיתי היום חליפות פוטר משגעות לילדים (59.9 ש"ח)... המבצע שם הוא קונים ב 300 משלמים 200... ג'סיקה

נוש101

New member
עוד מבצעים...

בשפע שוק בירושלים, שלוש פמפרס ג'מבו ב- 169. מגבונים מומלץ בחום לקנות סטוק איכותי בחנות המפעל של קיבוץ משואות יצחק, יש מבחר גדול בסביבות שלושה שקלים פלוס לחבילה. כדאי לנצל את המבצע של "צומת ספרים"- 4 במאה. יש מבחר של ספרי ילדים נהדרים במחיר שעוד לא היה עד עכשיו!

ק א סי

New member
בגדים ונעליים

ברשת כל נער סנטר שני זוגות ב-100. קניתי לילדון שני זוגות נעלי התעמלות במחיר המצחיק הזה. ובגדים - רק בחנויות הבזאר. אצלנו בסביבה יש את זברה, פוזה. 3 זוגות טרניניגים יפים ב-100. אפשר אולי גם בפחות.

אנגלה3

New member
יש גם את קני בנס ציונה

הם מוכרים חליפות של KIWI ב-30 ש"ח, ואוברולים שלהם ב-22.5 ש"ח, אוברולים עבים - החיסרון שהם עם רגליות - אז אני גוזרת - במחיר כזה מצחיק - ממש לא חבל להרוס

באלי23

New member
אחלה פינה...

ברשת ה"משביר החדש לצרכן"- יש מבצעים בכל המחלקות,ובעיקר בהלבשת ילדים עד 70% הנחה, מומלץ לקנות את המותגים המוכרים , כי מותג הבית שלהם (XYZ) לא איכותי בכלל. ברשת גלי יש 1+1 על הנעלה, והביגוד שלהם " סולוג" עיצובים מדליקים ואיכותיים, אחרי המון כביסות כמו חדש... חוץ מזה עבדתי בכמה רשתות אופנה ,ורשתות כמו פוקס תמנון ושילב, מגיעות בד"כ ל4 ו-5 פריטים ב-100 ש"ח. קניות.... תהנו

פרלמנים

New member
פמפרס../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קניתי אתמול שתי חבילות פמפר'ס ב 90 ש"ח בסופרפארם. זה יופי של מחיר
ג'סיקה

למעלה