מבצעים

תודה חמודה ../images/Emo25.gif

את יודעת שבדברים הקטנים האלה אתה מרגיש שחושבים עליך ואוהבים אותך וזה מחמם את ה
אז
גדולה שלוחה לך! בקשר לבובות הרי שקודם כל זה בן ובת ולנו שני בנים... חוץ מזה כבר קניתי שתי בובות בנים ושני טיולונים (שיחוברו לטיולון תאומים) והם ינתנו לתומר כשאכנס לשליש אחרון... בכל מקרה, שוב, המון תודה. אוהבת

../images/Emo32.gif חנות של בגדים זולים

ראיתי בפורום הנקה הודעה על חנות עם בגדים מאד זולים אז אני עושה קישור לשם. מי שנמצא בסביבה יוכל לבדוק את העניין. אני כנראה לא אסע מזכרון יעקב עד רמת החייל.

חנה../images/Emo124.gif ומי שמעוניינת

ערכתי ביקור קצרצר ב - פיפו שבוע שעבר. אמנם כבר כתבתי על כך אבל סרבו לאפשר לי לשלוח את ההודעה...... אקיצר, יש שם המון דברים. סטייל רב קט. מצאתי חולצות מעבר בשלל צבעים ב-12 שח. חליפות פוטר לגן, לא רעות בכלל, ב25 שח החתיכה. אני מחפשת לבנים, לבנות יש תמיד פי שתיים מבחר... בהחלט שווה אני חושבת.

גם אני הייתי שם

עשיתי רכש לעונת המעבר. קניתי לשיר בגדים בגודל 3-6 חודשים כי ראיתי שה 6-9 ענקיים וגם הם גדולים עליה. אני לא מבינה לפי איזה מידות הם עובדים. החלטתי לחכות קצת עם בגדי החורף. יש לנו כמה דברים שקנינו בגרמניה כך ששיר לא תקפא מקור וכשאדע כמה היא מתכוונת לגדול בחורף אוכל לקנות לה עוד קצת בגדים (חוץ מזה שאני צריכה להשאיר לעצמי קצת כיף של קנית בגדים להמשך העונה)

../images/Emo41.gifמבצעים../images/Emo41.gif

ב- TOYS R US, ספה של פו הדב ב-99 ש"ח. במגה ספורט, מבצעים על הכדורים : כדור רגל קטן, כדור סל קטן, כדורי ג´ימבורי (כדור "קיפוד"), מ-19.90 ש"ח.

שכחתי עוד משהו... דיסקים

גם של שירי ילדים וגם סיפורים (גידי גוב מספר דודי שמחה, שמלת השבת של חנה´לה, דירה להשכיר ועוד...) ב-9.90 ש"ח בהיפרנטו ובהום סנטר.

אם במבצעים עסקינן...

אז ביום שישי מצאנו מקום חדש וברוב הדברים המחירים שם באמת באמת זולים (ולא, אין לי אחוזים שם לצערי...) לדוגמא: האגיס ב-49.5 ש"ח לחברי מועדון וב-52.5 ש"ח למי שאינו חבר או קופסת רמדיה (הסגולה) אריזת חיסכון עולה 52.70 ש"ח. אני לא זוכרת עוד מחירים אבל אם משהי רוצה שאני אבדוק עבורה מחיר של מוצר מסויים אני אעשה זאת בשמחה רק שלפני יום שלישי לא נראה לי שאהיה שם.

אופס..יופי נחמה..לא שמתי לב שמחקתי

את הכותרת עם שם החנות. מדובר על יוניברס בחולון.

אני קניתי לשגיא באילת בגדים

במשביר ניצלתי את העדר המע"מ ורכשתי לו 3 חולצות מאוד יפות ו-2 אוברולים משגעים. בדלתא פלוס רכשתי עבורו חליפות מעבר לגן, במחיר ממוצע של 30 ש"ח לחליפה. אחרי הרכישה, אני כולי תקווה שאני מסודרת למעבר (ובל נשכח, כי לפני הנסיעה כבר רכשתי לו 3 חליפות מעבר...)

למעלה